Pokazuje rezultate 1 do 50 od 431

Tema: Sindrom trenirke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj petra prvotno napisa Vidi poruku
    ma meni se općenito čini da su ljudi u Hrvatskoj puno bolje obučeni od ovih vani. da se zapravo kod nas puno više pozornosti pridaje markama - ovdje nikome na bi palo napamet da si ode po odjelo u Armani i plaća ga u 6 rata - ako nema za Armani kupi Boss ili bilo koje drugo odjelo. Važnost se markama zapravo uopće ne pridaje.
    Ali pridaje se vrsti odjeće - znači na posao možeš doći u hlaćama iz H&M koje koštaju 9,99Eura ali ne možeš u trenirci koja možda košta 300.
    isto tako ne možeš se pojaviti u japankama ili cocsicama.
    meni s e to zapravo puno više sviđa.
    i moram priznati da mi je puno više malograđanski šetati po cesti općenito u vrlo istaknuto brendiranoj odjeći (bila to trenirka ili naočale) nego u finoj diskretno markiranoj robi.
    da tako se i meni čini i dijelim mišljenje, osim ovo za trenirku.
    a a pro po njemaca, pa oni generalno više polažu pažnju na " čvrstu valutu" tj. nekretnine, dobra kola i tak, brodić kakav. sjećam još iz djetinjstva jednih prijatelja njemaca od mojih, imali su love i to podosta, mislim imaju još uvijek, često smo išli zajedno na krstarenje jadranom, imju jahtu, ali recimo kupače gačice su se nosile dok se ne raspadnu, tražio se uvijek jeftin restoran ili konoba za pojest, nikakve fensi šmensi restorani i skupi izlasci i tako. sjećam da su se naši odrasli u društvu uvijek sprdali iz toga, kao gle imaju love a štede na kupačima, ali eto, to je tako.
    Posljednje uređivanje od moia : 06.07.2010. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •