Mi smo opet u problemima .
Već tjedan dana po noći ne spavamo. Onaj podoj koji nam bude oko 23h ili ponoći je kritičan i onda ne spavamo do 4 ili 5 ujutro. Naime što se dešava. Po danu je sve ok, lijepo cica nakon toga zadovoljno zaspi (čak mi se svaki puta onako u snu nasmješi kao da poručuje mama sve je 5 ja odoh malo ćoriti), ali taj zadnji podoj pred noć je horor. Lijepo se namjestimo i počnemo cicati i onda kreće dva tri puta povuče pa vrisak (ne ispušta bradavicu) pa opet tako i onda to traje cijeli podoj. Uz vriskanje još udara ručicama i nožicama. Pokušava se odgurnuti od mene. Grebe se po licu, mene po prsima. Onda imamo red sisanja, pa nosanje pa kada zaplače ponovno sisanje pa nosanje pa sve to po 10x i onda oko 4-5 zaspi. Pelene su nam pokakane u 90% slučajeva kada se presvlačimo isto tako su koliko ja mogu procijeniti uvijek i mokre. Ali po noći je jako nezadovoljna. Ne znam kako joj pomoći? Da li je moguće da se pred noć nešto desi sa mlijekom, da ga ima manje ili da slabije teče (iako ja kada stisnem bradavicu iz nje izađe mlijeko, nekada špricne a nekada samo curi ali ga ima) isto tako radim i kompresije ali ni one ne pomažu. Što ću sada? Svi su mi se već lagano počeli prijetiti sa obrokom dva AD a ja ne biiiii!