Citiraj Nice prvotno napisa Vidi poruku
ja sam se baš prošlu noć pitala zar smo mi kao obitelj pretplaćeni na djecu koja imaju drame oko noćnog spavanja
ni Ivo, a bome ni Lota ne mogu zaspati navečer i svaku noć je ista priča... ja ne kužim zašto.. probala sam sve savjete i sa jednim i sa drugim i kod nas nema pomoći osim prihvatiti situaciju...

ako netko nađe nešto novo i djelotvorno neka piše jer ja sam odustala od pokušaja...
Ajte ti malo opiši svoju situaciju.
Ma to je sve ok on recimo se zadnja dva dana budio sa zadnjim dnevnim spavanjem u oko18 i onda smo se mi trudili da ga što kasnije stavimo spavati jel smo mislili možda ga rano stavimo spavati pa mu se ne spava i nemre zaspati pa poludi.
I eto neki dan je bilo sjajno išli smo do grada u šetnju i zaspao je u kolicimo oko 21 (sa time da je zadnje spavanje imao do 11815)
Da bi se u 2135 probudio taman smo krenuli kući iz grada i počeo je plakati.
odmah smo ga uzeli iz kolica i pokušli smiriti ali ništa čak smo mu i dali čaja i ništa.
Derao se sve do doma to je nekih 10 minuta i na kraju sam ga uspijela malo smiriti pjevušenjem i dudom.
kad smo došli doma dali smo mu jesi i mislili da će zaspati ali onda je počelo veseljke.
Baš se derao iz sveg glasa i ništa nije pomagalo.
Tek nakon nekih 10 minuta ja sam ga presvlaćila i nemam pojima sam se od sebe smirio i onda sam ga noslla malo i zaspao je i spavao je do 730.
S tim da je zaspao oko 2330.
Nama je problem samo ga navečer uspavati kad ga uspavamo poslije 22 obično se ne budi spava negdje do 3-4-5 kako kad.
Ali to uspavljivanje to je isusova muka navečer.
E sad bojim se taj savjet da ga stavimo spavati oko 1930 mislim da bi se za 30 minuta probudio i nema spavanja do ponoći.
Jer se on obićno preko dana zna nakon nekih 30 minuta probuditi ali ga uspijemo uspavati dalje ili dudom ili u kolicima.
Tako da nisam sigurna kako bi to funkcioniralo ali možda i probamo.
Jer je on znao i nekad zaspati i oko 20 i probudio se i bio budan 2-3 sata.
a jesam razduljila, sorry