Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
Bah, koliko je samo istine u onoj da nijedno dobro djelo ne prođe nekažnjeno, sad mi je žao što sam ikome ovo preporučila...
Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
ma, baš, evo baš čitam što je tamo napisano..netko ne zna prihvatiti konstruktivnu kritiku i time još usavršiti stvar umjesto se ići braniti, šteta...
Balarosa ne se sikirikiti, predložila si tablicu u dobroj namjeri,
moia je baš dobro rekla - a ja bi dodala - ne samo da ne zna prihvatiti kritiku nego se još ide opravdavati sa time da 'krivicu' za daljnje naplaćivanje prebaci na komentare sa foruma roda - pa da je frajer šta nije onda i on stavio link na ovu temu - boji se da ljudi ne saznaju za besplatnu tablicu koju riba rado dijeli?!?!?!

i još komentar na njihovo ne analiziranje naših troškova - aha moš misliti a analiza odakle dolaze toliki posjeti odjednom?!?! kako su to uspjeli ako se ne bave analizama??
nemam pojma o analizama i web analizama - ali ovo njihovo istraživanje odakle dolaze toliki nagli posjeti mi se čini jako razvijeno - moraš imati neki dobar program koji ti prati sa koje stranice su ljudi kliknuli na link - kaj ne?