Beba od 3 i pol mj. se zadnjih par dana ponaša čudno samo bi spavala, prespava gotovo cijeli dan, oči joj se sklapaju čom joj dam dudu jer plače i traži..trlja oči, izvija se u stranu čim je probam zabavit.. šzo bi moglo biti??
Beba od 3 i pol mj. se zadnjih par dana ponaša čudno samo bi spavala, prespava gotovo cijeli dan, oči joj se sklapaju čom joj dam dudu jer plače i traži..trlja oči, izvija se u stranu čim je probam zabavit.. šzo bi moglo biti??
Ne znam, ali i moja se zadnjih dana ponaša čudno - samo ne stalno.
Drami navečer, nervozna je i nekad plače neutješno, spava više nego obično.
E sad, da spava cijeli dan ja bih je odvela kod pedijatra, ovako to pripisujem vrućini i tome da ne dobija moju punu pažnju jer pripremam ispite.
thegirl25, svakako posjetite pedijatra, za svaki slučaj
zaista, može biti vrućina, ali neka vam to kaže pedijatar, pa makar se svi nasmijali brizi i zabrinutosti mlade mame![]()
hm, moj dragi kaze vrijeme ludo, meni saric danas spavala do pol 12, pa jos malo oko 2, pa oko 6, i zaspala u pol 10.
L. spava skoro cijelo jutro (sa stankama za sisanje) ali popodne gotovo nikako - sve nesto po 15 min, cendrav i umoran a budi se stalno... i onda mi zaspe navecer tek oko 21-22... ali on je jos mali i nema neki raspored spavanja tako da se ja ne zabrinjavam nego ovo popodne pripisujem tome da nam se stan ugrije pa mu je vruce![]()
mi smo upravo preboljeli neki virus sa temperaturom dva dana, pa osipom 2 dana. uz to i ova vrućina - strašno!
I eto noćas napokon normalno spavala
Ona nema temperaturu, i zaista neobično puno spava, mislila sam da to traje jedan dan ali već je 3 pa se mislim... od jutros je bila budna samo pola sata i sada spava a zaspala u 7 jučer... nezainteresirana je skroz i kad je budna... jel moguće da joj fali željeza, neznam šta bi drugo bilo... zazvat ću pedicu i jako trlja oke stalno...
thegirl25, je li s malenom sve ok?
nadam se da je u pitanju bilo vrijeme ili nešto tako bezazleno!
Posljednje uređivanje od SikaPika : 07.07.2010. at 01:46
Hej,
Nisam je na kraju vodila u pedijatra, zvala sam patronažnu i rekla mi je da vidim par dana kao... uglavnom malena je stvarno pojačala spavanje po danu, ali kad je budna igramo se i nedjeluje mi bolesno... samo istina da je često nervozna i trlja oči ali smo ja i MM zaključili da je sigurno od vrućine.. Ma žao mi je bilo da je šalje na vađenje krvi i pretraga, znam da da bi to bio logičan korak, ja sam inače dosta anemična pa mi je to prvo palo na pamet da joj slučajno ne fali željeza...
Ma jadničak se izmori vježbajući pa bit će je tako sva nervozna i trlja okice... eh valjda će se i te ručice jednom otvorit da joj ih pustim na miru...