Draga Nina,kao prvo želim ti da ti ovo bude zadnje javljanje na ovoj temi
A sad da ti malo odgovorim...
Vi ste do sad imali jednom ciljane odnose i jedan AIH. Mi ovde većinom pričamo o IVF-u ili u još većem broju slučaja ICSI-u.
Dakle, blago stimulirani postupak koji sam ja prošla u Viliju se sastojao od supresije ( Suprefact) od 21 dc, nakon što sam procurila 2dc sam išla k njemu na uzv i od 3dc se počela pikat sa gonalima( paralelno sam koristila i suprefact 3x1 u svaku nosnicu). Pikala se 9 dana po 2 ampule. 10 dan je ujutro u 5:30 usljedilo zadnje šmrkanje suprefacta i štoperica. i do punkcije( koja je 36 sati nakon štoperice) si mirna sa svime. Samo odmaraš i pripremaš se za dalje
E, a u prirodnjaku ( u kojem sam trenutno) nemam supresije, nego od 2-6 dc uzimam po 1 klomifen i u petak idem na uzv. Po pravilu bi trebao taj uzv biti 9 dan ali pošto pada za vikend dogovorili smo ovako. Ja pretpostavljam da ću punkciju imati 11 ili 12 dc( bar sam tako prije imala).
Ali ako su plivači kod TM ok možda da probate još u Viliju jedan AIH? Najbolje da vidiš sa dr R, on je zbilja realan i reći će ono kako je, bez mašnica i sličnih stvari.
A u međuvremenu, Mare ti je dala posla. Tamo zbilja ima puuunooo korisnih informacija o cijelojovoj našoj priči.
Šta god te zanima, samo pitaj.
I sretno, naravno..
E da, Mare, ajd me podsjeti u petak da ga pitam za to plaćanje...ja inače pol toga zaboravim pitat i onda mu kasnije šaljem mailove i crvenim se...
pusek Vilijevke moje![]()