Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 305

Tema: Postupak na poliklinici vili

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taco, ne podcjenjuj ove 2 dobre. Nek ti se dogodi scenarij kao kod Ginger!
    Bab, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Malo da ~~~~~~~~~~~~~~~ danas za Bab i tacin tulum u labu

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    X
    evo još i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Taco, ne podcjenjuj ove 2 dobre.
    taco vibram za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~Samo neka budu dobitne!!!!!
    Bab i za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 13.07.2010. at 16:14

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Drage moje, hvala vam puno na vibricama, puno mi znace.Ostao nam je 1 zametak, sutra cemo se dogovoriti za trensfer kada vidimo kakav je.Sve u svemu losa situacija obzirom na 47 ampula za stimulaciju.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

molila bi za pomoć dal netko zna koji je mail dr.kosa?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taca, sve vibre ovog svijeta za tog jednog! Možda je baš on pojeo svih 47 ampula!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

AuroraBlu, ne znam na koga je tako prozdrljiv.Ja sam ovako nekako i pocela svoju IVF "karijeru", s 2 js, 1 zametak i hop biokemijska taman kad sam pomislila da smo uspjeli.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Uzdamo se onda Taco70 u tog jednog junacinu,da bog da ubrzo ucio hodati!!!!!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taca, držimo fige i na rukama i na nogama da taj jedan zametak bude baš taj kojeg vi čekate....

Mi se vratili...dobili smo na čuvanje tri mrvice...i jaaakooo smo sretni. Rekao nam je biolog da je oplodnja bila prošli četvrtak u 22:00 tak da im fali tih par sati do blastica, ali da su skroz dobre. I dobili smo slikicu sa uzv-a na kojoj se vide naše tri srečice... A sad sjedi onaj (valjda) najgori dio...čekanje...
    Marnie...samo šaljem i želim što mirnije čekanje.

Curke, hvala svima na vibricama i lijepim riječima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Taca i ti i junačina imate navijače sa svih strana!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Taca i ti i junačina imate navijače sa svih strana!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog junačinu.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~taca za malog junačinu kao što su ga cure prozvale .
    Bab, prekrasno!! Čuvaj svoje mališane i da bude veeeeeelika beta na kraju nestrpljivog čekanja !
    Posljednje uređivanje od Marnie : 13.07.2010. at 21:31

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tri prekrasne mrvice i veliku betu

Taca70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za junačinu

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Taca sve vibrice ovog svijeta ovog trena upucujem tebi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislimo svi na vas
    Bab opusti se i cuvaj malisane!!!!!!!!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Drage cure navijam za sve koji nešto čekaju, a veliki pozdrav taci70! Neka ovaj puta bude uspješno!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

taca i Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Prijavljujem transfer jednog 8st zametka i vec pomalo pravim planove za dalje.Nisam ga htjela ni pogledati pod mikroskopom da se ne vezujem za to malo stvorenje ili sta vec jeste.Primila sam choragon i sada sam jos na Fragminu, Andolu i naravno Utrogestanima.
    Marnie, Bab, kako ste?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Taca70 držim fige malom 8 staničnom zametku!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

taco, pa ipak nije baš kržljavac kako si napisala ! ~~~~~~~~~~~~~~~~za malečkoga .
    Ja sam skroz dobro. Ovaj put nisam uzela bolovanje tjedan dana kao i obične već samo u petak nakon transfera i u ponedjeljak sam već bila na poslu. Simptome ne mogu da ne pratim kad mi je mozak u istom tijelu kao i maternica , ali i tako su mi uvijek cicke napuhane od utrića i imam žiganja itd. Baš sam jučer razmišljala da mi dr. nije dao Choragon iza transfera, a do sada sam to uvijek dobivala u prirodnjacima za push up. No nema veze - kako bude biti će .
    Bab?
    Posljednje uređivanje od Marnie : 16.07.2010. at 12:06

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo Taco,super ti je mrvica i v~~~~~~~~~bram za nju!!!!!!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taco, čini mi se ko da čitam neko nezadovoljstvo u tvom postu!?!!? Pa 8stanični zametak je odličan za treći dan...ajde, glavu gore, ti si nam sad PUPO, samo da znaš...i molim te da se u skladu s time i razgovaramo, OK??

Marnie, ti vidim punom parom?? Ja sam si bome uzela tri dana odmora...moram priznati da mi baš paše da po ovim vrućinama ne moram nikud ići.
    A ja se osjećam ko da ničeg nije ni bilo, ko da ne čuvam tri male, slatke mrvice. Znam da je još rano za bilo šta, ipak je danas tek 2 i pol dana od et-a, ali osim ogromnih (.) (.) koje me poprilično bole, drugo baš i ne osjećam. Možda se nekak malo brže umorim ako duže hodam ili stojim, ko da me donji dio leđa počne bolit pa moram sjest. Ah, bit ćemo pametniji za koji dan.

Cure moje, čekalice, šaljm Vam puno i nek vam ovi dani što prije prođu....i da nas na kraju dočekaju jako lijepe brojčice...uh, već sam sad nestrpljiva,...

