-
Možda će nekoga zanimati kako stoje stvari sa trenirkama na dječijim igralištima kod mene u Njemačkoj. Usput tema mi je super...uvijek me ponovno nadahne jer su trenerke zapravo postale nešto slično kao narodne nošnje...bar što se tiće Hrvatske...Ovdije djeca pa i ona najmanja sva nose traperice, a tako je i sa mamama. O trenerkama se i ne priča...Naselje je skoro pa čisto njemačko ...ima malo stranaca...kažu mi da u drugima naseljima gdje ima više stranaca ima i više trenirki...valjda Njemci zato neće trenirke...traperice su svugdje ok, ali trenirke vidim zapinju...MM ne bi ni za živu glavu obukao trenirku....donedavno nije htio ni piđamu...kući je stalno u gačicama dok netko ne pozvoni...
E sada moje skromno mišljenje o trenirkama...za sina kupujem trenirke na komade na našem placu na Vrbanima i šlepam ih u Njemačku...jednom sam kupila 8 komada hlača - trenirki kod jedne žene na Knežiji preko jedne prijateljice...ovdije ne možeš kupiti pravu trenirku donji dio da se odmah ne ispere ili strada...kupujem isključivo crne, plave ili tamno zelene hlače od trenirke. Te su mi super došle kod bespelenaštva, a i njeguju pokretljivost djeteta.
za sebe kupujem isključivo crne hlače bez ikakvih znakova, ušitaka i sličnog po mogućnosti i ravnog kroja i super su za sve...
Moram priznati da volim ležernost trenirki, međutim odkada ima hlača sa elastinom prebacila sam se na njih, nekako me bolje figuriraju...i pridržavaju...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma