Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kako napraviti "zvucni" album sa slikama?

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno kako napraviti "zvucni" album sa slikama?

vjerojatno ne kuzite kaj mislim ovim naslovom, no ja bi htijela napraviti jedan album sa probranim fotkama, da mi idu u slide showu i da u pozadini svira neka pjesma..
    da li je to moguce i u kojem programu, da li se moze skinut sa neta?
    da li mozda pohranjujete na takav (ili neki slican)nacin slike?
    ili da se mozda mogu na pocetku ubacit slova preko ekrana, ili neki komentar u svezi slike?

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

u principu sve to možeš napraviti sa windows movie makerom,ako sam dobro shvatila što želiš.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Običan power point koji imaš u sklopu svakog MS Office paketa - ubaciš slike, ubaciš pozadinsku muziku, staviš u petlju i gotovo. Prebaciš na slide-show mode i to je to. Detalje bi ti vjerojatno mogao bolje objasniti moj 10-godišnji sin, ali nije neka velika mudrost... Kupili smo mu knjigu o PPT iz male informatičke biblioteke i dijete je to samo naučilo: http://mis.hr/webkosarica/index.php?...d=315&parent=2

Ne znam koliko znaš o power pointu i da li ga koristiš, ali to je najjednostavnije od standardnih aplikacija.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Detalje bi ti vjerojatno mogao bolje objasniti moj 10-godišnji sin, ali nije neka velika mudrost...
    a onda cu valjda i ja nesto smuckat..

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

j a radim dnevnik prve godine u power pointu. stavljam i filmiće koji su nam dragi- tipa prva kašica, puzanje i sl. a može se i ljepo isprintati pa dobijemo krasan album sa slikicama i tekstom.
    i to je definitivno najjednostavniji program za to što želiš. pošalji mi mail na pp pa ću ti poslati našu šemu da vidiš.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

evita-poslan ti je pp

RING avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam koristila photo story 3, možeš besplatno skinuti sa neta, jednostavan za raditi a daje dovoljno dobrih mogućnosti za ono što ti treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •