-
Dojim u ležećem položaju, najviše joj taj odgovara, a i meni, odmorim se. Probali smo i kolijevku i loptu ali to nikako ne ide, navikla se na ovaj od rodilišta.Sling nemam, a ne možemo se u kadi kupati jer imamo tuš kabinu, pa nekako nije izvedivo
Danas je papala normalno i mislim da sam skužila zašto radi probleme na toj ciki. Kad joj se spava cika joj služi za uspavljivanje,tj.kao duda, a na ovu joj stalno ide mlijeko kad cica, a ona kad se napapa ne želi više pa ju to nervira, ako me shvačaš, mora gutati a ona bi samo dudala. Na ovoj drugoj koja od uvijek ima manje mlijeka nikad ne radi probleme, vjerovatno je ona beba koja manje jede i kad joj je dosta, onda se nebi nacicavala. jedino kad je jako pospana onda jednostavno zaspe i prestane cickati pa mlijeko ne ide, tako je bilo danas. Valjda sam to razumljivo sročila
Hvala ti na savjetima i brizi, javim se kako ide. E da jedno pitanje, čisto me zanima jer ne kužim baš: da li je isto kad beba doji i kad je na adaptiranome koliko ml. popije, tj. dali dojena beba može pojesti manje, a bitno je samo koliko pojede vodenastog ili masnog mlijeka? Znala sam je izvagati prije i poslije podoja i ne pojede ona puno, negdje 70 ml, nekad više a nekad i manje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma