moia prvotno napisa
jučer mi je baš prijateljica ispričala da više ne ide kod svoje stare frizerke s kojom si je zbilja bila jako dobra jer žena naprosto nije mogla podnijeti što je moja prijateljica trudna. nedavno je rodila. i meni osobno to uopće nije čudno. žena je draga, upoznala sam je, ali doista draga, ali eto ovo ju je strašno pogodilo i moja prijateljica je odlučila ne ići više tamo- žena je godinama pokušavala dobiti dijete, ali bez uspijeha i silno pati radi toga.
yasmina je svašta na brzaka gore napričala, miš maš iz kojeg se doista ne može skužiti što točno ona misli da je zločesto. ne nije zločesto što roditelji čuvaju klince, njihov je problem što yasmina i njen muž žive sa roditeljima i tu nema ništa zločesto.
otac delikvent...to je druga priča o kojoj se iz dve riječi nemre ništa zaključiti.
inače, mnoge žene koje ne mogu imati djece preusmijere tu svoju ljubav prema svojim nečacima, pogotovo ako žive u blizini, a ovo je izvanredna prilika jer praktički nečaci žive kvazi sa njima. moja teta npr. sestra od mog oca izgubila je kao jako mlada dijete i svu svoju ljubav je preusmjerila na mene, tako da sam prktički imala dvije mame, zapravo sam čak bliskija sa tetom nego sa mamom.
samo bez gorčine, jer gorčina nije dobra stvar, ljubav je daleko najbolja alternativa.