Pokazuje rezultate 1 do 50 od 431

Tema: Sindrom trenirke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    a jbg fakat smo različiti i u ovom i u RL, ja te vidiš kužim, uopće ne doživljavam te tvoje postove niti napdački, niti kaj ja znam uvredljivim i sl....
    Vas dvije k'o sestre blizanke!
    Mondu i moia!
    Nekada pomislim da ste jedna osoba. Uvijek nabrijane. Samo vam fali treća, Death-of-Art.
    Ma zezam se, naravno.

Markirane trenerke stvarno ne kužim.
    Zašto nekome za udobnost treba marka?
    Običan pamuk je udoban, ne? Zašto mora imati etiketu?
    Izbočine na koljenima? Pa šta?!
    Uh, nikad žensko od mene!
    To mi je ista fora kao kupiti odjeću za kod kuće. Bacanje novca kad ima toliko stare, iznošene odjeće koju nakon što ju potrošiš vani, nosiš lijepo kod kuće. Dok se ne raspadne

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Mondu i moia!
    Nekada pomislim da ste jedna osoba. Uvijek nabrijane. Samo vam fali treća, Death-of-Art.
    Ma zezam se, naravno.

ha ha dobra si, da fakat, imaš pravo, čak su nam i nikovi nekak slični. ali nismo iste persone, nego nemoj hajcati moderatore s time, pleas, možda će još neka to i povjerovati

i nemoj mi dirati moju Death-of-Art, curka mi je zakon

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To mi je ista fora kao kupiti odjeću za kod kuće. Bacanje novca kad ima toliko stare, iznošene odjeće koju nakon što ju potrošiš vani, nosiš lijepo kod kuće. Dok se ne raspadne
    ni ja, prije dok sam bila mlađa možda mi je još to i predstavljalo neku foru, ali danas čak znam i skrivati marke, ne znam od kuda mi to, ali nekako sam se počela osjećati loše kad mi se marka previše vidi, ne samo na trenirci, ma bilo gdje, imam onda osjećaj da svi bulje i mene i misle si, a po gle ovu kaj glumi

inače ovo prakticiram i ja, stara roba za po kući. ne izgleda ona nužno otrcano i bezbojno, inače imam naviku od mladosti paziti na odjeću, ali mi je bacanje novaca kupovanje odjeće za po kući, a pogotovo sada kad imam malu bebu doma, pa se svakih 2 sata moram presvući jer sam zbljucana

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mondu i moia!
    Ma zezam se, naravno.

stalkerico....

e stvarno mi je bilo palo na pamet jučer kak će netko pomisliti da smo nas dvije klonovi, ali ipak nismo.

I nismo baš skroz iste, meni DoA ne odgovara kao sugovornik.

Ma bit markiranih trenirki meni nije udobnost, uopće, za to mi je ok i trenirka iz H&M-a, stvar je u estetici, obično te skupe trenirke izgledaju i ljepše i najčešće su kvalitetnije, i onda još skombiniraš uz trenirku neke super tenisice, meni je to odlično za vidjeti na ženi i dobro se osjećam tako obučena, a to mi je najbitnije (ovo drugo, jel ).
    Takve trenirke ne nosim po doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •