Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku

Ovdje je svaka osoba koja ne misli kao kolektivna svijest ove grupe loša, nabrijana, agresivna, nekulturna, a ponekad i glupa, za ovaj forum bi bilo najbolje da se traži na uvid diploma i IQ u kompletu.

Volim po svome tupiti, zabavlja me ovo, a i slobodnog vremena bas imam ovih dana, ako ćemo iskreno, oduvijek mi jesu na onu stvar išle osobe koje sebe vide boljima od drugih i onda još neke svoje frustacije upakiravaja u kakti svoja izgrađena misljenja i naprave neku filozofiju od toga.

Interesantno kako se nekima sve tolerira i za sve ima opravdanja, a s druge strane drugi se nekulturno ispucavaju sami sa sobom, valjda... dvostruka mjerila, ofkors, funkcioniraju savršeno tu.

Inače u offu smo tatalnom, možda da moderatori razmisle od nekakvom off topic topicu... interesa ima vidim.
Nemoj se ljutiti što ću ovo napisati, ali ja svaki tvoj post čitam tako da čujem tvoj glas (kojega uopće ne poznajem) kako galami.
Ti u mojoj glavi galamiš.
Dobro, vjerujem da ćeš reći kako imam psihičkih problema, ali eto, nisam mogla to prešutjeti.