Prošli tjedan sam vidjela obavijest na portalu, odmah javila nećakinji jer joj se termin bliži. Ona kaže da je odmah poslala sms i dobila povratni potvrdni odgovor.
I sad gledam na portalu, te vijesti nema.![]()
Prošli tjedan sam vidjela obavijest na portalu, odmah javila nećakinji jer joj se termin bliži. Ona kaže da je odmah poslala sms i dobila povratni potvrdni odgovor.
I sad gledam na portalu, te vijesti nema.![]()
danas je radionica o pelenama, ne mala škola dojenja
obavijest je na portalu
A kak su joj onda potvrdili da su zaprimili prijavu?
I ja bih se fakat mogla okladiti da je ta vijest bila na portalu.
A ima li info o idućoj MŠD?
vjerojatno su potvrdili za radionicu o pp
je li napisala da se prijavljuje baš na MŠD, ili je napisala da se prijavljuje na radionicu?
MŠD je bila 16.6. a malo iznad te obavijesti je obavijest o PP radionici, možda ti se pomiješalo.
nema još datuma iduće MŠD
ako neće doći na radionicu o pp, molim te da joj javiš neka javi da odustaje
Čini joj se da je spomenula dojenje u sms-u. No bilo kako bilo, poslat će da ne dolazi danas.
Baš mi je turbo žao, mlada je, potrebno joj je tako nešto, a sad prije 8. mjeseca sumnjam da će išta biti. :/
u 7. bi trebala biti MŠD
na koji broj se javila?
095/8317766 (znam jer sam joj ja sms-irala broj koji sam vidjela na portalu).
Ajde daj Bože da bude u 7. mjesecu i da ona ne bude tada na moru. Što sumnjam, jer joj je termin sredinom kolovoza pa će vjerojatno ljeto provesti u gradu.
Podižem jer se spominjala MŠD u srpnju. Ima li što o tome?
O, izvrsno, hvala!
A jel ja mogu ovim putem prijaviti nećakinju?
Posljednje uređivanje od Jelka : 14.07.2010. at 15:50
ne, treba se prijaviti onaj broj
da, s tim da je moguće da trenutno nije uključen jer vijest još nije izašla na portalu. ali probaj.
Podižem temu!
Od ponedjeljka se pokušavam prijaviti za sutrašnju Malu školu dojenja u Zg i nitko mi se ne javlja na 091/5863-717. Da li da se samo pojavimo u gnijezdu ili?
Zahvaljujem na odgovoru