-
-
kad sam bila u predrađaoni, gotovo sve curke su listale trach novine
-
Osoblje foruma
Ponesi, ako misliš da bi mogla čitati.
Osobno u oba puta nisam niti vidjela predrađaonu, a onih sat i pol u rađaoni nije mi bilo do čitanja.
Možda da poneseš kakvu muziku i slušalice, bolje ćeš se isključiti od strke oko sebe.
-
jedna žena je na krevetu do moga u predrađaoni čitala Gospodara prstenova .
-
Prvi put sam u predrađaoni imala knjigu, Cosmo i mp3 player. Knjigu sam malo prolistala, no nije mi bilo do čitanja.
Mp3 sam nosila sa sobom u rađaonu.
Drugi put je cijelo vrijeme muž bio sa mnom pa sam pričala s njim.
-
Ja rješavala križaljke (mislim da to nisam činila još od prve godine faksa) sve dok me nisu poslali u boks. Knjige nisam nosila jer me bilo frka da ih ne pogubim, a križaljke su uredno odradile funkciju gubljenja vremena 2.5 dana u predrađaoni dok se moje starije zlato nije odlučilo ići van. Isto, dosta uspješno je odvlačilo pažnju od tuđih stenjanja/jauka/urlika.
Drugi put sam išla na stol "iz cipela" i nije bilo vremena ni za uobičajeni postupak (brijanje, klistir) a o čitanju da i ne govorimo.
-
Evo, ja ne mislim da si prolupala.
Da rađam još koji put ponijela bih si nešto za razbibrigu. Sve do nekih sat vremena prije poroda bila sam potpuno pribrana i da sam imala kakvu zanimaciju tipa sudoku, križaljka i sl. ne bi bilo na odmet.
Također i za ona dva sata promatranja nakon poroda! Mislim da mi nikad u životu vrijeme nije sporije prolazilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma