-
joj koja luda tema!
baš ste me zamislile nekim postovima, bome spada ovo u filozofski kutak. naravno, nisam čitala sve, samo početak i malo napreskokce.
ima nešto u onome da nam se u glavi nešto preokrene kad smo doma s klincima, to vidim sad u (2.)trudnoći kad sam (opet) doma.
ne sređujem se više. a prošle godine sam se samo lickala i gledala što bi si lijepo mogla kupiti za posao, kakve pramenove da stavim i ne daj bože da odem na posao neuredne kose i nenašminkana.
sad mi se sklop u glavi promijenio. više sam doma i u kvartu, zamislila sam si da me tu ljudi ne proučavaju kao na poslu i udobnost mi je imperativ pa s tim skupa naravno ide i trenirka.
inače i sad i prije se kod nas u kući nose isključivo trenirke, čim se dođe s posla, i ja i mm se presvlačimou nju. malac je cijeli dan u hlačama od trenirke, ima 3 god, u vrtiću su apelirali da im oblačimo trenirke a ne haljinice ili trapke jer ih ne znaju skinuti i neudobno im je.
vidjela sam u nekim postovima da se neke cure zgražaju nad trenirkom i u tim opuštenim nesportskim trenucima. meni bi zaista bilo drago da i u tim trenucima traperice ili casual hlače mogu zadovoljiti moj kriterij udobnosti dok trčim po parku za sinom ili dok na biciklističkoj vozi bic.
još jedna stvar: po građi sam potpuno "kruška" - tj. imam jake bokove i guzu tako da me traperice i sl. stežu (imala 50-55kg kao inače ili sad u trudnoći 65) - jedini odjevni artikal u kojem se mogu nesputano kretati je trenirka pa samim time opet pobjeđuje u mojim opuštajućim obiteljskim trenucima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma