Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 431

Tema: Sindrom trenirke

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    jedino mi je ok pamuk+elastin
    ovo mi je najbolja kombinacija za većinu odjevnih predmeta. osim gaća. tu volim da je 100% pamuk.

a viskoza je prirodan materijal. al ju ni ja ne volim.
    kao ni svilu.

lan volim.

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    a najgore mi je kad na dječjim rođendanim vidim hrpe slatke uređene djece koje na nogama imaju svi redom neonske zelene, roze, ljubičaste i žute crocsice. to je ružno u svakoj dobi i veličini.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

7 strana na temu trenirke, no comment ...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mrzim previše šminke- to mi je kao da se netko htio zamaskirati Mrzim samtane hlače....mrzim šešire i kape....mrzim Marte....mrzim sve cipele i sandale sa čudnim potpeticama....mrzim mnogo toga kad je garderoba u pitanju i ni u ludilu ne bih nešta od toga stavila na sebe. Pa je li sad to sve skupa za raspravu i iščuđavanje kako netko može nešta od gore navedenog obući/obuti? Totalno bezveze!

Trenerkašica sam otkad znam za sebe i nisam se promjenila nakon poroda. Volim ih nositi i jako su mi udobne, a da bih se u nečemu lijepo osjećala, prvenstveno mi mora biti udobno, a onda sve ostalo. Davno sam prerasla fazu kad sam uvijek i svagdje morala nositi debele đonove ili štikle da bih izgledala višlje (narasla sam), utegnute traperice da bih izgledala mršavije (nisam više iskompleksirana) i šminku na licu (nemam više bubuljice, a ni bore me još nisu stigle).

Crocsice imam original- plaćene preko 400kn prije par godina i ne mogu ih nositi jer sam alergična na neki njihov sastojak (odmah mi se ospu noge). Dok MM ima lažnjake i njih mogu obuti bez problema! Eto, nije uvijek slučaj da je skuplje=bolje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a viskoza je prirodan materijal.
    viskoza nije prirodni materijal. zapravo, proizvodi se od celuloze, al proizuvodni proces je takav da nista tu prirodnog vise ne ostane.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja mrzim viskozu!
    izbjegavam ju u širokom luku i za sebe i za mm-a, a pogotovo za dječju robicu

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Što fali viskozi, meni to ide pod prirodne materijale? Imam par haljina i suknji od toga i izgledaju super, ugodne po vrućinama i najbitnije - ne treba i peglati

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja volim žersej. Imam par kotula od njega, dosta su ugodne za ljeto. I isto se ne treba peglat

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Maxime
    da samo trenirke..uh..pa crocsice, pa cipele, pa šminka, pa materijali..pravo moderno vrelo kao iz knjiga naših baka "što sve jedna žena treba znati"
    odavno sam odustala da će mi tema biti destigmatizirana..pa kad je slavlje neka se ljudi druže

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad ti je tema kompleksna. imas s jedne strane pitanje mama koje zavrse u trenirkama ne primijetivsi, jer je tako lakse u guzvi. a s druge strane imas i one koji se svugdje trpaju u trenirci, i gdje treba i gdje ne treba. pa tu nastane mali hrkljus.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se.

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    kad ti je tema kompleksna. imas s jedne strane pitanje mama koje zavrse u trenirkama ne primijetivsi, jer je tako lakse u guzvi. a s druge strane imas i one koji se svugdje trpaju u trenirci, i gdje treba i gdje ne treba. pa tu nastane mali hrkljus.
    A pitanje je zašto i o jednima i o drugima raspravljati? A pogotovo, zašto se zgražati na bilo čije navike ili preferiranja? Kao što Maxime kaže....ni ja nemam komentatra Valjda ponestalo ljudima tema na forumu pa su sljedeće teme: "Žene koje ne čiste svaki dan kuću", "Žene koje se ne sexaju barem jednom dnevno", "Žene koje ne kuhaju svaki dan" itd.itd. Meni žao Stelite jer je žena pokrenula temu i meni je jasno što je trebalo biti tema...ali nije ni blizu krenula tema u smjeru u kojem je ona to željela.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni se čini da vi uopće niste pažljivo čitale ovih sedam strana.
    ajmo sad sve još jednom, iz početka.

tema je, po meni, sasvim dostojna filozofskog kutka. i svašta smo nešto pametno tu zaključili.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Svašta nešto se moglo zaključiti, ali se pomalo gubi nit stanja svijesti u ovim pamuk/elastin/viskoza/crocsice/štikle uz trenirku/ne bih ih odjenula nizašto/hodam u tome i baš me briga... postovima.
    Nemam ništa protiv teme, iako smatram da ne pripada ovom pdf-u. Ali nemam ništa protiv ni da tu ostane.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    meni se čini da vi uopće niste pažljivo čitale ovih sedam strana.
    ajmo sad sve još jednom, iz početka.

tema je, po meni, sasvim dostojna filozofskog kutka. i svašta smo nešto pametno tu zaključili.

tako je !!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I evo progrnoziram...ključ u bravu...iako sad bi mi nekako bilo i žao da je zaključaju, iako od početka mislim da je besmislena

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ALi ako vas neka tema ne zanima ili nije na nivou čemu onda pisanje po istoj

pošalješ pp moderatoru i napišeše da neke temao forumašice drve po trenirkama, i onda mod to zaključa ili ne....

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku
    A pitanje je zašto i o jednima i o drugima raspravljati? A pogotovo, zašto se zgražati na bilo čije navike ili preferiranja?
    zbog gušta
    nisi nikad sjedila na kavi s frendicom i tračala prolaznike?
    điz! to mi je omiljeno

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ALi ako vas neka tema ne zanima ili nije na nivou čemu onda pisanje po istoj

pošalješ pp moderatoru i napišeše da neke temao forumašice drve po trenirkama, i onda mod to zaključa ili ne....
    Ne bih tako drastično...
    Ako netko ima potrebu napisati da mu se čini da tema nema smisla ili da pripada drugom pdf-u, zašto ne?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma ja sam ti ovdje predugo, pa "čujem " svašta ,a možda i utvaram XD

da s vam podijelim današnji outfit,

ljubičasta majica, svi donji dio trenirke- do koljena buahaha, neke điđe oko vrata, torba prepuna bedževa, a no nogama drečeće japanke tj što već onaj ipanema model ( relativno udobne )

sunčane cvike ala Jackie i mp3 player, ako je netko išta komentirao nisam čula

( dijete kod babe :nemajka: )

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ljubičasta majica, svi donji dio trenirke- do koljena buahaha, neke điđe oko vrata, torba prepuna bedževa, a no nogama drečeće japanke tj što već onaj ipanema model ( relativno udobne )

e i ti bi bila na meniju

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A ja ne mogu vjerovati da se još niste dotakle UGGSica.
    Meni je to najsavršenija obuća koja postoji i ne izlazim iz njih tamo negdje od 10. pa sve do 5. mjeseca. Eto, sad možete i malo po meni...

Da se vratim na temu, ja se iz trenirka nisam skidala sve do trudnoće, a onda sam se naglo prebacila u neke ženstvenije kombinacije. Hormoni su valjda napravili svoje.
    Dakle, ima i obrnutih situacija, tako da su mi trenirke sad postale uglavnom odjeća za po doma. Sad su mi haljine na vrhu liste- i duge i kratke. Naravno da ima i dana kad izađem s djetetom u park ili do dućana u trenirci i ne razumijem zašto bi to bilo čudno.
    Potpuno razumijem žene koje se nakon rođenja djeteta ušaltaju u taj trenirka stil. Normalno da je sve podređeno djetetu i da je udobnost na prvom mjestu. Ali isto tako podržavam tezu da je ljepota nešto što dolazi iznutra i da je bitno da je žena zadovoljna i nasmijana i to je nešto što se ne može sakriti ni trenirkom.

maria71, ajde još nam stavi i fotku pa da vidiš teme za filozofski kutak..

