crvenkapice meni bi trebalo 5 klomifena evo ja cu dat br moba za laksi dogovor 0913376336 ja sam iz Zg
Na žalost nisam još dobila mail, evo ponoviti ću svoj e-mail katarina2306@gmail.com
Drage cure, pomagajte. Trebam pod hitno 5 tableta klomifena, već sam počela pit terapiju, a fali mi 5 tbl, jer ih u Splitu nigdje ne mogu naći.
Evo broj mobitela pa ako itko ima da mi nekako pošalje, bila bi stvarno zahvalna! 091/511-6356
ja sam vec obecala lastavici zao mi je....valjda ce se netko javit....sta ih nema vise u ljekarnama???
Nema ih nigdi u ljekarnama kupiti, niti ih ima za naručiti... a zamjenskog lijeka nema...
Provjerila, na tu adresu sam ti poslala mail, ne znam zašto nisi dobila, ako ti nije bed ostavi broj mobitela pa ću ti poslat.
a sta onda kazu dr. koji daju tu terapiju??di cete ga nabaviti ako se vise ne nabavlja, ako nema klomifena zasto onda tu femaru ne plati hzzo.....svasta...
za info, kome treba klomifen, magistra u ljekarni u sklopu Vuka Vrhovca kaže da ga još ima jer si je napravila zalihu,pa....
evo ja bih poklonila još 10 tbl.Klomifena kome treba...
nešto sam podjelila ,a ovo sam ostavila za svaki slučaj,al s obzirom da mi ne treba poklonit ću kome treba...
sAdE oprosti nisam vidjela da si me pitala pa ću ih čuvati za tebe ako se javiš..
pozzzzzz...
Hvala ti puno..
Moj mail je npurgar@gmail.com, pa ako nije problem molim te da me kontaktiraš da se dogovrimo... i još jednom HVALA!
Bok cure,
evo ja imam 5 tbl rok 11/10 i još 10 tbl rok 01/12,pa ako nekome treba.... (ja sam iz Rijeke)...
Pozz svima i sretno!!!!!
Cure, provjerena informacija kod moje frendice medicinarke: Klomifena (Belupo) ima u susjednoj BiH po cijeni od 6 KM (24,00 kn) kutija!
drage moje treba mi 10 tableta Klomifena. Obišla sam poprilično ljekarni, ali 0 bodova...
Lua meni će faliti taman 5 tb Klomifena pa, matematički, ako daš Matahari 10, da li bi mogla meni ostalih 5? Ne mogu ti poslati pp, nova si, da li mi možeš ostaviti broj mob. pa da te nazovem? Vidim da si isto iz Ri kao i ja.
Bok Matahari i Sara38,
evo ovo je broj mog mob. 091/253-7601 pa se možemo čuti u vezi tbl.
Pozz i do slušanja....![]()
Bok Matahari i Sara38,
evo ovo je broj mog moba: 091/253-7601, pa se možemo čuti za tbl....
Pozzz i do slušanja.....![]()
I u varaždinskim ljekarnama ima Klomifena. Ne znam da li u svima, ali za neke znam da imaju.
imam i ja klomifena.....ja sam s krka...možemo se dogovorit preko pp...pozdrav
drage moje, ja malo kasnim. ja sam uspjela nabaviti dvije kutije klomifena, pa bih vašu zalihu prepustila nekome kome je isto tako potrebno. hvala vam još jednom, a ja se nadam da mi neće trebati više od jedne kutije...!!!
evo i ja bih molila Klomifen, kutiju - 10 kom(kakva skromnost), ako netko ima. Fala
imam ja jednu kutiju klomifena koja mi je ostala ( 10 kom) pa ako nekome mogu pomoći
tantolina i ja sam s Krka i trebala bih klomifene ali nemaš mogućnost primanja pp, jel možemo preko emaila dogovoriti?
Ustvari ti ćeš meni vjerojatno moći ostaviti pp, pa mi tu možeš ostaviti kontakt
ne znam kako ti poslati poruku...moj broj moba ti je 098/988-0490 pa se javi...pozdrav
ja ću ponovno pitati, ako netko ima možda Klomifen. Nema ga okolo (bar di sam ja pitala), a treba mi, pa pokušavam na nekoliko načina doći do njega.
hvala
evo i ja se biljezim za jednu kutiju klomifena, nemogu ga nigdje naci, a neznam ni kako bih ga narucila. Ako netko moze pomoci...hvala![]()
ima ti klomifen u ljekarni hanžić u draškovićevoj 44, telefon ti je 5509 552.cure su ti super, mlada ekipa, sve se možeš dogovorit, moja kuma je tražila pa zato znam.nadam se da sam pomogla.sretno!!
Drage curke,
evo informacije iz prve ruke: od sada će se moći naručivati Klomifenali iz uvoza pod imenom Clomiphen tbl 10*50 mg,to znači-vaš dr vam da recept-odete do vaše ljekarne-oni naruče i čekate 15-ak dana.
Loša vijest je da će se sada plaćati 90 kn+ PDV+ ljekarnička marža!
Pozzdrav i sretno!!!!!!!
Imaju ga u Ljekarni Bingula u Jastrebarskom!
pozdrav drage moje
ja sam isto na sto muka što se tiče klomifena....onog na recept nema više nigdje za nabaviti a treba mi samo jedna kutija(
a opet ne razumijem zašto ga doktor preporuča kad i sam zna da je nemoguća misija nabaviti ga(
a što se tiče ovih navedenih ljekarni....da imaju ih ali samo uz plaćanje.....koliko sam shvatila kutija je nekih 170 kuna i ovi u draškovićevoj ih uvijek imaju
eto....ako netko ima namjeru zvati po sjevernom dijelu hrvatske ljekarne....nema potrebe....uglavnom sam ih sve izivkala (pa i po selima) i nemaju...
evo i ja trazim KLOMIFEN. trebala bih kutiju. po ljekarnama ga nema uopce. ima li netko? hvala
Cure,ako nekome od vas još uvijek treba klomifen,ja imam jednu kutiju...vrijedi do 11.mj.Tek sam sad vidjela ovu temu...
i ja tražim klomifen i nigdje ga nema, da li ima netko jednu kutiju viška? hvala
Imam ja ostalo mi 4 komada To su oni njemacki naruceni preko frebela s dolca
samo da vam javim da sam ja kupila klomifen u BIH za 28 kn možete kupiti bez recepta i kod njih se to ne povlači iz prodaje barem za sada
Evo ponavljam inform. koju je neko već bio napisao... Cure iz ZG imate klomifena u ljekarni na Vuku Vrhovcu, mi kupili prošli tjedan i to po staroj cijeni - 51 kn.
387 36 350 530
ovo je broj ljekarne u Mostaru pa ako nekoj treba provjerite ja ću kupiti i poslati.samo ja za vikend nisam tu pa nestignem provjeriti
Pozdrav! Danas sam saznala da Klomifen trebam početi piti sutra. Bezuspješno ponazivali gomilu ljekarni u Zagrebu i okolnim mjestima, a u onoj na Vuk Vrhovcu se nitko ne javlja. Može li netko pomoći s 10 kom tableta? Moj tel je 091 1365 935. Hvala!
pozdrav svima,ja sam nova ovdje i kao i ostale tražim klomifen.prvu trudnoču sam uspjela čak od prve ture klomifena a možda bi sada i drugu da ga uspijem nači,pa ako tko ima viška da mu netreba puno hvala!mob:098/1680-490
cure, i ja ću ponoviti info, na VV u ljekarni imaju Klomifen (Belupov-zanima me da l ibi ga dali na recept ?), ali oni rade do 16h..no s njima može dogovoriti, nazovite i probajte. I košta cca 51 kn
Drage sve,
Nova sam na Forumu i evo, odmah trazim pomoc.
Hitno potrazujem Chlomide kako ih nemam vremena nabaviti izvana jer mi sljedeca stimulacija pocinje vec pocetkom sljedeceg tjedna.
Mozete mi se javiti na maja.blaguski@gmail.com. Puno hvala cure!
Drage sve,
i ja sam nova na Forumu, takodjer pocinjem s clomidom, i danas sam uzaludno pokusavala nabaviti ga. Hvala za info za VV ljekarnu, budem posla u ponedjeljak, medjutim doc mi je u splitu, budu mi ga dali bez recepta?
Takodjer ako neka zna kakav je ovaj clomiphene koji se vani prodaje online na internetu?
Hvala na odgovorima...
kad ti treba najkasnije da ti je pošaljem iz Mostara.
kad ti treba najkasnije da ti je pošaljem iz Mostara.neprolazi mi mail pokazuje gresku
opet saljem a mozete mi i na mail dopis@net.hr