Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Platnene pelene + plaža

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Platnene pelene + plaža

Evo ovako, nemojte mi se smijati zbog pitanja koje postavljam Pri tome molim admine da premjeste temu ako nisam pogodila PF za temu.

Dakle, naša curka kaki u tutu otkako je prosjedila, dakle svaki dan je redovno stavljamo na tutu, ponekad i piški a ponekad je to već obavila u pelenu.
    Sad ide godišnji odmor, more...šta sa ukakanom platnenom pelenom kada smo na plaži? I nisam uopšte sigurna da bi ona i kakila u pelenu, šta u tom slučaju?
    Mame koje djeci stavljaju jednokratne nemaju mislim ovih problema, možda je stvar banalna ali evo mi nemamo rješenje...help
    Jesam razmišljala i o odvikavanju, ali u tom bih slučaju čini mi se tutu nosila i na plažu
    Prošle godine smo imali sreće, za 7 dana na moru nijednom nije kakila na plaži, uvijek je to obavljala dok smo bili u apartmanu. Sad je ponakd i ganjamo da operemo guzu, pa je stvar komplikovanija.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A u Ćemu je problem da kahlicu nosiŠ sa sobom, mi smo je nosili, ili neku manju kanticu na koju maŽe posjesti i uzmeŠ flaŠu vode iu nekom Šumarku spereŠ???

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i mi smo prošle godine nosili tutu na plažu, večinom bi se ipak pokakala ujutro u apartmanu, možda je dva tri puta kakala na plaži.
    a piškila je skoro po svuda

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi smo platneni od rodjenja, ali smo za more ipak bili u jednokratnim (ekoloskim) pelenama
    uglavnom je vise bio bez pelene jer smo polu bespelenasi, ali platnene nismo nosili.
    prvo nisam imala gde da ih perem a drugo niko mi nije garantovao dobro vreme da se mogu osusiti.
    po povratku mi smo ponovo platneni

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Postoje prijenosne tute, koje se mogu sklopiti, izgledaju mi dosta praktično

Moji su (bili) u platnenim pelenama, ali na putovanja smo uvijek nosili jednokratne pelene. Ionako uvijek imamo previše stvari, a i stvarno mi nije zgodno okolo prati i sušiti platnene.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Bingo, prenosna tuta :D
    Super rješenje za šetnju po gradu, putovanje,... Hvala Pcelica Mara!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nama je ova prijenosna tuta uveliko olakšala život: http://www.lisac-trade.com/

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dok je još nosila pelene, najnormalnije je išla u platnenoj na plažu, jedino nismo stavljali zaštitne. nosila sam sa sobom jednu ili dvije rezervne, pokakanu/ popišanu sam spremala u vrćicu kao što i inače radim, ne kužim u čemu je problem sa spremanjem pelene?

prošlo ljeto više nije nosila pelene, i desilo se 2 puta da se pokakala na plaži jer nije mogla izdržati do doma. jedan od tih puta se pokakala na maramicu, pa je bilo lako za spremiti, a jedan put u moru pa sam lovila kakicu LOL ali opet, nije to ništa problematično i neriješivo. pokupiš, spremiš u vrećicu, baciš doma u wc.

neki dan se nakon duge šetnje pokakala u maramicu nasred maksimira, mislim, nama je nekad teško izdržati kad nas uhvati, jasno mi je da klinci nekad jednostavno ne mogu.
    obzirom da joj se u godinu i pol dana samo 3 puta desilo da se pokakala vani, a to smo vrlo lako riješili, meni za nas portabl tuta nema smisla

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mame koje djeci stavljaju jednokratne nemaju mislim ovih problema,
    trebale bi imati jer se kakica NE SMIJE bacati u smeće, bez obzira kakve pelene koristiš.
    jel nekom palo na pamet bacati vlastitu stolicu u kuhinjski koš za smeće ili u kontejner?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    trebale bi imati jer se kakica NE SMIJE bacati u smeće, bez obzira kakve pelene koristiš.
    jel nekom palo na pamet bacati vlastitu stolicu u kuhinjski koš za smeće ili u kontejner?
    zašto se ne smije? pa ja bacim pokakanu pelenu (jednokratnu - mi smo pampersaši) u smeće... a bome i svi ostali koje znam.
    Posljednje uređivanje od petra : 04.07.2010. at 01:36

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zato što se fekalije ne odlažu na obično smetlište
    fekalije moraju u kanalizaciju
    to je čak regulirano zakonom, a i na paketima jednokratnih bi trebalo tako nešto pisati
    to što svi bacaju fekalije u smeće, ne znači da je to ok.

da kažem da JA svaki dan bacam svoje fekalije u smeće, vjerojatno bi mislili da nisam normalna. ali bebina kakica može u smeće?
    Posljednje uređivanje od Lutonjica : 04.07.2010. at 08:53

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo da se pohvalim malo
    uspjeli smo ljetovati na moru samo u platnenima i baš sam sretna što nismo koristili jednokratne, iako smo uzeli paket onih eko jednokratnih, ali nisu nam trebale
    na plažu smo išli u platnenoj bez zaštitnih gaćica, uzeli par rezervnih, ali na plaži smo većinom bili bezpelenaši

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •