Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Engleski za bebe?

bella988

Početno Engleski za bebe?

trebam pomoc oko necega sto me jako zanima!?moj josip ima malo vise od mjesec dana,a ja sam citala da postoje skole za engleski jezik od 4.mjeseca djeteta pa ako imate kakvu informaciju molim vas da mi posaljete bilo kakav link ili informacijuo tome

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bella988, osobno nisam čula za engleski jezik za tako male bebe, a moje je mišljenje da dijete u toj dobi ne treba opterećivati učenjem bilo kojeg jezika, pa ni materinjeg... tu mislim na namjerno učenje, djetetu treba puno pričati općenito, stalno govoriti što trenutno radiš, imenovati predmete, osobe, pjevušiti mu, govoriti visokim tonovima, ali mislim da engleski jezik uz materinji zaista nije potreban... no, ako se u tvojoj obitelji govori dvojezično, normalno je tako govoriti i pred bebom

ono što bih ti ja preporučila je baby signs, no i s njim je najbolje krenuti nešto kasnije, kada beba ima osam, devet mjeseci

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bella, tema je preseljena na odgovarajući podforum. Molim te se registriraj na forum pa ćeš moći nastaviti raspravu. Pozdrav

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo tu se raspravlja o toj temi
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 05.07.2010. at 11:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •