Ajte ti malo opiši svoju situaciju.
Ma to je sve ok on recimo se zadnja dva dana budio sa zadnjim dnevnim spavanjem u oko18 i onda smo se mi trudili da ga što kasnije stavimo spavati jel smo mislili možda ga rano stavimo spavati pa mu se ne spava i nemre zaspati pa poludi.
I eto neki dan je bilo sjajno išli smo do grada u šetnju i zaspao je u kolicimo oko 21 (sa time da je zadnje spavanje imao do 11815)
Da bi se u 2135 probudio taman smo krenuli kući iz grada i počeo je plakati.
odmah smo ga uzeli iz kolica i pokušli smiriti ali ništa čak smo mu i dali čaja i ništa.
Derao se sve do doma to je nekih 10 minuta i na kraju sam ga uspijela malo smiriti pjevušenjem i dudom.
kad smo došli doma dali smo mu jesi i mislili da će zaspati ali onda je počelo veseljke.
Baš se derao iz sveg glasa i ništa nije pomagalo.
Tek nakon nekih 10 minuta ja sam ga presvlaćila i nemam pojima sam se od sebe smirio i onda sam ga noslla malo i zaspao je i spavao je do 730.
S tim da je zaspao oko 2330.
Nama je problem samo ga navečer uspavati kad ga uspavamo poslije 22 obično se ne budi spava negdje do 3-4-5 kako kad.
Ali to uspavljivanje to je isusova muka navečer.
E sad bojim se taj savjet da ga stavimo spavati oko 1930 mislim da bi se za 30 minuta probudio i nema spavanja do ponoći.
Jer se on obićno preko dana zna nakon nekih 30 minuta probuditi ali ga uspijemo uspavati dalje ili dudom ili u kolicima.
Tako da nisam sigurna kako bi to funkcioniralo ali možda i probamo.
Jer je on znao i nekad zaspati i oko 20 i probudio se i bio budan 2-3 sata.
a jesam razduljila, sorry