Bucka samo naprijed!

Mi smo prv IVF platili 7800kn + 700kn za anesteziju, to se plaća posebno. Tada je izvađeno 6 js i sve su bile oplođene, 2 blastociste vraćene-nije došlo do trudnoće.

Drugi put smo radili ICSI i platili 7400kn + 700kn anesteziologu. Oplođene 3 js, vraćene sve 3 i došlo je do trudnoće.

Ovdje bih napomenula da sam ja posebno zadovoljna bila i sa anesteziologom i tim koktelom koji sam dobila prije punkcije, nisam ništa osjetila a kad su me razbudili osjećala sam se jako dobro.
Nakon koktela u Petrovoj sam na jedvite jade došla k sebi, očito su me dobro urokali, bilo mi mučno, cijeli dan sam bila polumrtva. A pored toga sam osjetila punkciju.

Biologu isto sve pohvale, on ne priča puno ali dao nam je oba puta da vidimo mrvice pod mikroskopom, ah divan osjećaj...

I ono što me dirnulo, nakon prvog IVF-a sam imala negativnu betu a dr.R me nazvao da pita zašto mu ne javljam rezultat. Rekla sam mu da nisam htjela javljati jer na žalost beta negativna ali mi je puno značilo da me nazvao, rekla sam ako idemo sljedeći put-opet idem tamo