Quote Originally Posted by samaritanka View Post
Možda će nekoga zanimati kako stoje stvari sa trenirkama na dječijim igralištima kod mene u Njemačkoj. Ovdije djeca pa i ona najmanja sva nose traperice, a tako je i sa mamama. O trenerkama se i ne priča...Naselje je skoro pa čisto njemačko ...ima malo stranaca...kažu mi da u drugima naseljima gdje ima više stranaca ima i više trenirki...valjda Njemci zato neće trenirke...traperice su svugdje ok, ali trenirke vidim zapinju...MM ne bi ni za živu glavu obukao trenirku
Quote Originally Posted by moia View Post
zato ja volim ove moje švabe, to je tak ležeran narod, opće se nitko ne zemara ko kaj nosi, gdje i kak, na poslu uopće nisu obavezna odijela niti kravate (osim nekih kaj ja znam prijema, važnih sastanka kod pregovora i sl.) ali ovak svaki dan, obučeš kaj ti dođe pod ruku, možeš slobodno doći i u trenirki i u japankama (po ljeti naravno). moj muž i njegove kolege svi to redom prakticiraju, boss također. isto je i po parkovima i sa susedima, druženje bilo koje vrste, trenirke i sportska ležerna obleka su na veliko u opticaju. meni se to sviđa.
eto i u jednoj zemlji razlicit stav oko trenirke, mada mi se ovaj od samaritanke cini blizi onome sto sam ja vidjela.

nosim trenirke, po doma, kad se rolam, vozim bicikl, a nekad kad zurim s klincima u parkic.