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jednom kad skinem kile, jednom ...... XD

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma ja sam ti ovdje predugo, pa "čujem " svašta ,a možda i utvaram XD

da s vam podijelim današnji outfit,

( dijete kod babe :nemajka: )
    Čitam ovo i gledam kaj imam na sebi - vrlo slično, ali je majica narančasta, a hlače tamnoplave, malo ispod koljena. Uflekane uljanom bojom za drvo i silikonskim kitom. Bila i na šišanju (50m od kuće), samo u čistim hlačama. Na posao nosim iste majice, ali obučem lanene hlače (do zemlje) ili neku šarenu suknju. Čak i cvike imam takve, he he he... Natikače isto neke udobne. Dođe to s vremenom svima...

mp3 player mi se nije uklapao u koncepciju dana (silikoniranje kade popodne) pa sam izluđivala susjede slušajući Belana fest glasno. To mi je čisto ok dok mi znoj teče niz kičmu danevelimkam.

I da, djeca su također na luftanju kod bake i dede. Da nisu, ne bih se primala ljetnih poslova vrsta raznih (džem od marelica je u postupku). A koga još briga za obleku? Ako mi ponestane šećera, bez grižnje savjesti izletim do dućana baš takva kakva jesam. Ne bi bilo prvi put, ni zadnji.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam po doma ovih dana po doma u boksericama ili suknjicama od makoa i gornjem dijelu kupaćeg.
    sva sreća, neće mi nestati šećera, jer ne mutim pekmeze.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam od sutra na godišnjem i na moru a onda moji odjevni predmeti su badići, kratke hlaće, majce i japanke.....jupiiii. Tema mi je čisto solidna, što netko kaže imam dojam da sam na kavi sa frendicama i da razglabamo o svemu i svačemu, i to mi je baš simpatično.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    A ja ne mogu vjerovati da se još niste dotakle UGGSica.
    O neeeee znala sam da če ih neko spomenuti!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    O neeeee znala sam da če ih neko spomenuti!
    Iz nekog razloga volim da se đon savija zajedno sa mojom nogom dok hodam. A ne vidim kako bi se to dešavalo u UGG-sicama? Moram do duše priznati da nijedne nikad nisam probala, valjda me ne privlače kao model. Izgledaju mi kao tople duboke papuče za vikendicu na planini.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

iz kroksa ne izlazima, kupila sam fejk prije dve godine u Vodicama i na meni su stalno ali samo kod kuće, a da ne kažem da su žarko žute boje... Kontam jel ću ih vući na more ili ipak kupiti japanke za plažu.... Obzirom da sam oko 15 sati dnevno na nogama, krokse su mrak... Za povani nosim sandale, s puno remenčića ...

A neki dan , idšli smo odnijeti uji ručak koji živi nekoliko km od nas, sjetim se da sam zaboravila kruh i zaustavim mm u centru kvarta da kupim kruh... pekara je nasuprot snobovskog birca gdje svi sjede za barskim stolovima tik uz rub ceste da sto bolje izvide situaciju... a ja izlazim u kroksama, vruće hlačice karirane crno bijele, zelena majca, odispod crni top, jastučići za dojilje se slobodno naziru ispod majce, kosa u kaosu, i gucci naočale... Mislim da me nisu ni prepoznali... sve da jesu brige me, ja sam si baš mrak

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

u međuvremenu sam i zaboravila pisati, ispričavam se na greškama

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ja sam jedan dan kupila crocse,i to roze. isla sam prespavat kod sestre i nisam ponijela nikakve slape. a imam japanki i natikaca na izvoz

dijete mi umjesto slapa u vrticu nosi crocse, na djeci su mi slatke. na kraju krajava, ja sam ljubitelj klompi, a sto je to nego plasticne klompe.

sandale a la rascerupani pas su mi isto fora, nosila bi ja to da nije totalni hit i prodaje se na svakom koraku, to me malo odbija. a i da mi se da modirat i da imam viska para, sto trenutno nije slucaj.

nego imam ja jedne sandale na vezanje, koje nosim vec sto godina, kojima su se ti zniranci doslovno rascerupali. nosim ih samo na duge hlace da se ne vidi kako vise konci

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni su crocse super na kikićima i muškom dijelu populacije, ali još nisam srela ni jednu ženu kojoj dobro stoje. Ja ih ne bi obula nikad, ali nikad.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa Vidi poruku
    Iz nekog razloga volim da se đon savija zajedno sa mojom nogom dok hodam. A ne vidim kako bi se to dešavalo u UGG-sicama? Moram do duše priznati da nijedne nikad nisam probala, valjda me ne privlače kao model. Izgledaju mi kao tople duboke papuče za vikendicu na planini.
    Ja imam neke a'la Uggs, al puno jeftinije, uzela preko ebaya. Uf! Uf! Uf! Koma...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne dirajte mi Uggsice...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Volim baletanke

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su crocse super na kikićima i muškom dijelu populacije, ali još nisam srela ni jednu ženu kojoj dobro stoje. Ja ih ne bi obula nikad, ali nikad.
    isto ko ja uggsice, a i sad su moje crvene crocsice na meni hehe

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

eh da, haljine...
    potakle ste me da ipak izvučem iz ormara svoju suknju (kupljenu u trudnoći s rastezljivom pasicom ili kako se to već zove, laganu, poput gaze)
    a skužila sam da stanem i u haljinu koju sam imala na vjenčanju (maslinasto zelena, pamučna, tanka... zaista ništa posebno ni svečano he he)... istina, sike treba namještati u posebnom položaju, a zbog dekoltea koji bi bio više nego ajme, ispod oblačim majicu na bratele ili onu ala potkošulja...
    i tako obučem danas bijelu mušku rebrastu potkošulju (kupila sam je kao takvu) ispod te moje haljine kad me MM krene sprdati, to ti ne ide, potkošulju ispod haljine, mogla bi raditi na benzinskoj... užas... natjerao me da obučem drugu majicu, maslinasto zelenu (koja sliči na mušku potkošulju, ali kao nije)
    imam i jednu bijelu pamučnu haljinu koju ću morati prefarbati u neku drugu boju jer MM izgledam kao da radim u pekari...
    ma, trebala bih ga ignorirati jer on, đubre jedno modno neosvješteno hoda u jednim te istim hlačama (ima četvore jednake hlače) već... pa sigurno 7 godina
    eto, toliko o modi
    a uggsice mi se čine kao savršene čizme samo ih nikada nisam kupila jer nisam imala love, ali mogla bih ove zime uzeti kakve fejk...

a inače, pamuk i samo pamuk

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    a uggsice mi se čine kao savršene čizme samo ih nikada nisam kupila jer nisam imala love, ali mogla bih ove zime uzeti kakve fejk...
    i meni se sviđaju, ali ih nisam kupila iz istog razloga i također bi mogla nabaviti nešto slično ove zime

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da, ova tema je poslala kao neki razgovor na kavici, simpatična razbibriga
    iako je tema trenirka, ja ju nisam obukla od kad je počelo ljeto, sad mi je glavni odjevni predmet haljina ili suknja i baš ih volim nositi

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kako ovo nije tema za filozofiranje? Možemo mi o bitku, ali mislim da bi u toj temi bilo puno previše licemjerja nego ovdje... MEni je tema totalno simpa,nefrustrirajuća ( i ja mislim da nitko ovdje ne osuđuje nikog) brbljam o nečemu što mi se realno sada događa, i da ... nagnala me da izvučem svoju pamučnu bijelu suknju , pa je nosam po vani...Sva sam si fina...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma, trebala bih ga ignorirati jer on, đubre jedno modno neosvješteno hoda u jednim te istim hlačama (ima četvore jednake hlače) već... pa sigurno 7 godina
    eto, toliko o modi
    he,he. i moj voli da komentariše, ali ,moram ga pohvaliti, dobar je u modnim savetima - uvek njega vodim u kupovinu.
    a propos trenerki, naprosto ne podnosi one široke. imam jednu skoro novu, kupljenu u trudnoći, ali za broj veću zbog stomaka. ta mi sad poprilično visi napred i na guzi. on dobija ospice kada me vidi u tome.
    kako vaši mužići gledaju na vaš trenerka look?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    kako vaši mužići gledaju na vaš trenerka look?
    Iskreno, ne znam kako da to kažem, a da ne zvuči bezveze. Ne zamaram se muževim stilom obleke, niti on mojim.
    Nema šanse da bi mi on ikad rekao da nešto NE nosim, jer jednostavno to nije njegova domena.
    Moj izgled je MOJ, a njegov NJEGOV, nemamo potrebu međusobno se mijenjati u tom aspektu.
    Dobro, vjerojatno je caka u sličnim ukusima.
    Ja bez problema kažem mužu npr. kupi mi usput 4 ljetne majice. Zna točno pogoditi i veličinu i stil, kao i ja njemu.
    Nedavno sam doživjela čuđenje kolegice, za određenu priliku sam hitno trebala crnu košulju i hlače. Nazvala sam MM - a na mobitel i rekla mu da mi usput kad ide s posla kupi hlače određen broj i crnu košulju određen broj.
    Ako mi se nešto baš ne sviđa, ili njemu kod mene, nema šanse da bi komentirali na način "ne smiješ to staviti".
    To mi je isto kao s frizurom, svatko ima svoju glavu i nosi frizuru kakvu želi, nema tu uplitanja. Meni je to zadiranje u osobnu slobodu.
    Može on reči npr. više volim kad imaš dugu/kratku kosu, pramenove, obojano, neobojano,... ali to ne utječe na moju odluku o istoj.
    Dakle, razgovaramo o tome, ali nema nikakvog utjecaja.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 15.07.2010. at 09:53

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kod mene ista situacija kao kod Anemone
    mm i ja dosta slično mislimo i valjda zato nemamo potrebu mjenjati jedan drugoga
    niti nam smeta da ovaj drugi obuče vreću,

da, i moj zna meni pogoditi broj gača, majica...a sebi ne kupuje ništa, jer ja kupujem za njega.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

obučem danas bijelu mušku rebrastu potkošulju (kupila sam je kao takvu) ispod te moje haljine
    Baš si me nasmijala, ja te krenula zamišljati, a onda sam se vratila i pročitala post isponova jer sam ja zabrijala da si na svečanu haljinu obukla mušku potkošulju...anyway, ne želiš znat što sam vizualizirala ha ha

E da, i moj komentira...Uf, nekad poludim, mislim gdje su bili kad se pamet djelila!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja svog ne zovem baš tako opušteno da mi kupi nešto od odječe, ali kad kupi onda je to čista 10ka. I kao takav totalno je rjetka ptica u našem širem okruženju. I kad ja izaberem nešto što nije moj uobičajeni stil odmah primjeti da odskače Dobro sam ga istrenirala, hahahahaha.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

blago to se...moj mene valjda vidi 5 put manju nego jesam, pa bi uvijek uzeo manji broj...koma! he he

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

rozagrozim te

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Nema šanse da bi mi on ikad rekao da nešto NE nosim, jer jednostavno to nije njegova domena.

Ako mi se nešto baš ne sviđa, ili njemu kod mene, nema šanse da bi komentirali na način "ne smiješ to staviti".

ooooo, pa naravno da nisam mislila na uskraćivanje ljudskih sloboda i zabranjivanje nošenja određene vrste odeće.
    na to niko nema pravo. pokušao jedan od bivših, pa zato i postao bivši...
    mislila sam upravo na to što si opisala - podržavanje određenog stila oblačenja, dobar modni savet, pa i kritiku ako sam nešto omašila. moje je, naravno, da usvojim ili ne...

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moj je valjda totalno slijep na modu. Mislim da bi primjetio nešto novo na meni samo da obučem štiklu od 15cm ili neku ultra minicu, a kako se to neće nikad dogoditi jednostavno ne očekujem njegove sugestije ili komentare.
    S druge strane ni sam sebe ne zna obući, a to zahvaljujem svojoj dragoj sveki koja mu je kupovala od mudanata do postola sve dok se nije oženio. Sad izluđuje mene stalnim pitanjima što će obući, ali je srećom skoro po cijeli dan u radnom trlišu pa i nema potrebe za neke veće intervencije.
    Da ga ne bi samo kudila, moram reći da mi često zna dobaciti kako dobro izgledam taj dan, ali da ga pitam što mu se to posebno sviđa na meni on neće imati pojma.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    mislila sam upravo na to što si opisala - podržavanje određenog stila oblačenja, dobar modni savet, pa i kritiku ako sam nešto omašila. moje je, naravno, da usvojim ili ne...
    naravno da prokomentira, i on meni i ja njemu
    i neću mu nešto zabranit obući, samo mu velim da može sam ići van
    on naravno, nema to pravo

Stranica 7 od 9 PrviPrvi ... 56789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •