-
Molba
Pozdrav svima,
imam jednu molbu, ako nije preveliki problem, za one koji skoro idu u centar za socijalnu skrb.
Naime, ukoliko se sjetite, bi li mogli pitati nadležnu osobu da li posvajatelj obavezno mora biti zaposlen ili nije bitno da bude zaposlen ukoliko ima dovoljno novaca da može živjeti od npr. nasljedstva, rente ili nečeg sl.? Znači, uzmimo da osoba ima na banci dovoljno novaca da mjesečno može živjeti od kamata, da li se to broji ili bez obzira na to mora biti zaposlena i primati plaću?
Nadam se da ne gnjavim previše.
-
Osoblje foruma
Mislim da će ti na to pitanje odgovoriti u svakom CZSS ako ih nazoveš (traži nekoga iz tima za posvojenja).
-
Hvala vam Čokolada. Nazvala sam i tražila nekog iz tima za posvojenja. Odgovorili su mi da nije toliko bitno zaposlenje već općenito materijalno stanje iz kojeg bi se vidjelo da li je potencijalni posvojitelj u stanju uzdržavati dijete. E sad, nekako mi nije baš 100% zvučalo da osoba govori sa sigurnošću, ali možda sam u krivu. Uglavnom trebalo bi to još provjeriti pa ako još netko ima priliku....
Ja sam u svakom slučaju gospođi ponovila: " Znači nije bitan način uzdržavanja (zaposlenje, nasljedstvo ili što već) koliko neki siguran izvor novaca potreban za uzdržavanje djeteta?" i gospođa je odgovorila da da, da je tako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma