Roza, nemoj biti tako stroga
Pa nije tema tko nosi trenirku ili ne (iako neki postovi idu u tom duhu), stellita se po meni čisto dovoljno filozofski zapitala dal samo ona to primjećuje ili mame s djecom ne stižu ili im nije udobno šetat i hodat po parkićima i s kolicima lijepo odjevene, ili ne stanu poslije poroda u staru odjeću a nemaju love obnovit kompletnu garderobu u nekoj veličini za koju se nadaju da je privremena. I sigurno u tome ima istine.
Meni je recimo nenormalno odjenut neke drage mi hlače i cipele i otić s malim u park, jer se roba u kojoj i on i ja odemo van (a usput uvijek i u park) obično odmah nakon toga pere kompletno, a finiju i skuplju robu ne nosim na takva mjesta. Isto tako ne bih nikad u trenirci otišla na posao ili na faks. Eto i ja skrenula u trivijalnosti.
Pravo filozofsko pitanje ove teme moglo bi biti - Koliko se uopće jedna mama stigne uređivati, koliko za time ima potrebu u odnosu na prije, or something like that. A tu smo sve različite.
A mene recimo zanima i "muči" zašto netko nikad ama baš nikad ne bi odjenuo trenirku osim po kući? Osim ako mu fakat loše stoji pa se ne osjeća ugodno u tome.