Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Htjedoh još dodati (sorry ako je offt) da mi je u parkiću (kad sam još onamo zalazila) bolje društvo bila mama u trenirci koja nije bila intelektualno zapuštena nego hrpa nalickanih u trenirkama i bez trenirki, koje su odmjeravale jedne druge umjesto da gledaju gdje su im djeca.
Potpisujem

Kad malo bolje promislim, uopće se ne mogu sjetiti kako koja mama, žena... izgleda i što ima na sebi.
Dobro, ekstreme poput štikle na trenerci bih skužila, ali sve drugo preletim pogledom i ne bilježim.
Kao uostalom ni parkete u nečijem stanu i slično jer mi je neugodno zjakati okolo.

Kao što sam rekla, trenerke nosim ugl. kod kuće ili kad moram otrčati do trgovine, ali ne zato jer ih prezirem ili što već nego zato jer nemam naviku nositi ih.
Isto tako, nemam pojma što su vam Nes... trenerke, čak ne znam ni što su cargo hlače.

Općenito, ne volim se opterećivati nečime što me treba zaštititi od hladnoće ili mi biti udobno po vrućini.
Niti razumijem žene s nekoliko pari cipela. Za mene je to totalni gubitak vremena.

Baš sam danas zamračila na sveki kada je Mašino prevrtanje po tetinim cipelama prokomentirala s riječima: Gle je, pravo žensko! na što sam ja rekla da bi to radila s istim zanimanjem da su u kutijama gušteri i žabe.

Da se razumijemo, ne govorim o tome da ne treba voditi računa o svom izgledu u smislu zapuštenosti, ali preopterećenost (koja je nekome zabava, hobi, što li...) odjećom je za mene besmislna.