Citiraj Franny prvotno napisa
jooj, hvala ti na promptnom odgovoru. znaci da mozda ipak nisam nekaj pobrkala, i ja valjda trebam pit 5 dana, ali po 3 tablete.

a kaj, nakon tih 5 dana si prestala pit i cekala da ti M sama dodje?

ma, apsolutno te kuzim draga D, to je nama sve od prevelike zelje za bebachima, taj izostanak.

a kad se tako isprovocira M, sve se moze ponovno normalno racunat: i mjerit BT i odbrojavat..??(to kljukanje tabletama mi izgleda totalno umjetno pa me trta da ne zacnem nekog aliena, hehe, zekam malo)

hvala jos jednom i puuuuusa
bok F! evo mene od doktora , prebacio me na proveru, isto moram piti 2 puta po 1 za otvaranje a zatim 10 dana od 15dc do 25dc onda čekaš 3 do 7 dana da dobiješ M
Znaš kaj je najgore nije me ni pregledao samo mi je dao te tablete pa baš nisam sigurna kaj da radim.
Rekao je da mogu normalno zanjeti :?
Malo me strah jer kad sam pila DABROSTON, (2puta) i oba puta sam bila bolesna 1puta sam dobila gripu ,a 2 puta crijevnu virozu; čuj možda sam samo to umislila.
Ja sam ti normalno mjerila BT http://www.fertilityfriend.com/home/eae7e
evo pgledaj moj chart od mjeseca kada sam pila D., samo nisam imala O tj. prvo mi je pokazao da imam O a zatim mi je izbrisao pa sam ostala zbunjena!!!!!!!!!!!
ko zna možda svaka od nas ima različite simptome ,pa se tebi spava.

Sorry malo sam se raspisala! pozdrav!