Pokazuje rezultate 1 do 50 od 127

Tema: Kažnjavanje 4 godišnjaka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj frogica prvotno napisa Vidi poruku
    Evoj, moj D. ima 4 godine ( sada navršio) I ponaša se nerazumno, kada nešto hoće, da mu se kupi ili sl. zahtjeva to dok ne dobije ( od tate najčešće), ako mu se ne ispuni odmah, lupa vratima, mene lupa, viče, dere se, baca stvari , lupa po prozoru, onda ga ja odvučem ljuta u sobu jer mi je dosta i zatvorim ga( držim kvaku jer nemamo ključ), on lupa po vratima, baca stvari po sobi, dere se , urla, traži tatu. To traje oko 3 minute i onda tata dođe u sobu i uzme ga nositi i on prestane plakati. I naravno, ide zajedno sa njim po sladoled.
    Ja ne znam kako da ga kaznim, jer da mu zabranim gledanje crtića ili komp., to bi bilo neizvedivo, jer bi opet urlao i vikao iradio užas po stanu, dok ne dobije crtić, a MM bi onda popustio.
    Jedino da ga kaznim je da mu kažem da ne želim sa njim razgovarati dok mi se ne izvine za lupanje i udaranje, on za mene ne postoji. To mu eto uvijek kažem. Onda se izvine i da pusu uz moj nagovor da se izvine.
    To je jedino šta ja mogu napraviti. Jer to histeritziranje više nije normalno, on namjerno otvara i zatvara vrata ilupa, viče iz bijesa, totalno je izvan kontrole tada i mene to razljuti najviše zato jer se MM buni da šta ga živciram, ako mu nešto krivo kažem( tipa , stavit ću to sladoled u frižider da se ne otopi, kada ga nisi otvorio-a on čeka tatu da ga dođe otvoriti-i počinje scena histeriziranja da tata mora doći u sobu otvoriti ga i MM na mene kaj ga moram živcirati od jutra? A on u kupuje sladoled u 7 ujutro jer je dijete tako htjelo). Na kraju se posvađam sa MM i sa D. ne želim razgovarati. To ponekad traje i 2 dana-da ne želim razgovarati , samo službeno-zube ruke prati i sl.
    Jer je to dobra metoda? Jer stvarno ne znam šta više napraviti.

Moje je mišljenje da se dijete tako ponaša jer je ajmo reći izgubljeno,
    mama nešto nedozvoli, tata da, pa onda dijete histerizira jer nezna sam što bi....

Prvo i osnovno dogovorit s mužem kako dalje.....

Eto, kratko i jasno, i ne odstupa od teme!
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 05.07.2010. at 11:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •