Stranica 2 od 9 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 431

Tema: Sindrom trenirke

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Onak, kad citam, dođe mi da vas pitam jeste li bile kad (neke od vas, ne sve) u Pumi, Adidasu, Championu ili Niku, dajte odite pogledat kak trenirke danas izgledaju....evo meni je ova od A Mcqueen-a jako cool, jesam seljača, ha.
    http://www.shop.puma.com/women/appar...start=30&sz=30

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

je, je, imaš pravo, i za put isto. iako, sad kad malo razmislim, nikad nisam npr. u avionu bila u trenirci, ili u vlaku, ili na brodu.
    mislim da ipak imam neki issue s trenirkama
    e, mondu, ono što nikako ne volem, su te trenerke koje se furaju da nisu trenerke ili, one cipele tipo tenisica, pa na petu. brrr.

ove druge dvije su mi po guštu.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 03.07.2010. at 16:48

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nositi trenirku znači biti zapuštena? Biti manje ženstvena?
    Biti manje sexy?

Pravog komada koji zrači samopouzdanjem i seksipilom će dobra uža trenirka samo istaknuti, nisu mu potrebne ni štikle ni minjaci ni šminka.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

meni trenirke ne leze, osim za po doma ili za aerobic. van cu je obuci tek ako zbilja nemam nista drugo cisto i opeglano a hitno moram s djetetom u park. no, nije moj djir. imam turbo udobnih hlaca, lanenih i pamucnih, ne treba mi trenirka da mi bude udobno. ali ne primjecujem ni to da su druge mame u trenirkama, jednostavno se valjda drzim one "zivi i pusti druge da zive". To sto je netko u trenirci mene ni na koji nacin ne ugrozava.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Fakat... ne bi mi bilo lijepo da u avionu vidim nekog u trenerci. Osim ako je prekooceasnki let.
    U vlaku također - trenerka zabranjena.

Smijem li u nastavku rasprave pisati dres, ovaj izraz trenerka mi nikako ne leži.

E da, ni ja ne volim kad dres ne izgleda kao dres. Ali volim Nes.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

za moj pojam, postoje trenerke i trenerke. ove prve su pamučne, tanje ili deblje, ali sa malo likre, kupljene u malo boljim radnjama, duge su i pasent. u njima se osećam odlično, opušteno - za trčanje unaokolo sa decom, klizanje, preskakanje vijače, loptanje...sve što njima padne na pamet. uz dobru majicu, lepu frizuru i malčice šminke - meni dovoljno.
    onu drugu sortu- istegljenu na kolenima, sa po kojom flekom i oparanim šavom oblačim za veliko spremanje, kuvanje pekmeza i ine slične radnje. retko. radije ih čim dođu u taj stadijum frknem među krpe za pod.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj stellita prvotno napisa Vidi poruku

Vrate li se ikada mame sa "sindromom trenirke" u stare modne staze završetkom svog kućanskog staža? Da li je to privremeno stanje ili nas zakači od tog sudbonosnog trenutka pa do kraja ?
    sad vidim da nisam odgovorila na pitanje iz naslovne teme.
    kod mene je stvar sa trenerkama trajno stanje, bar za djirove, što neko reče u radijusu od oko 500 m od kuće...
    nema puno veze, dakle, sa majčinstvom i nedostatkom vremena, samo sa komforom.
    u stvari, trajnije od toga su za mene samo farmerke - takođe duge, uske i kao šivene za mene. nosiću ih valjda i kao baba, toliko ih obožavam.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

da
    Posljednje uređivanje od Lucija Ellen : 03.07.2010. at 17:41

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

trenirka mi je skroz ok, pa svimbam pčelicu

ali kad vidim neke tete po parkićima u trikvarti cargo hlačama :doh:
    da ne bi ana.m pomislila da imam nešto protiv tih hlača, nemam. imam protiv pogleda na neuredne i zapuštene mame u takvim hlačama. pa se vodim onom - kome smeta, nek ne gleda. i ja ne gledam

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ponekad bi trebala biti preciznija...
    ne "škicavam" ljude ni prilike zato jer sam površna..ljudi su oko mene pa ih zapažam kao i sve ostalo..
    uopće ne mislim niti sam svojom temom htjela misliti da trenirka znači zapuštenost. Glupost..samo sam komentirala trenirku kao moje opće zapažanje. Jel ovo tema za filozofski kutak? Nemam pojma kao šta sam napisala u uvodnoj rečenici svog posta i umolila da bude premještena negdje dugo ako se takvom ne čini. Ne da mi se uvijek o Kantu raspravljati..ovo mi je onako došlo. Kao što mi dođe kad sanjam majstora koji nam je popravljao prozore da pada s 5 kata..zlu ne trebalo..rekli da sam mu time produljila život??!!
    Ovo je bilo samo moje naglas razmišljanje...za sve one neljubitelje trenirki ili ljubitelje mali dojam od danas..puno mama gura kolica u capri hlačama, vrućim hlačicama, prekrasnim sandalma, rimljankama i predivnim veselim tunikama.
    živjele majke ..ma kaj god im ugodno bilo!!!
    ( ne zamjerite moj veliki pozdrav Rozoj...)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja danas provela dan u capri donjem dijelu (neke hlače od trenirkastog materijala) i pamučnoj majici.

Išla bih na posao u takvoj odjeći da mogu.

Imam dvije za yogu (ljetnu i zimsku) ali ne živim u tome. Ni kad su djeca bila mala, nisam. Nekak su mi traperice/samterice/keperice bile bolje. Obučem trenirku, ali nisam ovisnik, za razliku od mm-a koji jest. A bome i djeca više vole te "trenirkaste" hlače nego traperice/samterice koje obično nose u školu. Pustim ih i u donjim dijelovima trenirke, ali s vremenom su to "prerasli".
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.07.2010. at 21:15

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kad bolje pogledam temu, čini mi se da to nije tema o trenirkama nego o tome koliko žene-mlade majke drže do sebe iliti lickanja osobe svoje. Eh, ako je TO tema, nikad me nije zanimalo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Htjedoh još dodati (sorry ako je offt) da mi je u parkiću (kad sam još onamo zalazila) bolje društvo bila mama u trenirci koja nije bila intelektualno zapuštena nego hrpa nalickanih u trenirkama i bez trenirki, koje su odmjeravale jedne druge umjesto da gledaju gdje su im djeca. Kasnije sam tu mamu sretala u knjižnici. Ostale sam tamo počela viđati tek kad su djeca dorasla za lektiru.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.07.2010. at 21:43

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Kad bolje pogledam temu, čini mi se da to nije tema o trenirkama nego o tome koliko žene-mlade majke drže do sebe iliti lickanja osobe svoje. Eh, ako je TO tema, nikad me nije zanimalo.
    i vratismo se na fotošopiranje, farbanje sijedih i kako stavit puder

apri, kljuĆaj!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

magriz...navedeno nije bila namjena moje teme...nikakvo lickanje, puderi i slično..

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    X
    Moram se složiti s tobom, ja obožavam trenirke i imam hrpu Nike, Puma i sl. trenirki koje nit su jeftine, a nit izgledam u njima ko švercer deviza...
    i ja ih obožavam. ali otkako sam smršavila malo ih manje nosim nego u vrijeme "peppa pig" faze kad sam jedino u njih mogla stati.
    u trenerci se osjećam ugodno, leženo, nesputano. i nisu mi ni jeftine ni jadne. nisu mi ni za po kući. to su trenerke (kod nas se zovu tute) za vani. kućne trenerke su kućne i za po dvoru.
    malu šaljem u 99 posto slučajeva u trenerci u vrtić. draže mi ju je naći kako sidi u šljunku u trenerci, šporka ko prase nego da mi sidi sa strane ko pale sam na svijetu jer sam joj obukla haljinicu koju ne smije šporkat. a takve sam scene viđala u vrtiću.

meni je čak nekad vrlo sexi vidit zgodnu žensku u trenerci. više nego u utegnutu u rebatinkama ili tajicama.
    jedino što mi ide užasno na živce i taj "modni gaf" sebi ne dozvoljavam je obući trenerku i cipele. moraju bit na nogama patike.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Prvi put sam u " filozofskom" kutku i odmah skok na trenirku.
    Udobna mi je i prakticna za rad po kuci, za vrt, kad maleni i ja
    gradimo dvorac od pijeska, kad vozim bicikl, kad idem na trcanje
    a hladnije je vrijeme i za jos neke aktivnosti tipa trenirke.
    U trenirci se ne osjecam niti jadno, niti zapusteno.
    Dotjerana sam i van kuce i kod kuce, bilo da sam u trenirci,
    trapericama ilitineznamveccemu.
    Bitno mi je da sam zadovoljna sobom, u gucci haljini ili
    u nekima omrazenoj trenirci ili npr. u spavacici

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Svimbam Zubić vilino pitanje, još od sinoć razmišljam o ovom Lutonjičinom postu

i pitam se čemu takva... vehementnost oko jedne obične trenirke
    odgovor na tvoje pitanje je : PMS

inače, nije stvar samo u trenirki
    isto to mogu reći i za npr. ženski kostim, svileni negliže i nakit od žutog zlata
    to mi je dio životne filozofije

btw. meni uopće nije pala na pamet zapuštenost vezano za trenirku, dapače, odmah sam u glavi vidjela slickanu šminkericu u brendiranoj trenirci. tako da nije stvar u tome što se mene tiče.

i da, djeca mi nose trenirke (iako su potpuno slobodne zaprljati se i kad obuku u vrtić najsvečaniju haljinu koju imaju u ormaru)
    Posljednje uređivanje od Lutonjica : 04.07.2010. at 00:50

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    isto to mogu reći i za npr. ženski kostim, svileni negliže i nakit od žutog zlata
    to mi je dio životne filozofije
    ha, ha, i meni!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    kad vas čitam na ovakvim i sličnim temama zapravo se iznenadim koliko su neki ljudi kritični prema drugima i koliko se neki zamaraju tuđim izgledom. možda sam ja čudna, ali zaista nikada ne obraćam pažnju na to kako se netko obukao, jel mu je kosa obojana, jel se šminkao, jel u trenerci i sl. zapravo, primjećujem, odnosno obraćam pažnju samo onda kada mi se svidi nečiji izgled, odnosno kada se lijepo obuče ili ima novu frizuru, izgleda bolje nego inače itd.
    ja se oblačim u ono što mi je ugodno ili čisto ili dostupno, ako ću se srediti sredit ću se, ako mi se neda neću.
    potpisujem doroteu
    pri tome se ograđujem od ikakvih primisli o površnosti, (vidim da je i ona) jednostavno nije moj đir, niš drugo.
    za ostalo potpisujem pčelicu, i sama nosim donje dijelove trenirke i zaista, jednako je skup sport kao i dobre traperice

a ovo za šminkanje...
    šminkam se isključivo za posao, u parku su uglavnom ostaci šminke od jutra, ne znam što bi me vikendom natjeralo da stavljam fasadu
    toliko mi baš nije stalo što drugi o tome misle

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

uglavnom mi je nebitan izgled - kako moj, tako i tuđi. trenerka mi je komad robe kao i svaki drugi i ne vidim u njemu neku filozofiju.

pojavim se u trenerci na poslu (ako me čeka puno posla i nula klijenata)kao i u štiklama u parku (ako poslije posla nisam stigla do doma jer je trebalo klince vozit po aktivnostima) - sve je to splet okolnosti.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja bih, da mogu, zivjela u trenirci i tenisicama. Prije N. zbog posla i svih drugih stvari sam zapravo premalo nosila trenirke, tako da sam tek s njom dosla na svoje - cim dodjem doma, uskacem u trenirku i tenisice i pravac parkic.
    A moram priznati i da ima tako lijepih trenirka da bi covjek isao u njima i na svecanu veceru...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Htjedoh još dodati (sorry ako je offt) da mi je u parkiću (kad sam još onamo zalazila) bolje društvo bila mama u trenirci koja nije bila intelektualno zapuštena nego hrpa nalickanih u trenirkama i bez trenirki, koje su odmjeravale jedne druge umjesto da gledaju gdje su im djeca. Kasnije sam tu mamu sretala u knjižnici. Ostale sam tamo počela viđati tek kad su djeca dorasla za lektiru.
    E ovo je odličan post jer to je ta filozofija koja se baš osjeti ovdje , čim se spomene vanjski izgled, šminka, gelirani nokti, skupi tretmani, automatski se dolazi do toga da su sređene žene gluplje, odnosno kako ti kažeš intelektualno zapuštene, dok su one koje su fizički zapuštene intelektom superiornije.
    Nije mi jasno...od te hrpe sređenih mama baš sve su bile takve, nije li malo glupo iz nečijeg fizičkog izgleda ili (ne)dolaženja u knjižnicu stvoriti nekakvo misljenje o nekome, a da ga niti ne znamo.

Ovo je valjda jedini forum na svijetu gdje svaka obična ženska tema ide pod ključ jer se ne može dovoljno studiozno filozofirati o istoj, jer je to površinski, plitko ,itd... bokte, kak su tu žene opterećene s time da je uvijek komunikacija "na nivuo".

Čem se čudim, pa tu ni ne postoji nekakav ženski kutak o ženskim temama, a da to nisu pamučni ulošci, gljivice, suha rodnica...

Sad mi je sinulo zakaj se teme ključaju, zato jer se ni nemaju kud prebaciti.

sorry na off-u

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pridružujem se ovima koji ne bi ni u ludilu obukli trenirku. morala bih totalno skrenuti s uma da obučem taj užas na sebe.
    Moram priznati da mi trenirka kao omrazeni odjevni predmet (zenski) nikad nije pala na pamet, kao npr. niti neglize, niti zenski kostimi, zuto zlato
    Za jednu takvu izjavu (gore navedenu) stvarno treba visoka doza bahatosti odnosno bezobraznosti. Ima odjevnih predmeta koje ja nikad ne bih obukla, ali
    iz obzira prema drugima koji iste nose ne bih ih nazivala skrenutim s uma, a odredjene odjevne predmete uzasom. Nije u redu, nije pristojno.
    Nikad, ali bas nikad ne sudim mame u parku ili bilo vec gdje po tome sto su obukle, iako i to moze davati odredjenu poruku o nama. Bitan mi je intelekt, briga mame za njezinu djecu i tome slicno.
    Kad smo vec dosle i do uredjivanje, po mome drzanja do sebe...osobno ja smatram osobu dotjeranom kad je cista, urednih noktiju, kose (kod mene frizura) ciste i speglane odjece itd. ne i po modnim ukusima i markama, iako i suprug i ja volimo imati bas modne marke. Nisam bas mlada mama, smatram da izmedju ostalog i sebi i svom djetetu i svom suprugu dugujem njegovan izgled, bez obzira imala ja za to vremena i ili ne. Vise mi ne stoje siskice i vrti repic moj, a jos niti natapirana i lakom pospricana kosa. Ne rijetko spavam s viklerima ili rano ujutro peglam kosu, da mi kosa ne izgleda neuredno, a da bude primjenjana mojoj osobnosti i mojim godinama.
    Sminkam se decentno rano ujutro, tokom dana popravim make up. Odjevam se prema raspolozenju tog dana ali i pazim na bar minimalna ocekivanja moje obitelji. Najmanje mi je stalo no misljenja ljudi koje usput srecem, bitna sam si ja odnosno moja obitelj i nase zadovoljstvo.
    Kao sto se kaze da cudjenju nikad nema kraja, tako se i ja cudim da se u danasnje vrijeme nemilog vremena netko moze iscudjavati nosenju obicne trenirke. Vremenu hrvanja sa stvarnoscu, strepnjama za sutrasnji dan i obicnom covjeku borbi za goli zivot, bili mi intelektulaci ili vec sto....

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

E ovo je odličan post jer to je ta filozofija koja se baš osjeti ovdje , čim se spomene vanjski izgled, šminka, gelirani nokti, skupi tretmani, automatski se dolazi do toga da su sređene žene gluplje, odnosno kako ti kažeš intelektualno zapuštene, dok su one koje su fizički zapuštene intelektom superiornije.
    Nije mi jasno...od te hrpe sređenih mama baš sve su bile takve, nije li malo glupo iz nečijeg fizičkog izgleda ili (ne)dolaženja u knjižnicu stvoriti nekakvo misljenje o nekome, a da ga niti ne znamo.

Ovo je valjda jedini forum na svijetu gdje svaka obična ženska tema ide pod ključ jer se ne može dovoljno studiozno filozofirati o istoj, jer je to površinski, plitko ,itd... bokte, kak su tu žene opterećene s time da je uvijek komunikacija "na nivuo".

Čem se čudim, pa tu ni ne postoji nekakav ženski kutak o ženskim temama, a da to nisu pamučni ulošci, gljivice, suha rodnica...

Sad mi je sinulo zakaj se teme ključaju, zato jer se ni nemaju kud prebaciti.

sorry na off-u

Slažem se. Kao da je pitanje njegujete li tijelo ILI duh? Zašto bi se to moralo isključivati? Po meni to dvoje treba ići zajedno.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vivet prvotno napisa Vidi poruku
    Za jednu takvu izjavu (gore navedenu) stvarno treba visoka doza bahatosti odnosno bezobraznosti. Ima odjevnih predmeta koje ja nikad ne bih obukla, ali
    iz obzira prema drugima koji iste nose ne bih ih nazivala skrenutim s uma, a odredjene odjevne predmete uzasom. Nije u redu, nije pristojno.
    Meni je stvarno nevjerojatno što sve ljude može uvrijediti.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je stvarno nevjerojatno što sve ljude može uvrijediti.
    Odakle zakljucak da sam se ja uvrijedila na neciju bahatost odnosno bezobrazluk? Krivo, jako krivo. Samo, nase pisanje odaje nas duh, bahatost ukazuje na nemir.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Vivet prvotno napisa Vidi poruku
    Odakle zakljucak da sam se ja uvrijedila na neciju bahatost odnosno bezobrazluk? Krivo, jako krivo. Samo, nase pisanje odaje nas duh, bahatost ukazuje na nemir.
    Po meni, ako nešto doživiš kao bahatost ili bezobrazluk, to znači da prema tome nisi ravnodušna... a definitivno osjećaj koji imaš nije pozitivan. No na stranu uvrijeđena ili ne, mene zapravo uvijek ponovo iznenadi koliko ljudi (i stvarno mi je žao što sam se, kraj tolikih, osvrnula baš na tvoj post jer si tek stigla i nadam se da će ti na forumu biti ugodno) sve ozbiljno doživljavaju, s koliko težine uzimaju najbanalnije rečenice, oko čega se sve može razviti rasprava...

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo i ja se pridružujem skupini ovih što nose trenerke i vole ih. I po kući sam stalno u njima, ako idem s ekipom tj. djecom u šetnju obučem traperice, suknju itd. A da ima lijepih trenerki, stvarno ima

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    oko čega se sve može razviti rasprava...
    Bas tako, zato odoh na zdravlje djece, ionako nemam puno vremena za forum, pa da iskoristim vrijeme za nesto sto mi je prioritetno.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zar Rodin forum ipak ne stavlja naglasak na nekakvoj konkretnoj pomoći roditeljima i ženama? Ovo nije forum kao svaki drugi gdje možeš naklapat gluposti i gluposti and get away with it, jer forum zapravo ima svrhu, a to je na neki način educirati ljude. Ako netko ima gljivice, veoma joj/mu dobro dođe pročitati iskustva drugih ljudi. Dok pak NIKOME na ovom svijetu ova besmislena tema neče pomoći da odluči jel če nosit trenirku ili ne. I zašto ti misliš da platneni ulošci i suha rodnica nisu dovoljno dobra ženska tema?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ps: moderatorice, na kutku stoji da je mjesto nulte tolerancije na banalnost. E ako rasprava o trenirkama to nije, ne znam šta jest!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

trenerku nosim samo po kuci ili na trcanje, u setnji se ugodnije osjecam u trapericama. mislim da mi one bolje stoje

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se. Kao da je pitanje njegujete li tijelo ILI duh? Zašto bi se to moralo isključivati? Po meni to dvoje treba ići zajedno.
    a šta se vi čudite?
    normalno da ljudi stvaraju svoj dojam o drugim ljudima temeljem prvog dojma, odnosno vanjskog izgleda. šta je sad tu tako čudno? i svi imamo neke predrasude.
    po tebi to dvoje ide zajedno, to znači da kad ugledaš mamu u parku, s flekavom trenerkom i sijedima, odmah će pretpostaviti da ne čita?
    šta god, nešto ćeš pretpostaviti.
    a peterlin je napisala - mama u trenirci koja nije bila intelektualno zapuštena. dakle, njoj odgovaraju mame koje nisu intelektualno zapuštene.
    ja volim u parku čavrljati s intelektualno zapuštenim mamama, ona ne voli - nikakav drugi zaključak ja nisam tu vidjela.

a vivet, lutonjica svakako nije htjela bit ni bahata, ni bezobrazna - ne voli to što je napisala. NE VOLI. nije napisala da su oni koje nose trenirku skrenuti s uma, nego je govorila o sebi.

ne kužim zašto se tako površno čita?
    i to još tema koja nije nimalo intelektualno zahtjevna, nego prilično - površna.

potpis: administrator wannabe

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

cvijeto,nisi me razumjela.
    Smatram da trebamo njegovati i tijelo i duh. Iz postova mnogih cura ovdje ispada da je ILI/ILI. Zar to nije čista predrasuda?

O ovome što ću pretpostaviti o mami u parkiću (jel čita il ne,jel?)
    će odlučiti naš verbalni kontakt ako do njega dođe.
    I apsolutno nemam predrasuda o tome koliko je tko potkovan,načitan,duhovno bogat na temelju poflekane trenirke,neke fensi šmensi ili geliranih noktiju i zlatnih lanaca kako je netko bio spomenuo itd.da ne idem sad u banalnosti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

KOji su kriteriji raspoznavanja intelektualno zapuštene mame ?

Ja sam danas izašla u parkić u ovoj ratnoj spremi, paz sad ovamo

na ruci -jednoj sat zlatarna celje sa džidžama, svijetli u svim bojama ( disperija svjetlosti jelte )

drugoj narukvica od bijelog zlata plus cepter narukvica sa magnetima

oko vrata- lančić sa filigransim privjeskom

naočale, torba , cipele markirane ,ali svaka svoje marke

frizura postojana, majica sa krokodilom , našivenim tko zna gdje, vide mu se zubi
    i no name suknja

depilirana, pedikirana , manikirana

i ?

jesam li ja intelektualno chalenged or not ?

ima dana kad skombiniram žuto zlato i trenirku , eto

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Zar Rodin forum ipak ne stavlja naglasak na nekakvoj konkretnoj pomoći roditeljima i ženama? Ovo nije forum kao svaki drugi gdje možeš naklapat gluposti i gluposti and get away with it, jer forum zapravo ima svrhu, a to je na neki način educirati ljude. Ako netko ima gljivice, veoma joj/mu dobro dođe pročitati iskustva drugih ljudi. Dok pak NIKOME na ovom svijetu ova besmislena tema neče pomoći da odluči jel če nosit trenirku ili ne. I zašto ti misliš da platneni ulošci i suha rodnica nisu dovoljno dobra ženska tema?
    aha, ovo je poseban forum, bome svakako je

A kaj tebe tak uzrujavaju te besmislene teme, pa nemoj ići na njih, piši tamo gdje se u svakom postu mora biti pametan, smislen ili s posebnom porukom...i odlazak na kavu s frendicama i tri sata razglabanja o brazilskoj depilaciji, muskarcima i farbanju su besmisleni i još gro drugih stvari, ali to ti je, ako se malo odmakneš od svog posebnog foruma i pogledaš oko sebe, tako, jbga moraju ljudi (oni obični) i o glupostima naklapati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne kužim zašto se tako površno čita?
    i to još tema koja nije nimalo intelektualno zahtjevna, nego prilično - površna.
    a tak, da se može napadat i svađat

još jednom da ponovim, to što je meni nešto živi užas, ne znači da mislim da je osoba koja to isto nosi živi užas. ili da je bilo što drugo.
    i sigurno ne bih bila tako "oštra" da se radi o nekoj ozbiljnoj temi, ali ja sam ovu bila shvatila kao zezanciju. pa sam tako i odgovorila...

ali ajde, očito ima i drugih u pms-u

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pregrizla si ja jezik sto puta šta sam uopće pisala...
    Daklem:poanta mog razmišljanja nije bila ni banalnost, ni zapuštenost, ni ljepota ni neljepota, ni moderno ni trash, ni intelektualno ni ono neintelektualno...
    Ne stvaram dojmove o ljudima na osnovu prvog susreta, ni materije (bilo kakvog oblika materije). Ja sam samo zapazila u svojoj oklini da smo mi ine frendice, sada majke mnoge, prešle iz jednog stupnja "šta ću obući, hmm baš lijepa suknja, koje dobre šuze..." u stadij "ajme kako bi mojoj curici ovo super pristajalo, joj koji super kompletić za dečke...". Ništa dapače loše u tome, pa osobno meni ni u trenirkama. Nećemo govoriti o Knjazovim inačicama Dubrava trenirki...a što da ih netko i nosi?? Ma ništa...ja sam više iskoristila tu trenirku kao sinonim za možebitni odlazak u nešto "ležerniji" način života kada sreća zvana dijete dođe u naše živote. Ono...sat malo zastane, mi malo odmorimo od svojih prohtjeva, i usredotočimo se više na njih. Normalno, sasvim normalno.
    Moje promatranje je bilo sve samo ne banalno i površno. Nisam takva osoba nikada bila. Ne škicavam ljude jer sam sociopat. Smatram da imam dosta empatije u sebi. Naslov teme je bio sindrom trenirke...sindrom kao sustav niza simptoma. kao što sam mogla izabrati da teme bude zakaj je kosa sve kraća s većim brojem djece...
    Ima puno banalnijih stvari koje sam ovdje na forumu isčitala. I nisam smatrala da moram komentirati, ajde ključajte ovo i ono...O edukativnosti foruma dalo bi se raspravljati ali kao i svaki forum uzimam da svatko uzme kaj mu paše. Meni je veća banalnost tema kako je netko prevario muža pa kako da se sada izvuče..neka forum žene predlože način. Ali eto..Sto ljudi sto ćudi.
    Zato su meni sve majke koje vole svoju djecu super...i neka su mi što opuštenije i ugodnije za razgovor.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kao što sam mogla izabrati da teme bude zakaj je kosa sve kraća s većim brojem djece...
    looool

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala Lutonjici što nije ozbiljno shvatila ovu čitavu temu...
    opuštenosti u ovim pasjim vrućinama između stotine obiteljskih i inih obaveza nam ponekada treba...ne u smislu zachatavanja nego čiste lagane semantike

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam samo zapazila u svojoj oklini da smo mi ine frendice, sada majke mnoge, prešle iz jednog stupnja "šta ću obući, hmm baš lijepa suknja, koje dobre šuze..." u stadij "ajme kako bi mojoj curici ovo super pristajalo, joj koji super kompletić za dečke...".

.
    Pupčana vrpca između mene i mog malca je pukla s njegove tri godine.
    Tu sam baš nekako pojačano počela ponovo trošiti i na sebe i to s guštom,a ne zato jer mi se stare cipele raspadaju,ali i ponovo izlaziti van s frendicama,i solo s mm,nalaziti vrijeme za kazalište,kino,čitanje..
    Do tad je sve bilo podređeno malcu.
    Iskreno,do njegove treće godine sam zbilja mislila da se više nikad neću vratiti na staro i da ću dovijeka kretati u kupovinu majice za sebe,a završiti na dječjem odjelu.
    Posljednje uređivanje od rosa : 04.07.2010. at 19:14

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

rosa iskreno se i ja radujem tom vremenu kada ću ponovno pobuditi želju da više škicajem za sebe..sada je to u manjem obimu i baš zato mi je "upalo " u oko to s mama koje guraju kolica i učestalosti trenirki ili neke slične odjeće. Zapitala sam i ja sebe puno povodom te teme..odlazaka s frendicama u grad, kavama, kazalištu...zato rekoh taj "sindrom" samo je inačica za smanjenje interaktivnog socio-elementa koje smo mi barem osjetili na svojoj koži sada s 4 djece. Ali bit će bolje...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

da, i ja sam gotovo potpuno "zaboravila" po trgovinama gledati odjeću za sebe nego većinom sam zainteresirana za dječju robu. više si ne priuštim tretmane lica na koje sam nekada išla svaki mjesec. sada samo počupam obrve i brkove, ošišam se, izdepiliram, malo pofarbam i to je to. ne podnosim neudobnu odjeću na sebi i ne trpim više neudobne, ali lijepe cipele. rađe ću hodati u nečem udobnom pa makar bilo i ne baš toliko lijepo. trenutno se jako rijetko i šminkam, sređujem. baš si ustvari dobro rekla da je to sindrom trenerke a i vjerovatno će nestati kada mi mlađi bude kao ovaj stariji, dakle nekih 3-4 godine. mislim da je to sasvim normalno kad imaš malo dijete ili više njih. no isto tako nekima ne pada napamet ni malo se zapustiti nakon poroda i to je također ok. no ja definitivno ne spadam u ove druge i sasvim se dobro osjećam u svojoj koži. ustvari kad malo bolje razmislim i mnogih drugih svakodnevnih i nesvakodnevnih stvari sam se "odrekla" kao npr. noćni izlazak, ljenčarenje na nekakvoj kavi, nekakvih socio-intelekrualnih kontakata no lagano i to počinjem nadoknađivati i počinju se postepeno kuhati porivi za obnavljanjem takvih akcija

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

kao što sam mogla izabrati da teme bude zakaj je kosa sve kraća s većim brojem djece...

Hahahaha, u mom slučaju živa istina..

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

stellita no hard feelings, tema je malo odstupila od onog kako si je ti zamislila...kao i uvijek sve se svede na basics: ljepa-glupa, ružna-pametna

Mondu za prđenje ludih upravo tako, odem s frendicama na kafu i ispucam se, pa onda nemam toliku potrebu to raditi virtualno. I tebi bi dobro došlo očito. A forum je dobar da...dovoljno dobar da se jedinke kojima je glavno štivo "geliranje noktiju na 101 način" istaknu...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a tak, da se može napadat i svađat
    ali ajde, očito ima i drugih u pms-u
    Ne mogu vjerovati da me se proziva da sam se ovdje dosla svadjat i napadat, te da povrsno citam, te da sam u pms-u itd.
    No dobro, necu komentirati, vec cu u buduce imati na umu da na ovom forumu
    netko smije pisati sto ga volja, a netko drugi treba paziti i kako forumski dise.
    Lutonjice, ne ponovilo se...

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mene cete u parkicu lako prepoznati: nosim crnu sjajnu trenirku (100% poliester), s bijelom trakom sa strane nogavica, prst debeli zlatni lanac (hrvatski pleter) s velikim medaljonom religiozne tematike, i na klupici proucavam listic iz kladionice umjesto da gledam gdje mi je podmladak.

Trazim clanicu foruma sa slicnim afinitetima, koja gaji neobicnu sklonost trenirkama, radi intelektualnih razgovora na klupici. Tema: liga prvaka.
    Ponude na pp.

Sorry, nisam mogla odoljeti

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Vivet, aj nemoj se ljutiti.
    Većina nas se ovdje šali (jel'da )...
    Pa nećemo sad mi šminkerice dići naše (napudrane) noseve zato jer nas se etiketiralo kao intelektualno zapuštene... znamo da nitko nije tako mislio (ni Peterlin) nego eto... tako ispadne.

I da se pridružim ekipi koja uživa u kupovanju robice za djecu, čak i za muža volim kupovati više nego za sebe. Drago mi je pročitati da to stanje nije trajno

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A meni čudno kad na igralištu vidim mame da nisu u tererkama!? Pa kako pobogu trče za svojom djecom???Naravno, ako su ko moja, pa stalno na tri strane svijeta:
    Kad idete na izlete ili roštilje, šta oblačite, nije valjda crne hlače i košuljice?
    Moram biti iskrena i priznati da meni večina trenerki dobro stoji(ah, skromnosti), ali ja ih naprosto obožavam! Kad sam sa djecom danju negdje u parkiću ili šetnji. Naveče ide druga priča.

Stranica 2 od 9 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •