spremamo se na 2 tjedna na hvar s našom AD curkom..
naravno da ne mogu nosit toliko povrća i voća sa sobom..
inače ljetujemo na hvaru i dosad nisam uspjela naći ništa na tržnici (u samom gradu Hvaru) da je s otoka?
pomoć ako netko zna)
hvala!!!
spremamo se na 2 tjedna na hvar s našom AD curkom..
naravno da ne mogu nosit toliko povrća i voća sa sobom..
inače ljetujemo na hvaru i dosad nisam uspjela naći ništa na tržnici (u samom gradu Hvaru) da je s otoka?
pomoć ako netko zna)
hvala!!!
Ne kužim, pa povrća svakako ima. Skupo ko pas, ali ima. Po sredini štandovi bliže Konzumu.
A voće, smokve i grožđe. Ostalo Neretva.
Da, koma je to na Hvaru. Mi smo doduše bili u Jelsi, ali ista situacija, jedan ili dva štanda koji drže domaće imaju cijene preogromne. Imali smo sreću pa smo jedan dan na preporuku domaćih otišli na kupanje u jednu uvalu i tamo kod jedne žene sam u polju bereš paradajz, patlidžane, peršin, celer.. Znam da inače ima i mahune, tikvice, krompir, luk. Cijene su isto bile OK![]()
tko se sjeća nekadašnje jelšanske tržnice, pretrpane voćem i povrćem iz okolnih mjesta, sad može samo plakati.
i brodova sa neretve.
ms. ivy, navodno postoji velika mogućnost da u Jelsi više ne bude niti ove male tržnice kakva je sada! a domaće se još može kupiti samo kod ljudi koji prodaju ispred kuća, ili uz cestu...
oodlično, tražit ću te po sredini
očito nisam dobro gledala prošle godine...
fala angelina1505!
fala cure!!
Ja sam i sa D i sa K dohranu započela u Hvaru s domaćim povrćem kupljenim na hvarskoj tržnici. A znam da i u dućanu koji je blizu nas imaju domaćeg povrća i voća.
Mama pticica, kako si prošla s nabavkom domaćeg?