Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: intenzivan plač navečer-zubići+nosić

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno intenzivan plač navečer-zubići+nosić

Ukoliko postoji slična tema, neka se moj upit premjesti.

Dakle imam bebu od osam mjeseci koja zadnje dvije večeri plače do iznemoglosti, prestrašno, inače lijepo zaspe, sama, ali zadnja dva dana se sve preokrenulo, npr. sinoć je do dva u noći ordiniralam jel moguće da je to od zubića, još nema niti jedan, a i nosić joj je začepljen, na kraju zaspe jecajući, dva dana ne jede skoro ništa, po pola bočice, samo pije čaj! a prije tri dana bili u klaićevoj, dr. kaze zdrava beba, a išli zbog disanja!!!Jučer i danas imala u tri navrata temp 38,4-

pomagajte sa savjetima, što da kapam u nos, osim sterimara baby,inhaliram je, ali nema pomaka!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a da ponovo odes dr u ak ima 38,4? ne znam bas jel smijem tu pisat, al ja nebi u klaicevu ni na vrata dosla. vinogradska, rebro, vasa pedijatrica? moguce da su zubici, al ipak 38,4?? meni je kuma koja je stomatolog rekla da temperatura potice zub da izađe, a ne da je nicanje zuba uzrok temp... uvijek zbrljam pa ne znam jel se skuzi, znaci npr. beba ima infekt i zakuri i nakon toga izađe zub, pa dosta njih misli da je temperatura bila zbog zuba. moj maleni nije nikad imao temp preije zuba, a prvi dobio sa skoro 9 mj, a malena jos nema ni jedan ( 7 mj ), al je opet smrkava i nemirna pa te kuzim. meni je jedna forumasica, magistra farm savjetovala bisolex za gusti ljepljivi sekret i evo jucer prvi put probali i bila je ok noc..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •