-
dadukano, ne znam zasto te doc nije pregledao???kad si vec isla k njemu zbog, pretpostavljam, toga. je li to privatnik ili drzavni? mislim i kod moje doc ponekad se osjecam ko da smo na traci, ali opet, kad sam kod nje, ispitam ju sve kaj me zanima (i naravno, zaboravim pitat da mi zapise terapiju pa sam sad jos u dilemi; radi popodne pa ju jos nemrem pitat).
moja mi je doc rekla da ako se piju te tablete, one ne utjecu na trudnocu, tj. iako ih pijem mogu ostat trudna (a cak sam citala tu neke postove nekih trudnica koje su ih pile i u trudnoci zbog necega, tako da fakat ne mogu skoditi).
s druge strane, ako si mozda nedavno bila kod njega i ako je sve ostalo bilo u redu, mozda stvarno nije bilo potrebe da te ekstra pregledava pa ti je zato prepisao terapiju "naslijepo".
a to sto ti graf nije pokazao O, ne mora znacit da je nije bilo (iako su ti vrijednosti, kao sto rekoh, s-t-v-a-r-n-o u velikim usponima i padovima), mozda je bilo jos kakvih faktora koji su utjecali na to, a mozda je stvarno komp bio zbunjen kad tebi od dana do dana temp tako naglo poraste pa ti opet naglo padne, sto on u svom programu ima zapisano kao neobicno.
cini mi se da si se ti raspitivala kako mjerit BT ako radis u smjenama, jel tak? mozda je to povezano s time? :?
mozda bi mogla otic na UZV da ti pogleda imas li ovulaciju ili ne?
ne znam kaj bi to moglo biti...ali u svakom slucaju, drz se ti meni i ne brini. cini mi se da je i kod tebe i kod mene problem sto se mozda previse opterecujemo pa nam se stvari komplicirau bezveze.
pusa i cujemo se
Gago, ali daj mi objasni kaj to znaci od 15. - 25. dc u mom slucaju, kad meni kasni M dobrano, tocnije , danas mi je 50. dc
ocito se kod mene za regulaciju jos ne mjeri nista, vec ja samo cekam da dobijem pa cu onda vidjet sto ce mi doc reci, je tak??? ti su me dani ciklusa i kod jedne i kod druge zbunjivali...
samo ja trebam pit 5, a ne 10 dana. valjda mi je zato dala "pojacanu" dozu, da ne moram pit 10 dana. ma ko ce ga znat?
u svakom slucaju, hvala ti na odgovoru i pomoci.
pusa i tebi,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma