Pokazuje rezultate 1 do 50 od 109

Tema: Dojenje i ostajanje u drugom stanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Kako mogu znati (ili nagađati) jesu li mi ciklusi anovulatorni? Koji su simptomi?
    mislim da tu nema siptoma. odnosno jedino možeš primjettiti da simptomi izostanu, ako jako dobro osluškuješ svoje tijelo.
    ali zato možeš provjeriti ovuliraš li. uzmi Lh trakice. one 'najave' ovulaciju. ili naprosto mjeri bazalnu temperaturu.

ako pitaš zbog sprječavanja začeća, trakice su sigurnija opcija. bazalna poraste na dan ovulacije, tako da ona može samo poslužiti za provjeru ima li ovulacije ili nema.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da tu nema siptoma. odnosno jedino možeš primjettiti da simptomi izostanu, ako jako dobro osluškuješ svoje tijelo.
    ali zato možeš provjeriti ovuliraš li. uzmi Lh trakice. one 'najave' ovulaciju. ili naprosto mjeri bazalnu temperaturu.

ako pitaš zbog sprječavanja začeća, trakice su sigurnija opcija. bazalna poraste na dan ovulacije, tako da ona može samo poslužiti za provjeru ima li ovulacije ili nema.
    otvorila sam jedan novi topic na tu temu u nadi da ću čuti neke dodatne podatke, baš razmišljam o tome...
    bazalnu mi je nemoguće pratiti zbog česte gužve u mom krevetu ujutro, bude me par puta i živin termometar ne bi preživio nigdje u blizini
    lh trakice, o tome sam čitala da su skupe, jednokratne i ne baš pouzdane
    koristim maybe baybe (više o tome na http://forum.roda.hr/threads/58373-a...ji-su-simptomi)
    i on mi kao detektira neke plodne dane, nadam se da je u pravu
    svi savjeti i mišljenja su dobrodošli, posjetit ću i ginicu, ali prije prve trudnoće nahodala sam se već nekim pretragama tijekom više godina, pa ne znam hoće li mi pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •