Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 431

Tema: Sindrom trenirke

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    naravno da prokomentira, i on meni i ja njemu
    i neću mu nešto zabranit obući, samo mu velim da može sam ići van
    on naravno, nema to pravo
    naravno, to su naše male ženske povlastice

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    zabrijala da si na svečanu haljinu obukla mušku potkošulju...anyway, ne želiš znat što sam vizualizirala ha ha

ma meni MM ništa ne govori dok ga ne pitam, a kad ga pitam, ugrizem se za jezik
    šalim se, uglavnom, stil nam je sličan, rifle, obične majice... jedino, nakon dugo vremena sam skužila da bi on da ja nosim i nešto ženstvenije komade odjeće, ali to nikada nije rekao (a da se mene pita, ja bih stalno bila u riflama i muškim potkošuljama )
    a da mi on nešto kupi od robe, ajme, to bih voljela vidjeti... nikada, nikada u ovih deset godina mi nije kupio pa ni čarape... ne znam, sad ste me baš dale u razmišljanje
    mislim, pogodio bi stil, ali broj... nema šanse...
    ma, fora je što sam i ja izbirljiva... mora svaka sitnica biti na mjestu (koliko god to banalno zvučalo za rifle i obične majice, ali eto) pa se valjda boji
    a kontam da bi za razliku od rozagrozinog kupio nešto puno veće... zna me pitati kad kupim rifle (ugl idemo zajedno u trgovinu i prilično je kritičan što mi je ok), zar te to ne stišće

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ha ha ha užas, iako meni je moj par puta rekao za birkenstockice: jesu ti malo tijesne a?!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    i neću mu nešto zabranit obući, samo mu velim da može sam ići van
    on naravno, nema to pravo
    Hihi, same here.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam sad bila duže na kompu, ali moram napisati da sam oovoj temi pričala sa mojim svekrom nedavno u autu kad smo išli u Pulu tražiti nekoga da nam popravi brod-gumenjak. Svekar mi je strogo zabranio ponovno otvaranje ove teme nakon desetominutnog razgovora o poziciji trenerke u Hrvatskoj i u svijetu. On je inače Njemac. Ne kužim ga uopće, tema je fakat kompleksna.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja i na posao nosim trenirku jer ku obozavam i nikad nisam razmisljala sta drugi misle. Moje se frendice groze sto idem na posao u njoj a radim s ljudima ali,ja ih obozavam i imam najmanje 6-7 kompleta i nosit cu ih jer su mi jalo ugodne i za setnju i za posao

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cvijeto
    što je točno bilo s ivaricom i trenirkom ?

inače, da dam neki doprinos temi......trenirke tj. donji dio nosim svuda i kao i Maria71 nosim ih na kroksice ( ponekad kada me krokse nažuljaju obujem ih na stopalice ).

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imam sindrom trenirke jer odjeću koju imam dijelim na onu za posao i trenirke. Između nema ničega. Imam i petnaest kg viška pa i zato, a i sportski sam tip unatoč tjelesnoj zapuštenosti zadnjih nekoliko god.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    cvijeto
    što je točno bilo s ivaricom i trenirkom ?

inače, da dam neki doprinos temi......trenirke tj. donji dio nosim svuda i kao i Maria71 nosim ih na kroksice ( ponekad kada me krokse nažuljaju obujem ih na stopalice ).

i ja i ja .... imam čarapice na sitne cvijetiće i to skombiniram s kroksicama !!!!!!

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja i ja .... imam čarapice na sitne cvijetiće i to skombiniram s kroksicama !!!!!!
    i meni je to omiljena odjevna kombinacija

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je to omiljena odjevna kombinacija

a ja mislila da sam jedina ......još će ispast da nas je više od onih koji nose/ne nose trenirke

i ja najviše volim s cvijetićima

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ha ha a meni je nepojmljivo kako se netko moze urediti za park .. ja cim dodjem s posla (gdje moram biti uredjena ) skidam sve to sa sebe i jedva docekam trenirku (donji dio ) i obozavam da me nista ne zulja, ne steze dok uzivam u parku s djecom.isto i kada smo na moru, totalno lezerno, trenirke, mekane kratke hlace, i u grad i u cudu gledam turiste koji u setnju idu uredjeni.

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne posjedujem trenirku i zbilja mislim da je to za sport. Imam par tajica koje koristim za po kući i za sport (rijeeeetko) ali u park nosim traperice i recimo T shirt i tenisice. Trenirke su mi bljak. I nije mi ih lijepo vidjet. Postali smo društvo trenirki. Sorry curke.

Ja na poslu moram biti svaki dan uređena, pa su mi traperice vrhunac opuštenosti

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam se i prije djece šetala u trenirkama (tj. nekim tajicama), kao što šetam i sad. Meni je nevjerojatno da se netko sprema za šetnju po kvartu?!? Ok ako je kava dogovorena ili nešto.... Uopće ne vidim poantu.... Obučem se malo bolje ako je neki shopping ili nekaj.. Pa kaj trebam traperice oblačit da bi prošetala psa..svašta. Idem u onom u čemu sam po doma... (Jel' se to opet moja lijenost javlja?!?)

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ma to je više pitanje stila...ja sam tako odgojena. Da postoji odjeća "za van" i "za po kući". I čim bi došla iz škole, presvlačila sam se. I tako do dana današnjeg. Jedino dijete nosi istu robu za unutra i za van, ali to je zato jer je uvijek obučen za van. Što je pak moja bolesnoća

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

e baš to, roba za van i za po kući
    gotovo nikada ne izlazim u robi koja je za po kući na ulicu jer:
    1. često sam u gaćama, super kratkim hlačama, kojekakvim pidžamastim hlačama... dakle, neprimjereno za van
    2. ne volim doći kući i sjesti na krevet/kauč u nečemu u čemu sam prethodno hodala po pijesku, blatu, sjedila na klupi, u autobusu...

Maša isto ima robu za van i za po kući, odnosno ono što je nosila vani, ne nosi u kući, osim kada ju nosim u marami, onda ju znam utrpati i flekavu i svakakvu, i tako se ne vidi...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    e baš to, roba za van i za po kući
    gotovo nikada ne izlazim u robi koja je za po kući na ulicu jer:
    1. često sam u gaćama, super kratkim hlačama, kojekakvim pidžamastim hlačama... dakle, neprimjereno za van
    2. ne volim doći kući i sjesti na krevet/kauč u nečemu u čemu sam prethodno hodala po pijesku, blatu, sjedila na klupi, u autobusu...

Maša isto ima robu za van i za po kući, odnosno ono što je nosila vani, ne nosi u kući, osim kada ju nosim u marami, onda ju znam utrpati i flekavu i svakakvu, i tako se ne vidi...
    Točno ovako. Ja se i kući presvlačim u drugu robu ako stižu gosti
    Inspirirana sam kupit još jednu tutu i patike
    Posljednje uređivanje od makita : 08.08.2010. at 08:01

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nisam čitala sve postove, ali vas tri zadnje sad miješate stvari.... ja govorim o šetnji oko kuće/s bebom (kako je i počeo topic), a vi o nekoj vožnji autobusom.... Ako se radi o bilo kakvom odlasku iz kvarta, normalno da ću se obuć "kak bog zapovijeda". Ja velim da ću ić obučena kak sam doma (s obično nisam obučena neprimjereno - osim ak još nisam iz pidžame izašla), ak se treba zaletit po kruh ili šećem s djetetom/psom po kvartu. A malog presvlačim ako je izlazio iz kolica.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Trenerke su udobe, ugodne i praktične.. nema patenta, nema botuna, spreman si za tren.. ja obožavam trenerke.. donji dio, isključivo :D

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj samaritanka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam sad bila duže na kompu, ali moram napisati da sam oovoj temi pričala sa mojim svekrom nedavno u autu kad smo išli u Pulu tražiti nekoga da nam popravi brod-gumenjak. Svekar mi je strogo zabranio ponovno otvaranje ove teme nakon desetominutnog razgovora o poziciji trenerke u Hrvatskoj i u svijetu. On je inače Njemac. Ne kužim ga uopće, tema je fakat kompleksna.
    Baš si me nasmijala s ovim

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Haha, kakva tema. ))

Ja osobno obožavam (lijepe) trenirke (donji dio) i sportska elegancija mi je super kombinacija da ok izgledam i dobro se osjećam ma što radila. Osim toga, čvrsto, lijepo oblikovano tijelo u trenirci ne izgleda nimalo zapušteno, niti neprivlačno, dapače! Dakle, tko dobro izgleda, izgledat će super u svemu, tko ne.... neće. Sigurno da trenirke više vole sportski tipovi. Ja dosta vježbam i obožavam lijepu usku sportsku odjeću.

