-
Stigla nam je naša mala tarzanica-Lena-
Evo i moje priče ,mojeg drugog poroda.
Zadnjih mjesec dana svaki petak sam odlazila na kontrolu u Merkur jer sam se počela otvarati i počela sam tada osjećati neke lagane bolove kao trudove.Zadnji petak kada smo bili na kontroli,rekli su mi da u ponedjeljak moram doći ponovo da vide na uzv kada mi je točno termin.Zato kaj mi je kod moje ginekologice po uzv trudnoća bila 12dana manja od zm.I tako 07.06. rano jutro mm i ja smo se polako uputili na pregled,i ponovo po ne znamo koji put uzeli sve stvari sa sobom,makar smo mislili da je to samo još jedan pregled u nizu i da ću se opet vratiti kući.Došli smo u Merkur u 8:00h,napravili su mi prvo ctg,a zatim je uslijedilo 1h čekati dr za ostale preglede.Oko 9:15 prima me dr. Roki na ,napravi samo vaginalni pregled i kaže mi vi čete danas rodit.A ja u škou-pozitivnom
,govorim njemu:tako se mi rekli prvom trudnoćom pa sam još čekala 2 dana....i da ja danas nisma došla roditi,nego sam došla samo na pregled i na uzv..
Zaustavi on mene na pola mog pričanja,i ponovi mi opet:idete danas u rađaonu,otvoreni ste 5-6 prstiju i danas čete roditi.
Izlazim ja van,tražim mm,i ne znam dali bi se plakala ili smijala od sreće,govorim mm,; stari,idi po stvari u auto,i furaj me u rađaonu,danas ću napokon roditi.
Došli smo pred rađaonu,predaje on sestri moje stvari i govori joj:Ostavljam vam ženu na par dana,da se odvikne od trudnoće.Dao mi je pusu i morao je brzo gibati na posao,tada je bilo oko 10h.Odmah su mi dali klistir,i pustili su me da se šećem.Oko 11h,stavili su me na ctg,a oko 12h dolazi dr. pogledao me je,i rekao mi je da se ništa ne otvaram,da se mora konzultirati sa drugim dr da vide kaj će napraviti,dali će mi probiti vodenjak,ili će me pustiti kući.Na to sam mu samo rekla kroz smjeh da me kući ne puštaju,da će me moji nabiti u top ako se opet vratim trbuhom do zuba. 
Oko 13h napokon dolaze doktori,pogledaju me i kažu,bušite vodenjak i dajte joj drip.Do tada su me bolili trudovi,ali i kad sam dobila drip i spasmex ništa mi nije pomoglo..Trudovi su me dosta bolili,bila sam neispavana,gladana i žedna..nisam se mogla niti skoncetrirati na disanje,pa sam tu i tamo i zavikala...A onda u 16h,takva bol me uhvatila,da sam kroz suze pozvala sestru Tonku,i rekla joj da ja hitno moram na wc,da ne mogu više izdržati da moram kakati.Pogleda ona,i kaže digni guzu,stavila je nekakvu plahtu ispod mene,i rekla mi je da samo tišćem.A meni je bilo tako neugodno,ja sam mislila da obavljam veću nuždu,pa sam joj samo govorila kako me je sram,i da mi ne zamjeri ništa,a ona je samo meni govrila da samo tiščem kada imam potrebu,i samo se smijala..Dolazi dr,i kaže:pa kako ste sada tako tihi,niti glasa ne ispustite,a trudove ste vikali..a ja mu kažem da od srama nemogu govoriti.Nisam bila ni svjesna da rađam,,samo sam im govorila:mene je sram,u zemlju bi propala.Tada me je dr primio,i rekao da se uspravim i da još jednom tisnem i da ću roditi, a meni opet neije došla ta rečenica iz dupeta u glavu da ja rađam.Stisnula sam zube i taj zadnji trud..i samo čule sestru i dr :Čestitamo rodili ste curicu....A ja sam ih samo pogledala ništa mi nije bilo jasno dok nisma ugledala malu tarzanicu crne kosice koaj je bila teška 4100g i dugačka 53cm.Rodila sam u 16:25,i zahvalna sam doktoru i sestri što mi nisu rekli da rađam,što su samo rekli da tišćem..jer bi valjda od silnog uzbuđenja stalno stiskala,i kad nebi bilo potrebno.
Ovo mi je bio porod za 5,bez obzira kaj su me trudovi jako bolili,ali kada sam dobila malenu princezicu u naručje,sve sam zaboravila..čak me nije bolilo ni kada su me pregledavali unutra poslje poroda,i kada su me šivali unutra i vani...
Naša tarzanica,
kako ju od milja zove svekrva,zove se Lena,a braco David (19mj),jako je oduševljen novim malim članom obitelji,pa svaki put kad malena zaplače trči njoj da joj da dudu i da ju podraga i poljubi..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma