Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: tele2

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno tele2

Razmišljam o prelasku na tele2, pa me zanimaju vaša iksustva. Konkretno me zanima kakav je signal (vani i u kući) jer navodno ima problema u zatvorenim prostorima zbog frekvencije koju koriste. U Zagrebu je to već sređeno, ali ne znam kak je u ostatku HR...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam s Vipa prešla na Tele2 prije godinu dana. Razlika u troškovima se jako osjeti. Ali da, postoji problem sa signalom. Nije to nešto drastično ali desi se da na određenim mjestima u kući nema signala, pa se mrdneš metar ipo i bude ga. Inače, sve ostalo super.

Blitva avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam s t-mobile prešla na tele2 i zadovoljna sam. Na jednom dijelu Trstenika (Split) sam imala problema i s t-mobile, a bogme i sad s tele2, treba malo prošetati par metara tamo-vamo dok se uhvati signal. Tele2 je puno jeftiniji od t-mobile.

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam zadovoljna.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam isto zadovoljna, prvenstveno uštedom! Sa signalom još nisam imala problema. Za sada mi je jedina zamjerka što ne mogu plačati račune na njihovim prodajnim mjestima već isključivo bankama/poštama ili trajnim nalogom. Navodno knjiženje uplaćeno u PBZ-u prođe za par dana, a u ostalim bankama dosta duže.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nema razloga za bilo kakav problem s signalom kod tele2 budući da oni koriste mrežu od t-mobile (nemaju vlastitu, do ove godine su imali ugovor s Vipnetom, od ove s t-mobile)

dakle - ako imate negdje problem sa signalom, imali biste ga i s t-mobile

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Na tele2 sam više od godinu dana i jako sam zadovoljna. Troškovi su mi se znatno smanjili. Signal je odličan, ništa lošiji nego na vipu s kojeg sam prešla na tele2. Ako ideš van Hrvatske poruke su ti tri puta jeftinije nego na ostalim mrežama. Uglavnom, nemoj se dvoumiti!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam nedavno prešla s VIPa i jako sam zadovoljna, primjetim uštedu plus još dobijem 50 kn mjesečno godinu dana (akcija duplo uz prijenos broja).

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

MM je nedavno prešao sa t mobile na tele i nema signala baš na poslu. A dok je bio na t mobile je imao signala na istom mjestu. Inače smo zadovoljni i ja ću uskoro preči.

annie84 - kak ide ta akcija duplo? Možeš li birati kakav mobitel?

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam bila na tele2 od njihovog početka i nisam imala problema sa signalom niti u zagrebu i široj okolici, ni u dalmaciji (putovala od šibenika do makarske) ni u zapadnoj hercegovini...Ne znam kako je sada, onda zbiljam problema sa signalom nije bilo...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja sam kod njih i zadovoljna sam ustedom troskova - zbilja se isplati. kod mene u kuci na stubistu se "lomi" signal ali nista znacajno.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala vam! Već sam odlučila prebaciti broj, a onda sam skužila da i vip ima tu tarifu: 49 lp prema svim mrežama, poruke 29 lp ako svakih 30 dana uplatim bon od 100 kn. Razlika je u obračunskoj jedinici: tele2 ima 15 sekundi, a vip 60 sekundi. To znači da po jednom razgovoru vip naplati u najgorem slučaju 36 lipa više nego tele2. Za sad mi je to zanemariva razlika jer u slučaju prelaska na tele2 trebam i novi mob. A i produljili su akciju do kraja kolovoza.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa Vidi poruku
    MM je nedavno prešao sa t mobile na tele i nema signala baš na poslu. A dok je bio na t mobile je imao signala na istom mjestu. Inače smo zadovoljni i ja ću uskoro preči.

annie84 - kak ide ta akcija duplo? Možeš li birati kakav mobitel?
    Akcija duplo ide ako preneseš broj do kraja ljeta-godinu dana dobivaš za prvu obnovu bona (ukoliko je ona 50 kn ili više)-dobiješ dodatnih 50 kn. Ako uplatiš bon od 25 kn-dobiješ 25 kn. Ima i mobitela za birat, evo pogledaj ovdje:

http://www.tele2.hr/mobilna_telefoni...nos_broja.html

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mene zanimaju iskustva sa tele2stikom za internet.
    Kakva je potrošnja, kakva je cjena i signal na područiju Umaga

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Meni se događalo, a sad se događa i MM da ne može uspostaviti pozive iz 095 prema 095 i 092. Izbacuje ga. Isto mu se događa i iz 092 prema 095, ali mu tu još svaki puta skinu sa računa pa na pokušaj dobivanja jednog broja potroši cijeli bon. U čemu je štos? Jel se još nekome događalo?

Ja sam par puta zvala Službu za korisnike gdje su mi rekli da "rade na rješavanju tog tehničkog problema". Par puta sam zvala stvarno ljuta i svašta sam izgovorila i od onda više nemam tih tehničkih problema :/

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

što se tiče tele2 internenta...ja ga imam i jako sam zadovoljna njime..uzela sam ga na pretplatu na 24mj, 5gb svaki mj 189kn...tu gdje sam ja,nije ful signal,ali su rekli da če ga do kraja godine poboljšati..tu i tamo se zalomi da mi neku stranicu duže otvara..ali ok..malo se strpim i sve šljaka kak spada...

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam odusevljena, imam pretplatu kod njih, i s obzirom da puno pricam sad sam na nekih 130 kn mjesecno, a na vipu sam za istu kolicinu razgovora dobivala racune po 700 kn.... signal mi je svuda manje vise OK

Gost

Početno

kandela koji model koristiš , pitam jer mm ima poveče račune na tmobile-u ?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam već pred puno godina prešla sa Vip na Tele2 i ful sam zadovoljna inače ima negdje problema sa signalom ali to je mislim do antena kao i kod Vip-a!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pripazite kad ste na Tele2, a uđete u područje signala koje ne pokrivaju - tada se prebace na t-mobile i cijene razgovora i sms-ova ostane ista, ali odlazak na internet košta ko suho zlato. Meni je za 15-ak što spajanja što POKUŠAJA SPAJANJA uzelo 60kn!

kandela avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

imam onaj knot out..uh jos da znam kak se pise pretplata na 85 kuna

Gost

Početno

Citiraj kandela prvotno napisa Vidi poruku
    imam onaj knot out..uh jos da znam kak se pise pretplata na 85 kuna
    Nije bed bitno je da se razumijemo !Hvala ti !!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •