Citiraj goranka prvotno napisa Vidi poruku
Evo napokon i našeg kratkog izvještaja.

Obavili smo. Moje iskustvo je identično ovom što je stray_cat napisala:

Da sam znala što nas čeka tih 14 dana u Klaićevoj, nikada, ali nikad ne bi pristala na to. I potpuno zdravo dijete uz onu torturu postane bolesno.... Hvala Bogu to je iza nas. Obavili smo hrpu pretraga i ništa nisu našli uzrok njegovom kašnjenju u psihomotoričkom razvoju.
Bitno mi je da dijete napreduje, a zašto je došlo do kašnjenja....jel kriv eventualni zastoj u razvoju ploda u trudnoći, nedostatak kisika nakon poroda, krvarenje u mozgu ili nešto četvrto i peto....ostat će enigma možda i zauvijek. Rezultate krvi još čekamo. Trebali bi biti gotovo početko iduće godine. Iskreno mislim i da genetika nema ništa s tim.
nije mi cilj da te prozivam ali zar ti nisu unaprijed rekli "planiramo raditit TO, TO i TO zbog toga i toga. da li se vi sa tim slazete?"

jedino iz tih onformacija kad razmislis odlucis sto vam odgovara

mi smo radili eeg i mri scan i dok je bio u narkozi uzeli su krv da odrade pretrage da ga ne traumiraju budnog

trebalo mi je preko godinu dana da dozvolim vadjenje krvi i to cak i dok je lezao u narkozi a trebalo mi je i vise da dozvolim da odrade mri scan. pristala sam na kraju jer je postojala sansa da se vidi ako ako je nesto sprckano na porodu ili da je slucajno neka deformacija na mozgu

koliko ti je staro dijete i kakav psihomotoricki zaostatak je u igri da tako navale sa tako intenzivnim pretragama.

mi smo rezultate s genetike cekali godinu i pol. prvo je krenula prica da su zagubili krv pa kad smo rekli da cemo ih tuziti krv su nekim cudom pronasli pa je onda trebalo uhodati novi stroj i nakon svega toga nismo nista pametniji