danas mi je 4. dan, sutra bude 5. samo meni se uzasno spava i dalje. jucer mi se nije, ali danas opet ocajno. sad, ne znam ima li to veze bas s vremenom jer mi se tak nikad nije spavalo da nemerem oci drzat otvorene (danas sam zaspala na kaucu od 14-16h sam tak!! sva sreca da mo nikog nije bilo doma), a nocu isto predobro spavam. tek sto legnem vec je jutro, grrr. mislim, nikad nisam imala problema sa spavanjem, ali ovih dana se osjecam tako svjeze i odmoreno, cak i kad se dignem u 5 ujutro :? a idem spavati oko ponoci...zanimljivo.

naravno, apetit mi se uzasno povecao i to me brine jer nemam bas figuru missice. se tebi jace jede no inace kad to uzimas? ipak su to hormoni...

eto, to ti je ono kaj mene muci. sutra kad popijem, "pritajit cu se" pa cemo vidjet hoce li mi M doc kako jeplanirano.

zanima me je li se ikad dogodio sluca da nisi dobio M po tim tabletama??

sam se ti meni drz. izlijeci virozu, cajeka si popij, s medom i limunom, pod toplu dekicu i do pon. si fit i u formi. osim toga, sad vladaju viroze, a i vani je uzasno hladno (stakla na autu su mi se smrzla) pa nije ni cudo da se kilavo i bolezljivo osjecamo.

pa jos ta pticja gripa...
hehe, ma zekam malo.

pusa i cujemo se