Moramo na pregled kod dječjeg ORL-a pa ako mi netko može preporučiti nekog dobrog u Zagrebu. Beba ima dva mjeseca pa nam treba netko dobar!
Moramo na pregled kod dječjeg ORL-a pa ako mi netko može preporučiti nekog dobrog u Zagrebu. Beba ima dva mjeseca pa nam treba netko dobar!
Na sreću nikad mi nije trebao ORL ali probaj na Šalati. Čula sam da su tamo dobri.
Dr. Borut Marn, u Klaićevoj. Pogotovo preporučam ako sumnjate na probleme sa sluhom.
Telefon ORL ambulante je 4600-156, ako ćeš se kod njega naručivati zna se dosta čekati na termin, ali... Baš sutra se ja tamo spremam s Marijom, i prilikom zadnjeg pregleda je rekao da slijedeći put dođemo kad bude zdrava, znači nikakve vidljive upale, da nije na antibiotiku... tako da nema smisla rezervirati termin, nego da dođemo jedan utorak ili četvrtak ujutro i ostavimo knjižice najkasnije do 8, i onda čekamo da nas primi.
Ako je predugo čekati, dr. Marn jednom tjedno radi i u poliklinici "Sabol". Četvrtkom, mislim.
Ali onda košta...
marn je fakat dobar. mi smo isli k njemu kad je radio u jednoj drugoj poliklinici privatno i narucio nas je kasnije u bolnicu, dakle nije da hoce izvuci novce
a stvarno je strucan i fin i ok
dr. avdagić na svetom duhu. malo je "oštar" u priči- ali od njega sam jedinog saznala SVE što sam trebala znati. a prošli smo brdo otorinaca.
Vinogradska, dr. Baudoin. Super je s djecom.
potpisujem - mi smo stalno kod njega, ambulantu u Vinogradskoj ima ponedjeljkom i četvrtkom, a utorkom je na Srebrnjaku oko 13 sati.davorka prvotno napisa
Dr Marn je stvarno divan,Marku je sredio kožicu na jeziku,mi smo bili na proljeće naručili su nas isti tjedan koji smo zvali
Puno hvala! Imamo problema sa konstantnim curenjem nosa koje traje već tjednima pa su nas uputili ORL-u. Sutra ću sjesti na telefon pa cemo vidjeti tko nas prije primi. PUNO PUNO HVALA NA PREPORUKAMA!
Molim vas novija iskustva za dobrog otormrinca za djecu. Hvala...
Problem su jako povecane mandule.
orl sveti duh JUG ili Parazajder treba se naručiti,kod narudžbe reci da je za djete
ak si danas fraj pokušaj izjutra nazvat 01/3712009 možda akradi jug dobiš odma i pregled
badouin
mislim da je jos uvijek u poliklinici echo u ilici
na koji način djeci pregledavaju i utvrđuju u kojem je stanju treća mandula, da li na ORL pregledima to rade ili je to poseban pregled? odnosno da li to uopće rade...
To svaki ORL radi. Uvuku tanku cjevčicu sa svjetiljkom i kamerom (fiberendoskop) duboko u nosnicu. Ukoliko se dijete doma pripremi na takav pregled, sve prolazi bezbolno. Moje su ga radile s nepune 3g. bez problema. Mogu se nosnice i anestezirati - unutra se uvuku duguljasti prutići gaze natopljeni anestetikom, ali onda se čeka djelovanje. Starija cura je nedavno to opet radila (ORL je automatski stavio anestetik, nije ni pitao bi li bez) pa joj je bilo malo neugodno jer nos ostane neko vrijeme anesteziran. Lakše joj je išlo bez toga.
Posljednje uređivanje od čokolada : 02.01.2015. at 20:06
hvala na odgovoru
bitno mi je znati da li je to nešto special ili to rade kad ustvari dođeš po mišljenje da li krajnici trebaju van ili ne
mi smo bili na jednom pregledu gdje su krajnici pregledani ( ovi u grlu ), zaključeno je da ne trebaju van, treći nije gledan
no, djeca dosta hrču, inače nisu boležljivi ( osim klasičnih virozica )
mislim da smo ozbiljni kandidati za vađenje treće, ali bi isto rado da se pregleda prije donošenja odluke
i nas to čeka za par dana u klaićevoj, malecki hrče, ima poluotvorena usta stalno doslovce.
do sada i dvije upale uha. kako sam čitala, to su sve znakovi za vađenje.
ipak sumnjam da ću ga uspjeti pripremiti, i čudim se da su curke tako reagirale da su bile mirne a 3 godine? svaka čast. moj divlja čim vidi bijelu kutu![]()
Posljednje uređivanje od andream : 03.01.2015. at 21:57
Moje vole ambulante. Dr.Marn im je to radio, a on je pravi apaurin-doktor.
I mi idemo kod dr Marna, poznajemo ga već otprije. Moram priznati da iako je "apaurin", s onom pojavom na glavi (svijetlo?) i meni djeluje zastrašujuće.
Uglavom, sad znam što nam je za raditi ovih dana doma - vježbanje uvlačenja cijevčice![]()
kada idete?
29. 1. a vi?
jelena ne brini, ne budemo ništa uvlačili![]()
mi 19.01., dva dečka od skoro 5 godina, već smo bili, ali nam nije radila pregled treće, sad bi inzistirala na tome...
Nisam u Zg nego u Karlovcu, dr. Alerić, btw odlična dr.
eto nas sa pregleda
obojica trebaju sve tri mandule van
ne moram ni reći kakve crne misli imam, zamišljam kako mi dijete trgaju iz ruku i vode u salu dok on vrišti
a o anesteziji i strahu od toga neću ni pričat
ujutro operacija, navečer idemo kući
ja sam poslala uputnicu mailom na centralno naručivanje na SD i tražila Juga ili Parazajdera. Jel znate koliko se otprilike čeka odgovor?
a mogla si i nazvati,
Juga možeš brzo dobiti ak nazoveš audiološku ambulanrtu i kažeš da ti je za dete,
Parazajder se čeka oko 3 tjedna, ali možeš i to sredititi ranije uz zvanje
Mi smo bili na Merkuru,operacija trece mandule Nam je 18.2.
Ja sam kćer od dr.Marna zbog užasno dugog čekanja prebacilu kod dr-ice Pirkl na Sv.Duh. Jako sam zadovoljna. Ako se napomene da je dijete u pitanju, naručuju vrlo brzo, a pred ambulantom čekanja nema jer opet djecu uzimaju odmah (odrasli se načekaju).
a jel si rekla da je za dete na audiološkoj?
koga si dobila
ak ne znaš reci koji dan si dobila?
poslije pregleda se odma naručiš kak ti doktor veli,otiđeš u prijemnu i složiš to
Posljednje uređivanje od jelena.O : 19.01.2015. at 16:12
20.2. petak - nemam pojma koga sam dobila, ništa nisu napisali, iako sam tražila. poslala sam im još jedan mail gdje tražim objašnjenje
+JUg radi petkom, valjda njega
moraš se pojaviti ranije na I katu pred audiološkom ambulantom za Timpano, pa ak je Jug u pitanjuonda te odma i ostave kod sebe, on kad dođe prvo zeme decu.
Pohvale za dr Marna. Malecki nije ni trepnuo na pregledu. Sve je bilo brzo gotovo. I da - ne moramo ništa vaditi, poluotvorena usta su samo navika![]()
super, a šta kaže za hrkanje?
Andream, kako navika? Ima li neku deformaciju gornje čeljusti (izbačene zube ili sl.?), zbog čega su mu usta otvorena?
Upravo tako je rekao dr - navika. Kad mu se kaže da zatvori usta, on ih zatvori, tako diše neko vrijeme ali ih opet otvori. Bitno je da diše na nos, nema nikakvih anomalija. Ne znam, valjda bi nas dr dalje uputio da nešto jest alarmantno.
Hrkanje i nije tako često, mene je bilo strah da nije apnea.
Posljednje uređivanje od andream : 06.02.2015. at 16:16
Detaljan pregled - grlo, nešto mu je gurao u nos sa svjetlom, te uha.