Ali da, postoji efekt promjene fokusa sa izgleda na druge stvari (kad su djeca mala...) i neko vrijeme traje, ali ne zauvijek. Nema tu neke mudrosti, kad ti nešto počne smetati ili nedostajati, promjeniš stvari.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

je, ja trenirke volim jer sam sportski tip i uz to krokse ....pretpostavljam da je i Maria71 takav tip.

Šalu na stranu, meni su trenirke super baš zato kaj me u njima ništa ne žulja i sve se slobodno ljulja

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    je, ja trenirke volim jer sam sportski tip i uz to krokse ....pretpostavljam da je i Maria71 takav tip.

Šalu na stranu, meni su trenirke super baš zato kaj me u njima ništa ne žulja i sve se slobodno ljulja

i ja sam takav sportski tip

a sad ozbiljno: traperice nosim ako baš moram, i to uglavnom u šetnju jer ako u njima moram sjediti, toliko mi prekidaju cirkulaciju da me poslije bole vene

puuno mi je draža trenerka
    dosta mojih problema s cirkulacijom i dolazi od mladih-ludih dana kad mi je izgled bio važniji od udobnosti (i tada u ormaru uopće nisam imala trenerku, tenisice sam imala jedne i u njima bi me boljele noge jer mi je moja uobičajena "cipela za hodanje" imala petu od 8 cm a "niska peta" mi je značilo da ima cca 5-6cm)

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa Vidi poruku
    Haha, kakva tema. ))

Ja osobno obožavam (lijepe) trenirke (donji dio) i sportska elegancija mi je super kombinacija da ok izgledam i dobro se osjećam ma što radila. Osim toga, čvrsto, lijepo oblikovano tijelo u trenirci ne izgleda nimalo zapušteno, niti neprivlačno, dapače! Dakle, tko dobro izgleda, izgledat će super u svemu, tko ne.... neće. Sigurno da trenirke više vole sportski tipovi. Ja dosta vježbam i obožavam lijepu usku sportsku odjeću.

Ali da, postoji efekt promjene fokusa sa izgleda na druge stvari (kad su djeca mala...) i neko vrijeme traje, ali ne zauvijek. Nema tu neke mudrosti, kad ti nešto počne smetati ili nedostajati, promjeniš stvari.
    x
    samo što ja sada u trenirci izgledam zapušteno, a do sl.ljeta ću izgledat fit. Majkemi :D

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja imam trenerka sindrom Ali kod mene se manifestira samo u praku/šumi/na bicikli i na treningu. Eventualno u posjeti starcima i prijateljima koji imaju djecu pa je za očekivati da ćemo završiti u nekom parku/šumi bla bla. Imam i crocsice, ali samo za po doma jer mi grozno izgledaju iako su udobne. Na posao sam u trudnoći znala doći u trenerci kad više u ništa drugo nisam stala.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

trenerka je moja uniforma mame, naime sada sve svoje vrijeme provodim s klincima i žao mi je kad me uhvati s masnim-čokoladnim- ili inim prstićima i ostavi fleke po meni. ovako, baš me briga. u zadnje vrijeme i u dućan idem u trenerci, i ne dira me. Kad opet krenem raditi, bit će vrijeme za finjaka.

zato palac gore za trenerke.

i ps.uopće mi je svejedno što tko ima obučeno.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dok sam radila imala sam odjeću za posao i odjeću za po doma odnosno park, šetanje psa , kvartovski dućan isl. A sad od kad ne radim odjeća za posao je prenamjenjena na odjeću za park, dućan isl. a bivša odjeća za tu namjenu je postala sportska odjeća za vježbanje,izlete, rolanje za koje opet (juuupi!!!!) ima mjesta u mojem životu i to na redovnoj bazi! Sad mi se je super kad mi netko svrati a stan prihvatljv i ja pijem kavu obučena od do s naušnicama i prisebnom frizurom. Prije mi je to bilo muka jer sam se doma opuštala od svega toga, a sad odem na pola sata na jarun u trenirci i staroj majci i svežem rep, a ostatak vremena sam si baš ljepa. Iako i dalje imam onih milion kg samo minus nekoliko.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Samo da naglasim moji klinci više nisu tako mali da ljepe ruke od čokse po meni i ne moram više u pjesak s njima, dapače imaju onisvoju ekipicu tako da si mogu fino čitat knjigu ili čavrljat u parku pa stvarno nema potrebe za trenirkom ako baš nismo krenuli igrat badminton svi skupa ili sl.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nosim ono u cemu se u datom trenutku osjecam udobno. Lijepo se osjecam u trenerci u prirodi, a naravno da necu u grad u trenerci

Nema tu nista lose, jednostavno je to najugodnije svima.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

lijepo da ste sve shvatile ovo kao ležeran tok uma..)
    meni misli odlete i u onom pravcu: znate kad ste u bolnici pa je fakat normalno okolo se prošetavat u šlafroku i pidjami (spavaćici)? a ono da mi je netko na vratima ni u snu mu ne bi takva otvorila ili ne daj bože otišla kupiti novine u najbližu trgovinu.
    taj fenomen mi je isto super...

