Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Koliko ste platili dječju sobu...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Koliko ste platili dječju sobu...

...i što ste za te novce dobili?
    Što ne bi kupili da ste znali?
    Koje ste marke uzimali?
    Jel vam se što rasklimalo, puklo posebno brzo?
    Kako se održava?
    Je li bolje uzet namještaj koji "leži" na podu ili onaj ispod kojeg imate 20ak cm prostora za čišćenje?
    Igraju li se djeca u prostoru za igru ispod kreveta ili to samo jako zgodno izgleda? (Znam da je ovo individualno, ali mislim na vaš filing ispod konkretnih podnica, koliko je to čvrsto, na kojoj je visini vaš krevet, udaraju li veća djeca glavom u podnicu kad stoje).

Volila bi znat ove stvari prije nego s malcima i bez njih se zaputim u salone. Htjela bih kupit prvenstveno kvalitetan i dobar krevet(možda na kat) i madrace. U to bih rado uklopila ormar sa par ladica i eventualno plitki ormar i radni stol. Dobro bi mi došlo sve što štedi prostor, ali to ne štedi moj novčanik, pa se bojim da ću kupovati malo po malo. Zato bi se sada koncentrirala na cijene i što ću dobiti za to...pitam da se malo organiziram.
    Hvala
    Posljednje uređivanje od makita : 27.06.2010. at 16:17

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališina "soba" je pregrađena dnevna - dužine 3,5m, širine 1,5m - to je bio max koji smo mogli izvući
    unutra je povišen krevet 200x90 (by flexa) i u nastavku 2 ormara iz ikee (jedan visok 170cmx45cm i jedan niski 55x95) s ladicama i štangom za vješanje jakni, košulja...
    ispod kreveta je hrpa igračaka i mališa se fakat tamo igra. podnica podnosi do 100kg (deklarirano) i do sad nisam pomislila da bi moglo biti opasno igrati se ispod. definitivno je sigurno i iskorišten je prostor
    ormari su do poda, ali su pomični pa se lagano očisti

koliko smo potrošili?
    oko 1400 na krevet s madracem
    u ikei ~130€
    još planiram na zid stavit policu za knjige, isto iz ikee ~30-40€

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja se uključujem, trebali bi u idućih par mjeseci namjestiti zarinu sobu veličine 12 kvadrata

planiram uzeti krevet, i to po mogućnosti onaj malo povišeni ispod kojeg je još jedan koji se po potrebi može izvući, jeste li to negdje vidjeli? imam u glavi da tako nešto postoji LOL

trebat će joj i stol, stolica, police...

ormar može i ne mora, nije mi za sada bitno da je u njenoj sobi ormar

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi nismo kupili "sobu" nego pojedinačne komade namještaja (a tako mi je i u drugim prostorijama).
    Krevet imamo Flexa, imamo komodu sa ladicama koja je nekad bila za prematanje (Ikea) i Trofast police iz Ikee (one sa plastičnim kutijama). U sobi su još stolić i stolica, ploča za crtanje i puno kutija za igračke.
    Tijekom slijedeće godine ćemo morati nabaviti stol, a onda ćemo kupiti i ormar vjerojatno. Sviđaju mi se Flexa ormari ali su mi i jako skupi pa ne znam baš hoćemo li ga kupiti.
    Lutonjica, misliš krevet sa "ladicom" u koju ide još jedan madrac? Toga ima u Kiki.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, to, vidjela sam sad i da flexa to ima

ako vas ima ovdje koji to koriste, je li taj krevet na izvlačenje ok?
    plan mi je da cure prvo premjestim na spavanje u zarinu sobu, tako da margita spava u tom izvlačnom, a kad odluči sama u svoju sobu, dobit će i ona krevet
    ne želim krevet na kat baš zato što želim privremeno rješenje, jer svaka ima svoju sobu i kad tad će spavat u njima LOL

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moji nećaci imaju takav krevet i dok ih je troje bilo u jednoj sobi jedno je normalno spavalo na njemu - sad su se razmjestili.
    Nemam pojma kako mu je bilo spavati na tome - mogu pitati.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam gledala hespovu bajku i krevet ispod kojeg ide ladica s madracem koji bi bio pomoćni krevet za male goste. No predomislila sam se, nekako mi se čini bolje da madrac diše i da ima"lufta" dolje, pogotovo što je stariji alergičan na grinje.
    Uglavnom odlučili smo se za hespovu bajku. Izabrali smo krevet, ormar, stol neke police i mali pomoćni stolić, kao klub stolić koji će imat ulogu noćnog ormarića.
    To sve skupa će nas koštat oko 4000,00 kn. Nekako mi se to čini optimalan odnos kvalitete i cijene.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mališa ima flexin bijeli krevet sa zaštitnim bočnim stranicama - 2000 kn, nekakav ikein bijeli ladičar za robu - 50€, trofast police - oko 50 € (sa plastičnim kutijama), onaj mali ikein stolić za 8 € i tri mamut stolca, ne sjećam koliko su oni bili.
    sve skupa nešto manje od 3000 kn, s tim da mu krevet može biti dok se ne oženi a ostatak namještaja ćemo mijenjati vjerojatno prije škole.

curkina ima funky od hespa
    http://www.hespo.hr/sob_mla_funky.htm
    ima ovu dolje niže funky citron.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo prvu sobu kupili u Kiki za neku smiješnu cifru - kinderbet, komodu za presvlačenje i veliki ormar.
    Kasnije smo preuređivali pa smo mu kupili onaj veliki krevet s toboganom (isto Kika), a mlađi je naslijedio kinderbet.

U Ikei smo kupili krevet+madrac koji smo na kraju poklonili, a madrac bacili. I tada mi se Ikea strašno zamjerila. Madrac od kreveta je strašno smrdio, valjda se namočio i stajao u plastici tako mokar. Pa smo ga nosili na kemijsko (nisu htjeli čistiti spužvu), prali, luftali... I na kraju ga bacili. Madrac tih dimenzija nismo uspjeli pronaći u Zgb. Točnije, našli smo u jednom dućanu no rečeno je da ga moramo čekati 4-6tj. A to je taman bilo par dana prije rođenja mlađeg kada nam je već bilo hitno kupiti starijem krevet da mlađi ide u kinderbet.
    Pa smo kupili taj krevet u Kiki i pretplatili ga, no bio je raspoloživ odmah i L je zapeo da hoće taj (radi tobogana).

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kupili flexa krevet (90x200) još dok je imao godinu dana jer smo se htjeli osigurati da moja seka ili mama imaju gdje spavati kad ja rodim ako će biti potrebno. Počeli ga koristiti godinu dana kasnije

Na flexi znamo svi ležati i čitati (cca 170 kg - obično ja na bliže uzglavlju, a mm niže u krevetu).

Ostatak sobe mm sam napravio. Naručio daske po mjeri u Elgradu i prišarafio. Odabrali smo jeftiniju boju. Ima dvokrilni ormar s 4 ladice, prematalica i ormar s otvorenim policama s plastičnim kutijama za igračke (naša verzija onog iz Ikee) na koji se kasnije mogu nadodati vrata i koristiti za nešto drugo.

Ne sjećam se koliko smo materijal platili, ali znam da smo prošli jako jeftino i da je mm sve toliko dobro učvrstio da im može trajati dok se ne isele. Već smo sve micali radi farbanja i ne primjeti se nikakav gubitak na čvrstoći.

Mi smo uzeli bebaste ručkice koje se s vremenom mogu zamijeniti. Također će moći promijeniti fronte na ormaru i ladicama ako će htjeti neku drugu boju. Sve se da odšarafiti bez da gubi na kvaliteti.

Ormari nisu usklađeni po boji s flexom.

Definitivno preporučam flexu i nešto po narudžbi ako se kupuje kao trajnije rješenje.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    koliko smo potrošili?
    oko 1400 na krevet s madracem
    u ikei ~130€
    još planiram na zid stavit policu za knjige, isto iz ikee ~30-40€
    Ovo bi bilo sasvim prihvatljivo za moj budžet. Zapravo nakon cca 14 000 kn za Flexin komplet sve je milina

Ovo mi je baš super...iako nisam sigurna da ću to nać ovdje...ja bi ovu ladicu koristila za odlaganje stavri a ne za ležaj. Jedan madrac mi zauzima puno mjesta za korištenje 2 noći godišnje. Imamo i u dnevnoj sobi kauč na izvlačenje pa nam ležaj ne treba

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom odlučili smo se za hespovu bajku. Izabrali smo krevet, ormar, stol neke police i mali pomoćni stolić, kao klub stolić koji će imat ulogu noćnog ormarića.
    To sve skupa će nas koštat oko 4000,00 kn. Nekako mi se to čini optimalan odnos kvalitete i cijene.
    Ja imam svoju spavaću sobu od Hespa i prilično sam zadovoljna. Sklona sam je kupit i djeci...ova cijena mi je tu negdi ok.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi nismo platili puno. kupili u lesnini od jednog slovenskog proizvodaca-sa 4500 bila na akciji za 2400kn-krevet ispod kojeg je jos jedan krevet na izvlacenje-koji se ujutro natrag pospremi ispod-sa svake strane po jedan uski ormar koji su spojeni gornjim elementima iznad kreveta. to nam je bilo dosta jer imamo jos otprije ugradbeni ormar, komodicu i police za igracke, te mali stolic i dva stolceka..ako jos sta zatrebamo od tog slo proizvodaca ima jos elemenata za sobu u istoj boji.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi smo kupili Hespov Funky povišeni krevet koji ima u ladici pomoćni krevet na izvlačenje.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo kupili Hespov Funky povišeni krevet koji ima u ladici pomoćni krevet na izvlačenje.
    cijena?
    Ima li neko posebno dugo čekanje na Hespovu sobu

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

www.ambient.hr je zgodna stranica jer odmah kombiniraš elemente (napr. za Hespo) i izbacuje ti (zbraja) cijenu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mi imamo polu visoki krevet za Petru - visina od 1m.
    Cilj je bio da se ispod njega mogu igrati a da eventualno stavimo i madrac za spavanje kad Toma bude spreman ili kad Petri dođe neka prijateljica... .
    U svakom slučaju zgodno je rješenje za male sobe
    evo jedna fotka:
    http://www.facebook.com/photo.php?pi...&id=1188071252

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene je sram napisati
    flexin krevet 120x200 cm
    sa visokim ladicama ispod
    fexin stol, stolica, vješalica, noćne lampe
    preko 10000 kuna

i veliki kutni ormar
    rađen kod stolara
    like flexa
    puno drvo
    bojano ekološkim bojama
    14 000 kuna
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 01.07.2010. at 23:24

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    mene je sram napisati
    flexin krevet 120x200 cm
    preko 10000 kuna

i veliki kutni ormar
    rađen kod stolara
    like flexa
    puno drvo
    bojano ekološkim bojama
    14 000 kuna
    ne bi ja tebi dala regres ni božićnicu

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ne bi ja tebi dala regres ni božićnicu

a stara, 2 godne otplaćivali
    i sad kad smo otplatili neće krme tamo spavati

to joj je soba do udaje
    a vjerovatno i nakon udaje
    jer kako nama ide ona će si nać nekog koga pas neće imat za što ugrist
    i koji će se nama doma useliti
    zato i je krevet 120x200
    dobar i za cosleeping

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kod nas je živi primjer sobe za malo para.
    svijetlo eleni zidovi i strop (tavan) + roza detalji + namještaj kombinacija punog drva bukva i bijelo lakoranog
    - Ikea Vikare kreveti 2 kom svaki 1000 kn,
    - Ikea Trofast polica s ladicama za igračke 2 kom svaka cca 400 kn,
    - ugradbeni ormar po mjeri (dubine 90 cm i smješten u kosinu) cca 1000 kn

meni se čini važnije da dijete dobije pošteni madrac a sve ostalo može biti neka jeftinija inačica Flexe. uloži u malo boje i pokoju fora stvarčicu s buvljaka (stari stolac, stari noćni ormarić) i bit će veća fora.
    8 godina sam prodavala turbo skupe dječje sobe i sve mi je to nekako previše sterilno.
    evo ti jednog sajta sa zgodnim primjerima (npr kako uklopiti Ikea proizvode)
    http://www.styleroom.se/inspiration/barnrum

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ispravak: svjetlo zeleni

zaboravila sam napisati da je soba toliko koštala za dvoje djece

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ja sam se navukla na puno drvo
    to mi je bilo jako važno
    i ekološke boje
    da ne bude iverica puna ljepila
    a sad dal sam popušila i dal je to drvo ubrano kod černobila, ne znam

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    mene je sram napisati
    flexin krevet 120x200 cm
    X
    plus jos njihov ormar, razne police, ormarići, one platnene pizdarijice (dvorac i ona za časopise)i vreća za sjedenje, pa nekih 20 000kn.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja mislim da mi imamo najjeftiniju sobu u kojoj su klinci.
    Ormari su zapravo ormari naše spavaće sobe, jer je to nekada i bila naša spavaća soba, a u novu spavaću koja je kao trebala biti dječja, ne stanu.
    U to smo ukomponirali krevete na kat na kojima je spavao mm dok je bio klinac! Da, nevjerojatno kvalitetno drvo! Sve u boji bukve. Jedino kaj smo naravno kupili nove perfectine madrace.
    U sobi je još jedan kao stolić na kotače na kojima stoji linija i knjigice ispod, jedan noćni ormarić i komoda ona za bebe ali bez naravno kadice i spužve za prematanje.
    I ooooooooooooogroman kutni stol djelo MM-a i svekra. Iznad tog stola ćemo staviti još neke police kad krene u školu. A još ima mjesta ko u priči. Na sredini sobe može se iograti gumi-gumi.
    E sada, nije da ja ne bih htjela neku super turbo sobu za njih, dapače, da svatko ima svoju, ali trenutno se nemrem upustiti u takav trošak. I ne želim. Jer su kao prvo mali i to im uopće nije bitno. A kao drugo, MM i ja se nadamo da ćemo uspjeti "srediti" neku kuću pa ćemo tamo uređivati kako treba.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i mi smo prošli jako jeftino.
    kupili u kiki neke komode/ormariće (valjda za predsoblja) od borovine, ja ofarbala u bijelo i stavila roze ručkice.
    krevet iz ikee, za 119 eura.

ukupno možda 4000 kuna, a sobica ko iz bajke.

(zavjese su mi bile preskupe, pa sam ih sašila od lana za ljetne haljinice).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma svašta se može lijepo smisliti, samo treba malo mašte! Mi nemamo ni zavjese jer imamo krovne prozore, pa smo samo stavili tamna sjenila da im se može zamračiti soba!

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kupili hespo - domino - oko 8500kn - krevet na kat, dva madraca, dve podnice, radni stol, ormar uz radni stol i dva noćna ormarića. garderobne ormare i police smo iskoristili stare.

gledali smo neke skuplje i ljepše varijante ali smo odustali i nije mi žao jer klincima je soba i tako poligon za iživljavanje i samo bi vrištala nad njima nemoj ovo - nemoj ono.

možda mi je malo žao da nisam kupila neki veći krevet za dole - puno puta mi se desi da zaspem sa Sunčicom ili me ona zove noću da dođem k njoj pa se sva polomim (možda neki francuski 120*190cm sa sandukom ispod).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

flexa krevet (povisen) + Hespo madrac, za BC-a, balerina je trenutno u njegovom nasljedjenom Vikare krevetu (Ikea), ali s oriolik madracem. imamo i Torfas ladice iz ikee + vessla kutije za igracke. jedan Hensvik ormar. negdje oko 5000 kn. najskuplja stavka je flexa krevet i madrac za njega.

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mi smo pregledalvali sve sobe dječje koje postoje na ovom svijetu
    ali srećom-nesrećom soba je u potkrovlju pa smo morali raditi po mjeri
    gledali smo Hespoove, i samo da napomenem kako je Funky puno kvalitetnija od Bajke
    DAkle mi smo napravili krevet, veliki ugradnbeni ormar od zida do zida, i još dva tri ormara s ladicama , policama, radnim stolom, .... Ispalo nas puno jeftinije nego da smo kupovali gotovo , i kvalitetnije ispalo...
    ručke kupili posebno , drvene , šarene na male životinjice
    jako, jako zadovoljni

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

platili oko 7000 kuna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi sutra idemo u potragu

planiram u lesninu i kiku, gdje još?

gdje ima hespo soba?

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ne znam za zagreb
    u DAlmaciji je HEspo u Dugopolju

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Namještaj smo dali raditi prije nekih 3g, ispalo nas je oko 10000 kn: krevet sa 2 velike ladice, veliki radni stol, 2 ormarića za ispod radnog stola, noćni ormarić, veliki ormar.
    Tepih: oko 1000kn, madrac oko 800kn, i još: zavjese, kariše, 2 taburea sve skupa oko 1000kn.

Tabure-e sam kupila nedavno, u Meblo web shopu i super su se uklopili, uzeli smo 1 zeleni i 1 narančasti:
    http://shop.meblo.hr/c-150-taburei.aspx

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    mi sutra idemo u potragu

gdje ima hespo soba?
    navodno je hespo najjeftiniji na Malešnici u trgovini Bamt
    već sam bila stavljala link: www.ambient.hr
    To je mali dućan, imaju samo po komad od svih mogućih proizvođača, ali možeš pogledati katalog, imaš uzorke furnira, a na webu sama složiš kombinaciju i izbaci ti cijenu.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    mi sutra idemo u potragu

gdje ima hespo soba?
    hespo soba imaš gdje hoćeš. ako si već na jankomiru, pogledaj i u solidumu... mada, sve ti je to manje-više isto.
    onaj tko ima jeftinije pojedinačne cijene namještaja, taj ima slab popust. negdje gdje je skuplje, s popustom te izađe jeftinije nego u prvoj postavi.
    neki dan smo u lesnini dobili 30% popusta za alplesovu sobu planet + besplatnu dostavu i montažu
    a hespo funky smo prije 2 godine kupili sinu, brijem da je tada bila najkvalitetnija mladenačka soba na tržištu.

tako da, jeftinije možeš proći samo ako bauljaš po salonima i odlučiš se za nešto što ti može proći, bez prevelikih očekivanja
    ali ako ideš baš po hespo, mali princ, mavricu, planet... to ti je manje više isto, u 100 kuna.
    vidim da su za srpanj u dosta salona priredili popuste 20% na gotovinu, a od kreditnih idu american znam sigurno, mc kako gdje

fakat je tlaka kupovati namještaj, bar meni
    Posljednje uređivanje od AdioMare : 09.07.2010. at 15:08

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

joj, htjela sam reći da i neke kreditne tretiraju kao gotovinsko plaćanje i dobiješ isti popust kao za gotovinu, a plaćaš u ratama
    i htjela sam reći da bih sada preskočila sve salone koje sam obišla u potragu za sobom i otišla u lesninu
    tamo i tako imaju sve kao i ostali i više, uz iste i niže cijene
    kreditiraju isto ili povoljnije i daju isti ili povoljniji popust
    i bar imaš cijelih 7, 8 izloženih soba za pogledati
    drugi su saloni mali i natrpani i ugl imaju izloženu jednu, dvije sobe u vrh glave

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni je isto Hespo Funky super soba, jako fina obrada, debeli 25mm iveral, djeluje zbilja kao da će potrajati do udaje ).
    Kad bi još samo imali malo veći izbor boja (kao Mali princ napr.)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e mavrica mi se jako sviđa, ima je u lesnini??

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

je, mali princ je i meni
    ne samo boje koje su fenomenalne, nego možeš birati mat ili visoki sjaj
    možeš birati veličinu radnog stola
    imaju standardne, ali ti rade po mjeri, koja ti dimenzija treba
    stvarno daju sve što ti od jedne sobe treba
    ne znam kako ću prežaliti njihov klizni ormar kakav još nitko od ovih drugih ne nudi...
    ali na alples su u ponedjeljak u lesnini davali tih 30%
    bome je i to presudilo, iako smo za dlaku uzeli malog princa
    planetovi su elementi manjih dimenzija (bar djeluju , nisam nešto mjerila) i lakše se daju složiti u 11 kvadrata sobe
    ajde, recimo da sam zadovoljna, bar je sve iza mene

je, imaš mavricu u lesnini
    sad reklamiram lesninu (baš me briga za njih) ali želim ti uštedjeti popodneva provedena po salonima, umjesto po bazenima
    bar je takva situacija bila zadnja dva tjedna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tenks )

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi smo pustili dečkima da si izaberu sami namještaj za sobu. i izabrali su krevet na kat s tim da je gornji krevet na 190 visine, pa se na donji može normalno sjest, dvokrilni ormar na jednoj strano police, na drugoj štange za vješalice na dva nivoa, mali ormar s ladicama i policama, radni stol s onim na izvlačenje za kompi stolica na kotače. iz programa Junior u primi, sve skupa oko 6000 kn. dvije godine je sve još uvijek ko novo, a čvrsto i stabilno.
    neće bit do svadbe, ali do faksa sigurno.

još fale neke police ili ormarić za ove milijune knjiga što trenutno stoje na podu ispod radnog.

daklem ovakohttp://www.prima-commerce.hr/news.as...ba-junior&id=8
    nema kreveta na kat, ali je na istu foru ko ovaj povišeni, sve je u plavoj boji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, u lesnini smo se odlučili za mavricu
    krevet s ladicom, 2 podnice, 2 madraca, veliki kutni radni stol (jedan krak je na kotačiće), dvije police za knjige, dvokrilni ormar i mala komoda na kotačiće - 8.500,00 kn

tijelo javor, fronte ljubičaste i žute

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mavrica je dobra i kvalitetna
    ima mi nećak što je netko rekao od vrttića do udaje...

ja si ne mogu pomoći, ali mene je prima namještaja strah....loše iskustvo imam

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo za N. sobu radili namještaj po mjeri, dakle tu je krevet-masivan, čvrst ispod kojeg je ladica (za sad za odlaganje i skrivanje igračaka s kojima se trenutno ne igra, a kasnije će to biti krevet za drugo dijete).Madrac je iz oriolika (super flex sa navlakom koja je periva-odličan ), ormar dvokrilini, i ladičar s 3 ladice. Sve to platili smo 4000 kn.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku

ja si ne mogu pomoći, ali mene je prima namještaja strah....loše iskustvo imam
    i mene je bilo strah, ali ove sobe su im valjda najbolje što imaju.
    mi smo dečkima bili ograničili iznos na 10000 kn, a ovo je ono što su sami izabrali. meni je jedino bilo bitno da je krevet čvrst i siguran, a to je.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

lut, koje ste madrace i podnice uzeli, znaš li?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

piše na papiru, pogledat ću.
    znam da smo dobili popust 50% na njih, pa je jedan ispao 700 kuna, a drugi 400
    mislim na madrace

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma daj? cijena je jako dobra!
    pitam jer smo mi uzimali dva madraca i dvije podnice, a to sve u takvoj žurbi da nisam stigla nešto posebno birati ili na nešto posebno obraćati pažnju
    a nije da nismo došli 2 sata ranije

odličan vam je izbor sobe, bit ćete zadovoljni i vi i cure

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Fala Guglu na navigaciji sim , a vama na korisnim savjetima.

Upravo kupujemo F.-u sobu i već tjedan dana surfam po netu u potrazi za namještajem, već sam počela i sanjati dimenzije kreveta i ormara ...

Budući da u nekoj doglednoj budućnosti kanimo preuređivati stan, kupili bismo F.-u zasad samo 2-krilni krevet i ormar, tak da lakše možemo seliti kad dođe drugo dijete i kad napravimo sobu samo za njih. Eh, da, i stan je u potkrovlju.
    Ugl., radi uštede prostora, MM zapeo za onaj dupli krevet kaj ima ladicu s pomoćnim ležajem ispod, budući da se pored našeg plavokosog živog srebra i MM i ja užasavamo kreveta na kat .

Na koncu, od svega viđenog, najviše su mi za oko zapele Hespove sobe Funky i Domino. Dizajn mi se sviđa, boje isto, jedino me brinula kvaliteta, al sad vidim da su dosadašnji vlasnici prilično zadovoljni, pa sam sad skoro 100% sigurna za jednu od tih soba.

E, sad, našla sam na netu hrpu trgovina u Zagrebu di se mogu kupiti ti Hespovi elementi sobica.
    Znam da tražim skoro nemoguće, ali jel zna netko koliko se čeka na isporuku i koja je od tih trgovina "najbrža"?
    Naime, htjeli bi svakako F.-a preseliti iz kinderbeta u krevet ovaj mjesec, prije polaska u vrtić - ma znate, da mu ne bude previše promjena odjedanput ...
    A čitala sam po netu iskustva ljudi kaj su čekali po 2 mjeseca na namještaj, ono, ekipa zaboravila na njih ...

Dakle, ima li tko preporuku? Fala unaprijed na svakoj korisnoj informaciji ...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •