Bonim u ljekarni na VV možeš kupiti clomifen i bez recepta-provjereno, (ali sigurno imaš i neku povijest bolesti gdje ti piše da trebaš počet pit clomifen).
Bonim u ljekarni na VV možeš kupiti clomifen i bez recepta-provjereno, (ali sigurno imaš i neku povijest bolesti gdje ti piše da trebaš počet pit clomifen).
meni je ostalo samo 5kom klomifena ,ako kome treba ..
Cure, hvala na solidarnosti - uspjela sam se snaci u ljekarni Hanžić u Draškovićevoj. Dakle, tamo su mi prije nekoliko dana rekli da imaju clomiphena na 'lageru' - valjda smo ih zvale dovoljno cesto da su ih nabavili vise. I da, cijena je oko 170 kn![]()
...nista, preostaje nam valjda da se snalazimo kako znamo. Ali ako cemo raditi pritisak i slati upite na iste adrese shvatit ce da nas ima puno pa ce narucivati i lijekove za nas. Zato curke zovite ljekarne i pitajte!
Ako bilo kome treba, poklanjam dvije kutije klomifena (Belupo).
cure, u apoteci na Vuku Vrhovcu vam je Klomifen 125kn..to vam je njemački.. ne može na recept jer nije stavljen još na listu lijekova.. tako da znate.. i da.. u toj apoteci vam primaju samo keš.. nikakve kartice.. majko mila...
Pozdrav cure! Ja sam nova na forumu. Za tjedan dana počinjem sa lijekovima za AIH. Iz prvog, nažalost neuspješnog, pokušaja, ostalo mi je 5 tableta Klomifena, a za novi mi treba još 5 komada. S obzirom da ga je teško nabaviti, ima li još koja od vas 5 tableta viška?
Hvala!
Ako nekome treba poklanjam kutiju+2 kom klomifena. Javite na pp.
oprosti, prvi sam puta na forumu i ne znam poslati privatnu poruku. možeš li me uputiti ili se javiti sms-om?
hvala!
Posljednje uređivanje od BHany : 05.04.2011. at 14:54
ja imam 5kom..lola ako se jos nisi dogovorila saljem ti..
Lola78 ako ti još treba tu sam. Nije me bilo za vikend. (Nazovem te na mob.)
drage moje zene po prvi put sam na ovom forumu i mora potrazit vasu pomoc....doktor mi je prepisao klomifen ali njega nigdje nema kupit a i nesto slicno njemu pa sam htjela zamolit jedu od vas ako imaju kutiju viska ... posto bi mi jako puno pomogel...unaprije zahvaljivam svima .......
drage moje zene doktor mi je prepisao klomifen ali ga u sibeniku nigdje nema kupiti,holi mi mi koja od vas malo pomoci pa mi poslati kutiju viska ako ima bila bi joj jako zahvala..unaprijed zahvaljujem svima....
Bok cure, nova sam na forumu i ne snalazim se baš najbolje. Bila sam kod dr. na dogovoru za IUI i kao terapiju dao mi je klomifen 3 od 3 do 7 dana ciklusa. U Puli ni Rijeci ih nigdje ne mogu naći pa Vas lijepo molim za pomoć. Moj br. mob. 098/578-360. Hvala
Molim Vas cure ako mi možete pomoći. Treba mi klomifen. Budući da sam nova na forumu možete me nazvati ili sms na 098/578-360
Bebuli i Manny imam još dvije kutije klomifena (Belupo) koje mi je frendica nabavila u BiH. Svakoj poklanjam po jednu kutiju i šaljem poštom. Manny tvoj broj mob. imam, samo mi Bebuli ti napiši svoj.![]()
ako kome treba imam 5 komada klomifen tabletica...ostalo od prošlog postupka...
imam 15 tableta pa ako nekome treba neka me nazove na 0912277229
Ja sam ih sebi nabavila u BiH, Bihać tamo koštaju nevjerovatnih 6,58 km dakle *4,00 kune bi iznosilo = 26.32 od Belupa i vrijede mi do 07 2012g..
A često putujem tamo pa ako nekom treba da mu kupim neka mi se javi na mail: pudonja@gmail.com....
Evo moj mali doprinos velikom isčekivanom + kod svih Vas!!!!
Cure, ja imam 7 klomfena, također ostalo od postupka, pa ako si neko može skombinrat rado poklanjam.
sara38 puno ti hvala,volila bi ti nekako javit kad primim da ti jos jednom zahvalim....
Trebam 10 tabletica klomifena ... ako netko ima ...!?!
Tražim 5kom klomifena,ako netko ima,
Unaprijed hvala! Tel:091/790-2061
Cure ja sam nova ovdje pa se baš ne snalazim molim vas ako netko ima 7 klomifena ili ako mi može reći gdje oh mogu kupiti
Hvala
Draga edi možeš ih kupiti u privatnoj ljekarni u vuk vrhovcu u zagrebu. Šalju ti ih poštom. Javi se ako te interesira naći ću ti njihov broj telefona.
Evo još jedne nove kojoj je dr rekao da nabavi klomifen. Pod nabaviti sam mislila - otići po recept i kupiti u ljekarni! Slučajno sam otvorila ovu temu, kad onoEh, moj tajming...
Cure, ako neka ima kutiju na zalihi koja joj više ne treba, pliz neka mi se javi - bila bih do neba zahvalna!!!
Klomifena ima u pravilu uvijek i u privatnoj ljekarni Kuharić u A. Žaje, kod Doma sportova, kutija oko 120 kn. Može se dobiti uz privatni recept ili samo uz povijest bolesti.
Bok curke, ja sam nova ali pošto vidim da se i vi mučite s klomifenima evo od mene jenda informacija; Klomifen se vrlo lako nabavi u Srbiji i BH, cijena mu je nešto malo manja od tri eura. Bila sam neki dan u Srbiji i kupila četiri kutije bez ikakvog problema. Nadam se da sam nekome pomogla. Pozdrav!
Pozdrav! Hitno mi treba klomifena pa ako ima netko bila bih zahvalna. može dogovor na mail kordica@yahoo.com ili sms na 0996546774
imam klomifena 2 kutije (kupila u bih), ako nekom treba slobodno mi se javite na pp
mishica, spojeni su svi lijekovi ovdje, u jednu temu: http://forum.roda.hr/threads/65433-O...lijekove/page2 , a nemaš još dovoljan broj postova da bi ti se mogao posati pp.
Mishica,meni bi trebala 1 kutija ako jos imas....ne mogu ti poslat pp.
najbolje je da se ovaj topic ključa sa linkom na topic o lijekovima, evo vidim da se i dalje ovdje piše umjesto tamo
klomifen je na listi u Hrvatskoj od 28.05, ide na recept i besplatan je.