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

čekalice moje, strpljenja bit će te sve dobro. Kako Vam zavidim, jedva čekam svoj postupak u jesen, da me muče isti problemi i ono ludo vrijeme do bete.A curke kaj si niste uzele duže bolovanje i malo uživale dok možete i odmarale se, bar dok su ove vrućine....

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Luna, sad će to začas...kad si rekla da idete, u 10 mjesecu?? Onda ćemo možda zajedno, ako nama sad ne uspije...

A što se bolovanja tiče, uzela bi ja skroz do bete, ali sam bila na bolovanju tri tjedna u 5 mjesecu kad smo bili u postupku tak da ne znam kak bi na poslu reagirali da me sad opet nema sto godina. Zato sad samo malo, pa natrag na hrmbanje a tak mi je lijepo doma s mojom macom...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bab, nije to neko veliko nezadovoljstvo ali ocekivala sam bolji rezultat obzirom na 47 ampula za stimulaciju a do sada sam imala solidan broj js i solidnu oplodnju.Ali ne kaze se bezveze tko visoko leti-nisko pada.Dr kaze da me izgleda Cetrotide nije "drzao" i da je ipak doslo do prerane luteinizacije koja mi je ostetila js.Ipak, bolje ta jedna nego nijedna.Btw. i mene boli donji dio leda.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Taco, sretno, znam trudnoća i iz jednog transfera, nakon velike stimulacije, blizu visokih godina (a ja sam već, prateći, bila otpisala cijelu stvar). Sretno, razumijem da si razočarana, ali... neka je sa srećom, nikad se ne zna. A ti razmišljaj kako ti paše - kuj planove, čekaj.... ti si tu šefica i moju podršku svako ima i za razmišljat negativno, to nema nikakve veze za ishod, evo... ja razmišljala negativno pa uspilo, neke razmišljale pozitivno pa nije itd.

A ovo mi je jedna od genijalnijih izjava:

"Simptome ne mogu da ne pratim kad mi je mozak u istom tijelu kao i maternica".

Svima sretno!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

samo da pozdravim sve cure iz pol. Vili i da vam posaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za postupak, go Bab, go Taca, go, go, gooooooooooooooooo!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jeeeeeee..naša vjerna navijačica nam se javila... Draga Kadauna, baš te lijepo vidjeti na našim stranicama.

I ovim putem šaljem jednu veeeliiiku

A mojim čekalicama šaljem puunoo najljepših želja i da sve javimo prekrasne brojčice za koji dan.

Taco, ja sam isto fragminka i trbuh mi je "prekrasan", u svim duginim bojama Daj mi reci kad se ti pikaš? Ja sam si uzela u pol 6 popodne jer sam onda taman doma s posla pa mi je tak najzgodnije. Al nisam sigurna jel svejedno kad se on uzima?

Fala

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bab, mislim da je svejedno.Sinoc sam se piknula u ponoc, legla spavati i skuzim da sam zaboravila.Ovaj put su mi flekice slabije nego prosle godine, ne znam zasto.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

E fala ti draga. Ma meni ne ostave sve pikice fleku. Jednu piknem da apsolutno ništa ne osjetim, neke me bole i peku ko sam vrag...tak da nema pravila. Jedino mi se čini da su igle nekak tupe..bar u odnosu na one sa gonala. Ali već sam se izvježbala i s njima tak da nema problema Sve za našu dječicu...

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bab ne ideš ti samnom u 10 mjesecu jer ćeš nam ti do tada biti trudnica, mi ćemo se viđati u čekaoni na tvojim pregledima.... i nećeš biti jedina pridružit će ti se Taca, a onda mi ostale u jesen.... dajte malo optimizma ja u 4 postupak idem opet puna optimizma, nemože me jedna j..... negativna beta izbaciti iz takta.A imat ću i ja valjda društvo u jesen,,,,,nadam se kojoj curi....

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

E draga moja luna, ja bi dala SVE na ovom svijetu da na kraju i bude takav scenarij...Ajme, nekad si ni ne mogu zamislit to...da bi ja mogla bit trudna i najsretnija na svijetu...baš sam to našoj Mari41 pričala na kavi...svaki put s ogromnom nadom i pozitivom idem u postupke i zbilja se nadam, ali baš taj trenutak kad ću dobit sve potvrde da je trudnoća tu...e, to si ne mogu zamislit. Do prije 2 mjeseca sam to isto pričala za pozitivan test, pa sam ga i dočekala i to tri komada, ali nažalost uz biokemijsku...možda je sad na redu ona prava trudnoća?!?!
    Luna, jel ti planiraš neke promjene radit ovaj put ili idete sa istom stimulacijom?
    Ja sam ovaj put fakat dobro reagirala sa tim klomifenom i par gonala, tak da mislim da ću i sljedeći put(ako ga bude) ići s takvom kombinacijom...em su mi stanice bile puno bolje a i dosta je jeftinija ta varijanta...

Cure moje Vilijevke, šaljem Vam puuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ß, bebice, nove pokušaje, ma za SVE !!!

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mislila sam i ja sad u 8 mj. kad budem išla na dogovor da se s dok. R. dogovorim oko promjene terapije,taj klomifen bi probala čitala sam da je curama dao dobre rezultate i vidjet ću još kaj bi mi preporučio. Jesi ti sama tražila promjenu ili je on predložio? Taj klomifen mi ak sam dobro skužila nemože naškoditi mogu imati samo bolje rezultate, kaj ti znaš o klomifenu?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ma mi smo sad ovaj puta išli u čisti prirodnjak pa mi je dr rekao da si popijem 5 klomifena da se ta 1 stanica podeblja...a ja na kraju imala 4-5 folikula od toga. A kaj se klomifena tiče... ja na njega dobro reagiram ali mi dosta stanji endometrij i onda mu dosta treba da se nadeblja. Recimo sad sam na ET-u( 5-ti dan od punkcije) imala endić 11 mm...nije to tak loše al je moglo i bolje. U prošlom postupku sam na dan et( 3. dan) imala endić 12 mm...evo, samo to je pokazatelj. Ali ako ću opet morati u postupak, mislim da ću opet ići s ovom kombinacijom...5 klomifena + 6 gonala i 1 cetrotide= 3 lijepe JS. Niš se ne baca, nije veliki trošak za lijekove a i ti se ne kljukaš sa velikom dozom hormona... Ali budeš vidla šta će ti naš dragi dr reći. U svakom slučaju se nadam da će ovaj puta biti sve super.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja se naručila u 8 mj. kod dr. Radončića pa ćemo vidjeti što mi on preporuča za dalje

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Držim fige, Mali Mimi da preporuka bude ona prava i da ti donese bebicu(e).

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Problem tih tzv. mini IVF-ova s Klomifenom i malo gonadotropina je sto im je uspjesnost duplo niza nego kod klasicnih protokola za stimulaciju ali s ovakvim zakonom i tako sve gubi smisao.Btw. moj endo na dan ET-a je bio 9,3mm.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Taca, a vidiš, meni je biolog rekao da su moje stanice ovaj put bile najbolje do sada i da su nam embriji isto najbolji...ko će ga znat, svi valjda drugačije reagiramo...a uostalom, znala budem za koji dan dal je to zbilja bilo najbolje do sada

Jel tebi šta komentirao debljinu endića??? Meni je samo rekao da bi to na 5-ti dan trebalo biti malo bolje i povisio mi utriće na 3x3 dnevno.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Bab, meni je rekao da je ok i da je od debljine bitnija sekrecija enda i da nije bas pretanak.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mali Mim, juhhu imam kompu i ja sam na kraju 8 na dogovoru za dalje, al ja pretpostavljam da ću ponavljati neke nalaze i kad to završi bit će 9 ili 10 mjesec pa sam na stolu. A znam da mi svaka drugačije reagira na stimulaciju, dok oni skuže kak ja reagiram ja ću bankrotirati, hehe. Ma jedan i moj mora biti dobitan.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ma luna, ja sam sigurna da će dr pronaći onu dobitnu kombinaciju za tebe... Sad si već prošla 3 postupka kod njih pa je i njemu malo lakše. A jeste do sada šta mjenjali ili ste sve išli po istoj shemi???
    I bravo za ovu pozitivu, naravno da ćeš i ti dočekati svoj dobitni postupak...i to jaaakooo brzo.

Taco, a daj me malo pouči...kaj je to sekrecija enda??? Meni nikad nisu takvo niš spominjali pa me sad zanima? Hvalaaaa

Mah-mah svim dragim curama...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Marnie, draga, šaljem hrpetinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju ß sutra... Neka nas sve skupa lijepo iznenadi...Bilo bi i u redu da se ovaj postupak dovrši onako kako je i počeo- SAVRŠENO !!!!!

Javi nam se obavezno!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala ti Bab na vibricama i željama . Javim se, naravno!

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marnie sutra za pozitvnu betu, javi očekujemo dobre rezultate i našu ljetnu trudnicu......
    Posljednje uređivanje od luna1 : 20.07.2010. at 17:45

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnie, mantram: plus, plus, plus.... trocifrena beta, trocifrena beta, plus, trocifrena beta, plus, plus........

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Cure, stigao nalaz i beta opet negativna . Najvažnije je to što sam ja pozitivna. Sada ću uživati u ljetu, baciti se na vježbanje i skidanje celulita i napuniti baterije do jeseni .
    Nadam se da će nas taca i Bab razveseliti .

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Marnie, zao mi je.Ja sam te vec vidjela kao trudnicu, nekako mi se cinilo da je vec dosta vremena proslo i da bi do sada vec pocelo neko curkanje ili sl.Ipak, drago mi je da si pozitivna.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

E Marnie draga, baš mi je jako žao...baš sam se nadala...

Ali pozitiva je najbitnija u ovoj našoj MPO priči- bez nje sve ode k jarcu...

Ja sam planirala u nedjelju radit test, to mi je 12dnt, pa ćemo vidjet...joj, već sad sam nervozna za pop.........

Taca, kako je kod tebe????

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Marnie bila sam uvjerena da je +, al sam vesela kaj si pozitivna, a naše cure kako se vi držite?

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •