Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ludo razmišljanje

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno ludo razmišljanje

joj cure mislit ćete da sam skros prolupala al evo kako sam po struci zdravstveni djelatnik, bila sam u rađaoni oko 25 puta kod vaginalnih poroda, nekolicini carskih rezova, i sama nažalost završila na carskom rezu radi neodgovorne ginekologice...
    sad me zanima jedno, osobno ja bih sebi ponjela nekakve novine za čitati! al nikad nisam vidjela da bi koja žena kod odrađivanja trudova imala, iskreno ja bih poludila od dosade, vjerujte imala sam trudove i nekako mi je bilo lakše ako sam se koncentrirala na nekakvu zanimljivu temu!
    nekakvo mi je strah popustio... al tip sam koji voli da ga se ne dira previše i volim mir!
    Ima netko sa sličnim razmišljanjem?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kad sam bila u predrađaoni, gotovo sve curke su listale trach novine

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ponesi, ako misliš da bi mogla čitati.
    Osobno u oba puta nisam niti vidjela predrađaonu, a onih sat i pol u rađaoni nije mi bilo do čitanja.
    Možda da poneseš kakvu muziku i slušalice, bolje ćeš se isključiti od strke oko sebe.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jedna žena je na krevetu do moga u predrađaoni čitala Gospodara prstenova .

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Prvi put sam u predrađaoni imala knjigu, Cosmo i mp3 player. Knjigu sam malo prolistala, no nije mi bilo do čitanja.
    Mp3 sam nosila sa sobom u rađaonu.

Drugi put je cijelo vrijeme muž bio sa mnom pa sam pričala s njim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja rješavala križaljke (mislim da to nisam činila još od prve godine faksa) sve dok me nisu poslali u boks. Knjige nisam nosila jer me bilo frka da ih ne pogubim, a križaljke su uredno odradile funkciju gubljenja vremena 2.5 dana u predrađaoni dok se moje starije zlato nije odlučilo ići van. Isto, dosta uspješno je odvlačilo pažnju od tuđih stenjanja/jauka/urlika.

Drugi put sam išla na stol "iz cipela" i nije bilo vremena ni za uobičajeni postupak (brijanje, klistir) a o čitanju da i ne govorimo.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo, ja ne mislim da si prolupala. Da rađam još koji put ponijela bih si nešto za razbibrigu. Sve do nekih sat vremena prije poroda bila sam potpuno pribrana i da sam imala kakvu zanimaciju tipa sudoku, križaljka i sl. ne bi bilo na odmet.
    Također i za ona dva sata promatranja nakon poroda! Mislim da mi nikad u životu vrijeme nije sporije prolazilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •