Taca, piknula sam si do sada 6 gonala + ovo što još danas moram... Znači sve skupa će biti 8 gonala, 1 menopur i 1 cetrotide.
Da, samo jedan cetrotide, tak je rekao...s tim do sada nisam imala iskustva, al sam čitala da cure potroše više ampula. On je reko da je ta jedna dosta, a čovjek zna šta radi pa mu ja vjerujem.

Znate kaj me jedino malo strah...ja sam bila u stimuliranom u 4 mjesecu i potrošila 23 gonala. Ovo sada je trebao biti čisti prirodnjak ali se mic po mic izrodilo u polustimulirani. Kaj vi mislite, jel mi to sad malo previše hormona u tak kratkom vremenu?!?!

Da vas još nešto pitam...taj cetrotide se daje ko i gonal, u trbuh, jel tak? Jel moram na nekaj paziti posebno ili ne?

Marnie, navijamo i dalje, mogli bi i vuvuzele uključit...hehe to je sad aktualno

Taca, i za tvoj UZV navijamo, nadam se da je gužva u 16-ercu i da će sutra biti lijepih vijesti...

Mare41, samo ti nama tu ostani, nema veze jel spadaš tu po postupku ili ne, nama je lijepo da te imamo

Miki76, luna1, Mare41, Taca70, Marnie, Tibi, AuroraBlu...ma svima šaljem jedan ogroman