Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Tempur jastuk-gdje isprobati i kupiti?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Tempur jastuk-gdje isprobati i kupiti?

Kako naslov kaze, u kojem ducanu u Zagrebu mogu leci i isprobavati da ne kupim nesto sto mi ne odgovara. Mislila sam da postoji samo jedan oblik jastuka, ali fizijatrica mi kaze da ih rade razlicite.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo malo o tempuru, ne znam odgovore na tvoja pitanja

http://www.tempur.com.hr/page22296.aspx

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo naše tempur jastuke kupili u dućanu na Velesajmu i stvarno smo ih mogli ležeći isprobati. (Paviljon 12, 1. kat)

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Hvala!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam svoj jastuk kupila u jednoj ljekarni. žena me izmjerila i rekla koji mi jastuk paše po veličini. nakon toga sam jastuk dobila na 2 dana, da ga probam, ostavila sam polog. nakon 2 dana sam ga mogla ili zadržati ili vratiti. ja sam ga zadržala

mare- avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam svoj jastuk kupila u jednoj ljekarni. žena me izmjerila i rekla koji mi jastuk paše po veličini. nakon toga sam jastuk dobila na 2 dana, da ga probam, ostavila sam polog. nakon 2 dana sam ga mogla ili zadržati ili vratiti. ja sam ga zadržala
    razmišljam kupiti njihov jastuk, pa me zanima jesi zadovoljna?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Nisam puntica, ali sam jako zadovoljna! Ne idem više nikamo bez njega i - preporodio mi se vrat.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam svoj kupila u onom prolazu vlaška-gotovčeva, zaboravih kako se trgovina zove (uglavnom prodaju se razna pomagala od pilates lopti do "zdrave obuće"...)
    uglavnom jastuk se mogao uz kauciju uzeti i isprobati 1-2 noći, pa onda odlučiti da li ti odgovara.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

MD i ja već 5 godina imamo Perfectine jastuke slične tempuru i ja sam jako zadovoljna sa svojim sasvim malim (prije sam spavala bez jastuka), a njemu je njegov klasične veličine postao prevelik s vremenom.
    Prije par tjedana je kupio u JYsku nešto slično pravom Tempuru (njegova mama ga ima pa zna koji je osjećaj) Zove se Wellpur, znatno je jeftiniji (mislim 250 kn, mi na akciji kupili za 125) i ful je zadovoljan. Mi smo ga isto tamo po krevetima isprobavali.
    http://www.jysk.com/hr/4/52/554/4219700/a/catalog

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni taj u Jysku nije bas kao Tempur. Imam Tempur vec duze vrijeme i spasila sam se. Pa sam htjela muzu kupiti taj u Jysku, ali nije to - to.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A Dormeo? Da li je to isto? Ja sam prezadovoljna s njim.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi smo s tempurom prezadovoljni. Jastuci su stari skoro 5 godina, i kao novi su.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Već sam istrošila jedan Tempur jastuk,i sad već koristim drugi.Ne znam uopće kako bih bez njega(obzirom na moju skoliotičnu kralježnicu).
    Imam i Dormeo.
    Razlika je kao nebo i zemlja.Dormeo nije ni do koljena Tempuru(mada je svakako bolji neg neki obični jastuk).

Trgovina u prolazu u Vlaškoj se zove"MEVJEMA".

Prije kojih pola ggodine sam u Kiki vidjela neki jastuk koji mi se učinio(na opip) super-kao da je bio punjen nekim gelom ili je to možda čak vodeni jastuk-cijena mu je bila negdje oko 900 - 1000 kn.Ali se više ne sjećam naziva.Izgledao je onak nekak prozirno-plavi.Zna netko možda kakav je to jastuk?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam puntica, ali sam jako zadovoljna! Ne idem više nikamo bez njega i - preporodio mi se vrat.
    X

Ima i moj sin svog. Čak ga i on prenosi iz kreveta u krevet.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MMu je nakon 3 god Tempur postao jako loš. I u Tempuru mu deklariraju trajnost 3 godine, a madracima 10.
    Tako daaaa, od izvrsnog na početku do neupotrebljivog tek po isteku 3 godine...nisam mislila da će bit baš za smeće. Izašlo me skupo. Trebamo novi jastuk...

Gost

Početno

Mi smo uzeli ove i oduševljeni smo http://www.dormeo.com.hr/jastuk_dorm...cat_5059_other

mare- avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

[QUOTE=rea;1732623]Već sam istrošila jedan Tempur jastuk,i sad već koristim drugi.Ne znam uopće kako bih bez njega(obzirom na moju skoliotičnu kralježnicu).
    Imam i Dormeo.
    Razlika je kao nebo i zemlja.Dormeo nije ni do koljena Tempuru(mada je svakako bolji neg neki obični jastuk).

Trgovina u prolazu u Vlaškoj se zove"MEVJEMA".

e, baš tu dvojbu imam-tempur ili dormeo-pitanje je sad-sigurno ćes pogriješiti)
    dvojba iz razloga, što za jedan tempur, mogu uzet 2 dormea od memo pjene,pa i mm-a razveseliti, a i ljudi su zadovoljni dormeom..
    ali, čini mi se da će tempur pobjediti..ići ću ga u ljekarnu svakako isprobati, budući i ja imam skoliozu..
    koji si ti model uzela? (original linija, original l.queen, millenium linija ili millenium l.queen)pa da znam odmah koje da isprobavam, da ne davim u ljekarni previše...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mare, ovisi i o navikama spavanja koji ćeš tempur odabrati.

ja imam već par godina ovaj model jer spavam uglavnom na trbuhu:

http://www.tempur.com.hr/page22296.a...ja&_p=78&_c=72

prezadovoljna sam s njim.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mi imamo dormeo http://www.dormeo.com.hr/anatomski_j...o=cat_5059_top
    na zalost samo 1,,pa se klinci svako malo svadjaju oko njaga..
    mala ga obozava,dok meni vise pase klasicni oblik jastuka...

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Na čemu spavate ako spavate gotovo isključivo na trbuhu?

Noa, meni se ovaj tvoj čini previsok za spavanje na trbuhu, jesam li u krivu?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mare- prvotno napisa Vidi poruku
    koji si ti model uzela? (original linija, original l.queen, millenium linija ili millenium l.queen)pa da znam odmah koje da isprobavam, da ne davim u ljekarni previše...
    Millenium linija-medium veličina.Svakako isprobaj koja ti veličina odgovara...i slobodno ih davi s isprobavanjem-ne daje se tolika lova za jastuk svaki dan.U trgovini gdje sam ja kupila jastuk(Mevjema-Vlaška ul.)me ljubazna gospođa koja tamo radi sama polegla na krevet i davala mi različite modele i veličine jastuka da isprobam.

Da,kvaliteta jastuka zaista počinje opadati nakon 3 godine-moj nije izgubio oblik ni ,nazovimo to,funkcionalnost materijala,ali se malo stanjio,a budući da mi je vrat fakat u komi osjetim to.No za nuždu se da koristiti-smotam neki tanji ručnik ili plahticu pod jastuk i tako ga na neki način podignem-vratim mu debljinu.Tako da i taj prvi još uvijek koristim kad odemo na vikend kod svekrve-da ne moram svoj novi stalno nositi tamo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj iki prvotno napisa Vidi poruku
    Na čemu spavate ako spavate gotovo isključivo na trbuhu?

Noa, meni se ovaj tvoj čini previsok za spavanje na trbuhu, jesam li u krivu?
    10 cm je visok (u stanju mirovanja
    meni je odličan. na anatomskom ne bih mogla spavati

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

neki dan sam od mame na poklon dobila tempur jastuk kupljen u toj trgovini u prolazu u Vlaškoj-"MEVJEMA".
    može se isprobati i teta ti preporuči neki obzirom na položaj pri spavanju

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

perfecta dreams..tamo je meni mužić za rođendan poršle godine kupio...
    inače meni je bio suuuper na početku, ali sad mi fali onaj stari jastuk i baš mi paše nekad za promjenu spavati na običnom!

inače imam isti, kao netko tko je napisao da voli spavati na trbuhu i stavio link, isti, isti, ali nekkao mi se čini da se ne udubljuje više toliko kao kad je bio novi...

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa Vidi poruku
    10 cm je visok (u stanju mirovanja
    meni je odličan. na anatomskom ne bih mogla spavati
    Hvala na odgovoru.

Ima li šanse da ti jastuci budu na sniženju, siječanjska sniženja npr?

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja imama tempur jastuk i isto kao i kod Kudri mi ponekad dođe da spavam na običnom

Ne znam o čemu to ovisi, ali jednostavno 4-5 dana mi tempur ne paše i onda se opet vratim na njega i sve pet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •