Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kriopohrana sperme

minory

Početno Kriopohrana sperme

POzdrav svima!

Gdje mogu pohraniti spermije u Zagrebu i kome se treba javiti, kako ide cijela procedura??

Zvala sam sad polikliniku IVF i žena koja se je javila samo mi se je nasmijala u slušalicu i rekla da ONI TO NE RADE I DA TO NITKO NE RADI U HRVATSKOj. HEEEELP!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

minory, znam da se može zamrznuti sperma u nekim bolnicama u ZG, al za pacijente koji su kod njih u postupku. Probaj stupiti u kontakt s MPO dr iz Poliklinike Vili, i doći do odgovora da li to rade samo za svoje pacijente (ovisno o vašim razlozima).

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne kužim otkad to ne rade. Rade na Vuku Vrhovcu, i to, mislim, ne samo za MPO-pacijente, nego i inače ako postoji indikacija (kemoterapija), u IVF poliklinici rade, ali samo za svoje pcijente. Trebala bi i Petrova sada zamrzavati nakon što neko vrijeme nisu, za ostale ne znam.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mogu potvrditi da se u Petrovoj radi zamrzavanje spermija. Mi smo to uradili u 4 mjesecu bez ikakvih problema.
    Stupis u kontakt sa biologom, kazes razlog zamrzavanja i on ti lijepo objasni koju uputnicu trebas i koji dan cete doci.
    E sada, da li zamrzavaju za druge klinike ne znam, jer smo mi kod njih u postupcima.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zamrzava se i u Vinogradskoj, ako si kod njih u postupku, i to bez ikakve uputnice - samo dogovor s biologom (mi zamrznuli radi odsutnosti MM)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •