hm, curke drage, imam jednu dilemicu pa me zanima je li koja od vas koristila dabroston tablete za dobivanje M??
naime, zanima me je li primjena individualna, koliko ti doc. prepise, ili se moze napravit neka klasifikacija tipa: za dobit M trebas piti toliko tabl. dnevno i piti toliko dana, za nekaj drugo opet neka druga doza i drugi br. dana (jer sam procitala u uputama da se to koristi za cijeli niz stvari).
moram priznat da sam jucer bila kod svoje gin. na pregledu i ona je tam meni sibala neke brojke tipa: "dat cu ti samo 3 tablete" pa je nekaj govorila: "pit ces 5 dana", pa je opet nekaj rekla: "ma ne, dat cu ti za 60 dana" i sad sam ja totalno zbunjena jer su mi u apoteci napisali na kutiju 3 X 1 (tipa 3 tablete dnevno). hm, nadam se da to nije znacilo 3 dana po 1 tebletajer ja sam vec danas 2 popila...
zvala sam danas doc, ali je bio ful zauzet telefon pa nisam nis doznala. a poanta svega je ta da mi je frendica rekla da je ona dobila neke 3 tablete, svaku je dakle pila 1 X dnevno i da je vec drugi dan dobila M, a meni je doc rekla da bi mi po toj terapij M rebala doc oko 28.11.
znam, znam, totalno sam smotana jer ju nisam pitala da mi ponovi kaj na krau trebam, ali znate kak je kod drzavnog gin. jos se nisam praf ni obukla, a vec je druga zena bila na stolu (dobro, ne bas doslovce, ali tako nekako).
e pa sad, ako je netko uopce razumio kaj mene zanima, nek mi odgovori (po mogucnosti prije nego popijem i tu 3. tabletu pa se otrujem,)
puno vam hvala i puse!!