Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Pristranost tati

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno Pristranost tati

Hej cure!! Imam curicu 8 mjeseci sa kojom provodim cijele dane,posvecujem joj svu paznju ali kada vidi tatu poludi...place..zeli ici k njemu..ja kao da ne postojim..svi mi govore da je to zato sto je cijelo vrijeme sa mnom pa se zazeli tate, ali nije svejedno. Mozda zvuci malo posesivno, ali eto...mozda je to prolazna faza jer dijete tek sada istrazuje??Sta raditi i kako se postaviti?? pusa svima!!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uživaj kad je već tako
    Šalu na stranu, i moj mali to radi. Čitave dane smo samo on i ja pa kad vidi tatu sav živne, otkako skuži da auto ulazi u dvorište ne skida pogled s njega, moramo biti pokraj dok se tata tušira pa sve dok ga ne uzme. Jedino što to kod nas kratko traje, samo što ga uzme on traži mene da se igramo ku ku. Najsretniji je kad smo svo troje, malo mazi mene pa njega i tako stalno.
    Mislim da je to normalna faza, isto kao i svo ono nosanje, cendranje i još brdo toga.
    Tate ono vrijeme koje imaju s djecom provedu posvećeni isključivo djetetu dok nas uglavnom čeka hrpa kućanskih poslova i svega. Htjele ne htjele dijete nekad trpi, bar je kod nas tako. Tata odradi svoje na poslu i onda je s njim, ti trenutci su kratki pa ih pametno iskoristi.
    Ne brini, mama je mama

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam sretna kad traži da ide tati, jer si onda malo odmorim

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hehehe..hvala curke!! ma mama ko mama...a mozda joj je i malo dosadna mama kada je gleda 24 sata dnevno...i sve se vrti oko nas dvije......nadam se da je to neka prolazna faza jer se bas veselim posebnom odnosu mame i kceri...))..a ta pocetna poseisvnost uostalom polako i nestaje....

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

uživaj. moju je spopalo memljenje koje je sina držalo godinama. mislim da mi mame nikad nismo zadovoljne, uvjek nas nešto muči.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I moji su to radili... Ja sam s njima bila cijeli dan i bila "dio okoliša" kao komad namještaja. Tata je bio zanimljiva faca.

Ja sam to iskoristila da malo predahnem kad je mm dolazio s posla - tataaaa, evo tvojih dečki!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.06.2010. at 19:03

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mm i ja smo oboje doma tako da mali zaista jednako voli i mene i njega. Ponekad čak kad se nešto iznervira lakše se smiri u tate. Meni je to super, jer volim vidjeti kako prisan odnos imaju. Mislila sam iskreno da ču bit ljubomorna, ali nisam. Baš uživam kad ih vidim skupa.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa on je njezin tata, kojeg ne vidi često i budi sretna jer ga vooli!
    Kužim ja tvoje osjećaje, ali zamisli si da ne želi k njemu ići, da ga odbija, kako bi se onda osjećala, a tek on? Vjerujem da ne baš lijepo ili?

Ona je isto toliko njegova koliko i tvoja, želi i on imati svoj odnos sa svojom kćeri, dopusti mu, budite zajedno jedna obitelj.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj mačak je jednostavno zaljubljen u svog tatu, po količini primljenih osmijeha tata je br.1 i jako me veseli kad to vidim Baš mi bude toplo oko srca kad njih dvojica počnu razgovarati onim bebastim jezikom i smiješiti se jedan drugom. Nekad se kod mene uopće ne može smiriti i onda ga tata uzme i zaspi mu - mi se onda šalimo da je zvao tatu (ima 4 mjeseca)

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moja malena je isto zaljubljena u svog tatu i tako ih volim vidjeti zajedno MM je donedavno provodio s njom vremena isto toliko koliko i ja. Zadnjih mjesec-dva je rijeđe s nama zbog posla, ali ona je bila luda za njim i prije toga. Ponekad je on puno strpljiviji i mirniji od mene, a i nas dvije "ispucamo" to maženje kroz dojenje i svakodnevnu igru. Čak i kad se probudi, uvijek se prvo izmazi sa mnom, ali poslije toga tata je broj 1.
    I ne volim ona razmišljanja tipa "mama je mama, mama je glavna", mislim da je i "tata tata" i da je jednako nezamjenjiv roditelj kao i mame. Oboje imamo svoje uloge koje su važne u životu naše djevojčice i koju jedno od nas ne bi moglo nadoknaditi, tako da ja bez truna ljubomore uživam u njihovoj ljubavi i vjerujem da ćemo i bez toga nas dvije uspjeti izgraditi taj posebni odnos mame i kćeri.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo prošli sa starijom svakakve faze. Od opsjednutosti tatom kad dođe s broda, do ludovanja za mojim rođacima. Na tatu nisam nikad bila ljubomorna, to mi je uvijek bilo slatko,posebno kad bi vidjela MM koji bi procvao od poklonjene pažnje, ali na rođake jesam, jako, jer kad bi došla po nju redovito bi vrištala da ne želi doma i da joj je kod tete/none/strine...bla, bla super. Ali ja gledam na to (nakon što sam se i ja jadala ovdje na forumu da me moje dijete uopće ne voli ) da sam ja zapravo dosadni dio inventara i da je svaka osoba koja uleti sa strane dobrodošla za zabavu.
    Sad kad ima skoro 3 godine i energije do neba super mi je da ima dosta ljudi kod kojih je mogu ostaviti.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    I ne volim ona razmišljanja tipa "mama je mama, mama je glavna", mislim da je i "tata tata" i da je jednako nezamjenjiv roditelj kao i mame. Oboje imamo svoje uloge koje su važne u životu naše djevojčice i koju jedno od nas ne bi moglo nadoknaditi, tako da ja bez truna ljubomore uživam u njihovoj ljubavi i vjerujem da ćemo i bez toga nas dvije uspjeti izgraditi taj posebni odnos mame i kćeri.
    Ma ne mislim pod tim "mama je mama" da je mama glavna, već da te dijete jednostavno i neopisivo voli, ti si uvijek njegova mama.

Moj tata i ja imamo poseban odnos, naravno da obožavam mamu ali s tatom imam neku posebnu vezu.

Mama je mama, ali tata je legenda!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Naravno da su mama i tata jednako vazni i jednako nezamjenjivi......Bijelko super si to srocila mama je mama, a tata je legenda!! svidja mi se!! pusaa

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja obožavam svoju malu mrvicu ali isto obožavam kad joj tata dode sa posla pa se njih dvoje igraju, a ja guštam u nekom drugom kutu kuće hihihi

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hehehe...kod nas je obrnuta situacija. Tata je doma sa malicom a ja radim. kad dodjem sa posla, doceka me osmijeh od uha do uha i ne mrda vise od pola metra od mene. Ali se trudi na sve nacine da se i tata zadrzi u blizini....

Nema to veze sa tim koga vise voli...samo sto je novije i drugacije u datom trenutku...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •