Joj ljudi moji već sam luda L. ima temperaturu već puna 4 dana. Išla je do 39.7. Prvo smo skidali lupocetom, pa onda dalsyjem jer je lupocet skinuo na samo 2-3 sata i opet je rasla. Bili smo jučer kod doktora, slušao je pluća pluća i grlo je ok, urin je dobar, nije vadila krv, dao joj je antibiotik. Žena u ljekarni mi je savjetovala da pričekam s antibiotikom jer to može biti trodnevna groznica. Zvala sam pedijatriju sinoć jer se pojavilo par crvenih točkica na leđima i trbuhu pa su mi oni rekli da sama odlučim, i ja nisam dala antibiotik do jutros. Međutim, osip se nije proširio dalje, a ja sumnjam da bi to možda mogla biti reakcija na dalsy, je li itko imao kakvu reakciju? Evo opet gori, sada smo dali lupocet, ne znam što da radim više
Bojim se da je nisam još isprehlađivala jer ju cijelo vrijeme razodijevam, ne znam ni sama, obući joj čarapice ili da bude bosa, oblozi ili ne... Mene uhvatila migrena ali ništa ne pijem, tj. popila sam lupocet pa mi ništa nije pomoglo (inače stavim voltaren čepić) ali se bojim jer dojim.

Ovo nam je prvi slučaj takve temperature, I. mi (kuc,kuc) nije tako ništa slično imao, do koliko uopće dana se tolerira temperatura, ne znam da noćas ako bude imala idemo na hitnu?