cuj, to za crijevnu virozu...mene je danas cijelo popodne teralo na WC, s oprostenjem na br 2 (rijetko lijepo, ak me kuzis....sorry na plasticnosti opisa)
a zakaj svi morate piti 2 X 1 tabletu, samo ja moram 3 X 1??? probat cu sutra stupit u vezu sa svojom doc, danas nisam stigla.

da provjerim jesam li te dobro shvatila:pijes 5 dana onda cekas 3 - 7 dana da doijes M?? malo me zbunjuje onih "15-20 d.c" koje si opisla prije onih 3-7 dana jer kak ces to izmjerit nakon kure tableta kad jos nisi dobila M?? meni je recimo sad vec valjda 48 dc.

kaj mislis da tim lijekom gubimo O?? ma ne vjerujem, jer cim se tijelo putem M ocisti, mislim da je ponovno spremno za O i oplodnju.

a koliko si ti to dugo uzimala? nesto sam procitala na uputama da se mogu pojavit neke reakcije na dojkama, ili kao neke ciste. si ti cula sta o tome?
samo bi mi falilo da izreguliram ciklus pa mi onda oderzu 1 cicu jer imam rak, hehehe. sad sam malo okrutna na svoj racun.

a malo sam i paranoicna jer kao sto rekoh, ja ne pijem nikad, nikakve tablete (osim kad imam menstrualne bolove, ali i to samo onda kad vec padam u nesvijest od bolova; ne volim se kljukat tabletama)

sad sam ja malo zatupila...

puse i hvala na odgovoru