Hej linda, beba je stara 3 i pol mjeseca,dojim otprilike svaka dva sata, pošto ona nikad ne plače kad je gladna niti daje neke signale pa joj je valjda tako često ok, po noći se budi u ponoć,tri i u šest.Piški dobro, kaki svaka dva do tri dana, stolice su mekane i svijetlo smeđe, ili žute. Temperaturu nema, možda malo slajma u grlu, al to je od rođenja praktički.Nema niti dudu, ni bočicu, niti dohrana,isključivo dojimo. Mislim da soor nema iako me nekad bradavice znaju boliti kao da su iziritirane. S gin.strane imam nekakav žućkasti iscjedak stalno, neznam dal je to normalno.Nisam dobila mengu, nisam trudna i ništa ostalo. Let down mi traje nekih 15ak sekundi i jači je ali uspije ona to progutati bez nekog zagrcavanja.Ta nervoza nam se jučer i danas događa ujutro prva dva podoja i nekad pred spavanje, i sve je ta ista cika, ne kužim zašto, na ovoj drugoj ne radi probleme. Krene jesti ,sve normalno i odjednom počne ispuštat zvukove kao da joj se kaka i počne odbijati, i dižem je da podrigne i sve, možda su vjetrovi, stvarno neznam što bi moglo biti.Kasnije nije niti neraspoložena, vesela je i sve ok.