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj stellita prvotno napisa Vidi poruku
    lijepo da ste sve shvatile ovo kao ležeran tok uma..)
    meni misli odlete i u onom pravcu: znate kad ste u bolnici pa je fakat normalno okolo se prošetavat u šlafroku i pidjami (spavaćici)? a ono da mi je netko na vratima ni u snu mu ne bi takva otvorila ili ne daj bože otišla kupiti novine u najbližu trgovinu.
    taj fenomen mi je isto super...
    Imaš pravo, zanimljivo je to. Ali valjda se čovjek prilagodi situaciji. Kao kad mi je bilo fenomenalno to što mi je u boxu na porodu 30 studenata. Nisam uopće razmišljala da mi vide što mi vide i da je to sve onako malo neugodno (ili bi bar trebalo biti). Ja sam razmišljala kako je super što će toliko budućih liječnika/primalja/osoblja vidjeti prirodni porod i možda ga jednog dana promovirati. Ljudski mozak je divna stvar

Jučer sam prije treninga usput svratila u plodine po kavu. U trenerci i tenisicama, bez šminke I stvarno su me ljudi malo čudno gledali, ne znam zašto. Meni je čudnije kad se netko po plodinama šeta u potpeticama i minici i gura puna kolica (dakle došao je u nabavku a ne usput na putu na vjenčanje).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš pravo, zanimljivo je to. Ali valjda se čovjek prilagodi situaciji. Kao kad mi je bilo fenomenalno to što mi je u boxu na porodu 30 studenata. Nisam uopće razmišljala da mi vide što mi vide i da je to sve onako malo neugodno (ili bi bar trebalo biti). Ja sam razmišljala kako je super što će toliko budućih liječnika/primalja/osoblja vidjeti prirodni porod i možda ga jednog dana promovirati. Ljudski mozak je divna stvar

Jučer sam prije treninga usput svratila u plodine po kavu. U trenerci i tenisicama, bez šminke I stvarno su me ljudi malo čudno gledali, ne znam zašto. Meni je čudnije kad se netko po plodinama šeta u potpeticama i minici i gura puna kolica (dakle došao je u nabavku a ne usput na putu na vjenčanje).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

neki dan sam bila u opasnosti da kupim jako lijepu trenirku...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja jučer naručila jednu mrak iz LaRedoute

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Uh ja sam zakazala..... kupila jednu lijepu!
    Ali i neke platnene hlače na crtu, i to sam ih već nekoliko puta obukla!
    Napredujem, a znala sam da će me ova jesen malo baciti unazad.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajde dobro, i ja sam uz trenirku sašila par haljina i tunika stil ewa iwalla

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ajde dobro, i ja sam uz trenirku sašila par haljina i tunika stil ewa iwalla
    ajme Roza, prvi puta sam čula za Ewa i Walla desing, pogledala slikice, sjajni su!
    sama si šila tako nešto! kako si naučila šivati?
    mislim da ću ovu zimu dovući maminu mašinu kući i baciti se na učenje!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Šta nije best fashion design IKAD! Ja sam odljepila, ma nema komada robe koji me ne oduševljava
    Ali nažalost nema niđe trenirke ha ha ha

Jest da je OT al evo ti link na stranicu MRAK! http://www.ewaiwalla.se/

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sorry, al meni je ta obleka tak grda...neke stvari kao da su na pol dovršene i asocira na amiški stil...držat ću se ja svojih trenirkica...

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry, al meni je ta obleka tak grda...neke stvari kao da su na pol dovršene i asocira na amiški stil...držat ću se ja svojih trenirkica...
    Nisam htjela ništa reći (o ukusima se ne raspravlja), ali...i meni je koma.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni je fora dizajn ali čini mi se da treba imati figuru da u takvoj odjeći izgledaš dobro. Ne vidim baš puno modela koji bi mi odgovarali, odnosno da ne izgledam u njima kao patuljak u vreći RG, hoće li biti koja slikica?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jest da sam mlada al u šetnju s malenom definitivno najrađe idem u trenirci. Zašto se ne "zrhitam"? JER ME NIJE BRIGA. Jednostavno zato. Uostalom kad sam u šetnji sa svojom kćerkom - uživam i opuštam se i želim se tako i osjećati a osobno mi je trenirka najbolja i najkomotnija odjeća koja postoji.
    Mada, realno, nikad me nije pretjerano briga kako izgledam.. Jedino mi je važno da se ja ugodno osjećam.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Apropo šminke - NE PAMTIM kad sam se zadnji put šminkala

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Volim i ja trenirke, daleko od toga, zdušno sam ih branila na ovoj temi (iako ne mogu vjerovat da još uvijek tu pišem a isprdila sam Stellitu u početku kad ju je otvorila :došlamacanavratanca

A ewa iwalla mi je apsolutni mrak, al moramo uzet u obzir da se meni Amiši mrak oblače i mislim da uopče ne treba bit neka mršavica da bi ti stajalo, pa fura se na neki old coutry style, a taj full dobro stoji punijima.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bacila sam i ja pogleda na ewa iwalla link...
    meni je to fantastično,savršenih stvari ima i za djevojčice...

samo toliko...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Volim i ja trenirke, daleko od toga, zdušno sam ih branila na ovoj temi (iako ne mogu vjerovat da još uvijek tu pišem a isprdila sam Stellitu u početku kad ju je otvorila :došlamacanavratanca

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

joj koja luda tema!
    baš ste me zamislile nekim postovima, bome spada ovo u filozofski kutak. naravno, nisam čitala sve, samo početak i malo napreskokce.

ima nešto u onome da nam se u glavi nešto preokrene kad smo doma s klincima, to vidim sad u (2.)trudnoći kad sam (opet) doma.
    ne sređujem se više. a prošle godine sam se samo lickala i gledala što bi si lijepo mogla kupiti za posao, kakve pramenove da stavim i ne daj bože da odem na posao neuredne kose i nenašminkana.
    sad mi se sklop u glavi promijenio. više sam doma i u kvartu, zamislila sam si da me tu ljudi ne proučavaju kao na poslu i udobnost mi je imperativ pa s tim skupa naravno ide i trenirka.

inače i sad i prije se kod nas u kući nose isključivo trenirke, čim se dođe s posla, i ja i mm se presvlačimou nju. malac je cijeli dan u hlačama od trenirke, ima 3 god, u vrtiću su apelirali da im oblačimo trenirke a ne haljinice ili trapke jer ih ne znaju skinuti i neudobno im je.

vidjela sam u nekim postovima da se neke cure zgražaju nad trenirkom i u tim opuštenim nesportskim trenucima. meni bi zaista bilo drago da i u tim trenucima traperice ili casual hlače mogu zadovoljiti moj kriterij udobnosti dok trčim po parku za sinom ili dok na biciklističkoj vozi bic.

još jedna stvar: po građi sam potpuno "kruška" - tj. imam jake bokove i guzu tako da me traperice i sl. stežu (imala 50-55kg kao inače ili sad u trudnoći 65) - jedini odjevni artikal u kojem se mogu nesputano kretati je trenirka pa samim time opet pobjeđuje u mojim opuštajućim obiteljskim trenucima.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I ja definitivno imam trenirka sindrom...mislim da je to načešći sindrom kod majka s dvoje male djece, od jutra do mraka sam u trnirci, imam čak trenirke samo za po kući itrenirke za dućan i šetnju gdje i jedino izlazim u zadnje vrijeme!!!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Šta nije best fashion design IKAD! Ja sam odljepila, ma nema komada robe koji me ne oduševljava

da da, skužila sam na stranicama, nevjerojatno je
    i mene je podsjetilo na amiški stil, a sve to mi se uklapa u sliku tebe na ranču... još kad bih ti ja bila susjeda pa da se trampimo
    pogotovo su mi sjajne haljinice za curice, mislim da ću dati baki da proba Maši nešto sašiti

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tak se oblaci D. teta u vrticu
    waldorfci, amiši, sve je to tu negdje

meni je isto zgodno, ja sam prelijena za nosit suknje i kosulje, jer se to sve mora peglat. tak da bi mi ovo zguzvano cisto dobro sjelo

Stranica 8 od 9 PrviPrvi ... 6789 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •