morala sam otvoriti novi topik; da se pohvalim, fakat sam sreeeetnaaaa !!!

većina vas zna da je smo puno vježbali i mučili se, a eto, danas smo bili na Goljaku i doktor kaže: bojan je sve super usvojio, potpuno je motorički dostigao svoje vršnjake, motorički je vrlo živahan, u hodu pravocrtan, odlično savladava kosine i neravnine, obrambeni balans dobar, ne nalaze se asimetrije, u čučnju stabilan, na nalog se diže na prstiće (to on pleše balet ), plješće na pohvalu, tetivi refleksi simetrični...itd.
i kaže dalje: na planu govornog izražavanja i socijalnog kontakta inadprosječan, u igri dobro zadržava pažnju, veselo i brbljavo dijete !

jooooj, cure, toliko sam sretna, da vam ne mogu ni opisat !!

još je rekao da samo malo potičemo desnu stranu, jer još malo zaostaje i da mu još malo palčeke vadimo, jer ih povremeno zna gurnut u šakicu, al to sve da sami doma radimo, kroz igru.

a bojan je bio pravi frajer; sve je doktoru objasnio; gdje mu je uho, koljeno, nos, piša, cike...itd, pa kako ide kravica, konj, maca i pesek, pa mu je otplesao balet, pa je non stop pljeskao, kad ga je ovaj pohvalio za nešto, pa mu je čitao teletabise...itd

uglavnom; mi smo sa vježbanjem GOTOVI, yessssssssssssss !!

jako sam sretna, morala sam to podijelit s vama, a i kao podrška drugim mamama sa bebama- vježbačima; meni je bilo tako nešto predrago za čuti, kad me je znalo malodušje uhvatit; a bilo je toga, uhh..

sretna sam, sretna !

:D