Pokazuje rezultate 1 do 50 od 431

Tema: Sindrom trenirke

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

socijalne razlike postoje svugdje na svijetu. Samo možda u nekim filozofijama ili knjigama svijet je savršeno upakiran. No ono što je meni važno da meni odjevni predmet pa ni druga neka materija neće puno reći o nekoj osobi. Za razliku od drugih zemalja mi u našoj Rvackoj imamo i jednu jako čestu pošast, možda koja nije tako česta drugdje. Bez obzira koliko ljudi imali novaca kupovat će se stvari koje su u trendu. Bez obzira imao taj prihode od 2000 ili 20 000kn. Eto to je kod nas mentalitet...opet nećemo generalizirati. I ne mislim da sam zbog toga uskraćena. Svakome je lijepo tamo gdje jest jer u protivnom ne bi tamo živio...pa pretpostavljam petra da je i tebi u Belgiji lijepo..pa će ti opet u Hrvatskoj biti lijepo pa opet u nekoj drugoj zemlji gdje vas posao odvede. Možda onda začujemo i podatke kako je s trenirkama primjerice u Brazilu.. (ne znam o kojoj zemlji za sljedeću misiju sanjate...)
    A što se tiče primjerice drugih obleka tipa navedenih kopački i slično..mislim da je malo drugačije. Trenirke su se jako diferencirale pa nisu samo sportski dodatak. Pomodarstvo stvara kult pa eto i trenirke su postale kult. kao što su se nekada zgražali nad trapkama američkih farmera....
    Posljednje uređivanje od stellita : 06.07.2010. at 12:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •